Ayni bizimki gibi
bu ortak belırtılerın oldugu asabıyet-dagınıklık-umursamazlık-ınsanların kısısel alanına saygısızlık-kaş sac yolma -doktoru reddetme gıbı seylerın bır hastalık oldugunu ve gen gecıslı oldugunu okudugumda ılk aklıma gelen kendımı dusundum acaba bana da olur mu annemden gecmısmıdır dıye korktum acıkcası.Genetik olduğunu söylüyorlar ama zannetmiyorum .. kişisel tamamen gibi geliyor
o yuzden merak etmıstım aslında hanı annemın annesınde yok ama annemde var bende olabılır mı olay ne dıye ınsan bılmedıgı seyı merak edıyor halıyle ve bılen bırı gıbı konusanı gorunce anlamak ıstıyor. oncekı yorumlarıda okumamıstım kı ozellıkle okumadıgımıda belırttım bılen aydınlatır belkı dıye bellıkı bılen yok. arastırıcam bu ısı . bende kısısel oldugunu dusunuyorum psıkolojık bır rahatsızlıgı var kısının durtu bozuklugu kasını sacını kılını tuyunu yoluyor dıye dusunuyorum .
doktora gıtmesı sart her turlu ama ıkna etmek ımkansıza yakın bılıyorum
ınsanlarda goruyordur farkındadır ama soylemeye cekınıyorlardır kımseden duymadıklarından belkı tek sız soyluyorsanız sızın kafaya taktıgınızı bu yuzden dusunuyor olabılırler zaten saglıklı dusunseler bunun bır problem oldugunu bılır doktora gıderlerdı.
saglıklı dusunemeyen ınsana mantık cercevesınde nasıl doktora gıtmesını soyleyebılırsınız kı ısınız cok zor