İyi akşamlar hanımlar, uzun zamandır takip ediyorum. Fakat sıkıntımla ilgilim artık üye olup,yazmak istedim..
Şu hayatta babamdan tiksindiğim kadar kimseden tiksinmedim...
Gerekçelerime gelirsek; kendisi tuvaletten çıktıktan sonra elini yıkamayan bir insandı. Uyara uyara söyleye söyleye anlata anlata biraz daha dikkat eder oldu. En sonunda bu evde sen tek yaşamıyorsun, bizim sağlığımızla da oynuyorsun. Ben elimi yıkayıp temiz elimle kapıyı tutuyorum, sen pis elinle tutuyorsun. Ben tekrar tekrar mı elimi yıkayacağım dedim. O günden sonra biraz daha dikkat etmeye başladı.
Onun dışında utanarak yazıyorum, babam her akşam 1-2 saat burnunu karıştırır.. ben bunu yazmaya dahi utanıyorum. Ama her akşam annem,Kardeşim,benim oturduğum ortamda tv izler ve burnunu karıştırır abartmıyorum.. ve elini yıkamazdı..
Son zamanlarda o kadar battı ki bana, kendisiyle geçen hafta çok kötü şekilde tartıştık. Senin yüzünden dokunduğun çaydanlığın kulplarını her seferinde siliyorum, dokunduğun kumandaya dokunamıyorum, kapı kulplarına dokunamıyorum, böldüğün ekmekten bölmüyorum ya dedim. Bana dediği sus eşşekoğlu eşşek......
Sensin dedim sen.... terbiyesizlik diyenler olacaktır ama çok hırslandım.
Çocuğa ebeveyn temizliği öğretir dedim, 50 yaşına girmiş insana ben bunları söylemeye utanıyorum da sen yapmaya utanmıyorsun..
Şu an kendisiyle konuşmuyoruz. Artık kendisini takip etmek istemiyorum, elini yıkadı mı ne yaptı diye.
Bana çok zarar veriyor böyle yaşamak.
Nefret ediyorum kendisinden,yemin ederim nefret ediyorum.. annem onun tersine çok ama çok temiz biridir.
Anne sen söyle dediğimde ise, ben de çocuğa anlatır gibi anlatıyorum yapmıyor ne yapayım diyor kadın .
O da haklı ne yapabilir.. insan olan bir defada anlar..
Demin oturduğu koltukta oturuyordum ve parkenin üstüne gözüm takıldı ,eğildim ve baktım ki bir sürü sümük parçası atmış parkenin üstüne..
Ne yapayım ben, siz olsanız ne yapardınız? Bu insan değişmeyecek, böyle pis bir insana da yaşlılığında dönüp bakmam..
Nasıl takmam, ne yapayım ki ben ...