- Konu Sahibi tinkerbell09
evet rula bambu ben de o sekılde dusunuyorum zebra dıyorlar ama ona da pek ısınamadım ..rulo bambuların da hangı tonunu alsam acaba dıyorum ben de bı koyu kahvesı bır de cevız rengıne benzer bır tonu var..balkona dedıgın gıbı kılım sart ..belkıde yıne bambu bır halı alırım..bakalım ..yazılarını ve yaptıgın yenılıklerı sabırsızlıkla beklıyorumaa genişse balkonun boşver aynayı o zaman..tablolarla çok şık olur orası..
perdeyi ben de çok sevmiyorum.
ama balkon yazımı hatırlarsın geçen yaz, özellikle balkonumu yenilemedim.
nasıl kullanacağımı, nelerin benim için işlevsel olacağını görmek istedim.
bu yüzden perde bile yaptırmadım..ama malum Antalya güneşi..akşam olunca balkon hamam gibi oluyor
inanılmaz keyifli bir kış geçirdim cam balkon sayesinde, hatta tüm yazılarımı o balkonda yazdım diyebilirim :)
ama şimdi mecburen perde yaptıracağım, çünkü güneş rahatsız ediyor..
ip perdeyi ben de sevmiyorum, çok alaturka duruyor.
giyinme odasına jaluzi yaptırdım, çok tozlanıyor, elektrik süpürgesi ile temizliyoruz.
sanırım yine mecburen bambu rulolara kaldı işim...hani belki benim bilmediğim birşey vardır diye sana da sormak istedim.
perdeleri takıp balkonu yeniledikten sonra blogta paylaşırım, sana da fikir olur..
sevgiler
antalya ...hayatımda bır kere gıttım ..şelaleler dısında pek bır yerını gormedım ama hep merak edıyorum..ama eylul ekım ayları ıdeal dıyorlar sıcaklar ıcın ..bense 1 eylul den ıtıbaren goreve baslıyorum ..tekrar selam :)
öncelikle çok teşekkür ederim, mahçup ettin..
ben de İzmirliyim, seni çok iyi anlıyorum, ben de İzmir ve İstanbul'dan çok şey alıp uçakla, arabayla taşıyanlardanım, bu filmi izlemiştim yani
yine de balkonun çok güzel, madem yenileyeceksin, kilim konusunda ısrar ediyorum :) geçen yaz balkon yazıları yazmıştım blogta, oradaki görsellerden de fikir edinebilirsin
biz de bu yazın başında yenilemeyi planlıyoruz balkonumuzu, aslındaki kafamdaki şey belli sayılır ama havalar iyice ısınsın, yaptığım işten keyif alayım istiyorum..buraları 1 haftadır yağmurlu, bir de garip olan kum gibi birşey yağıyor :/
evet o tip doğal taşlar çok tercih edilmiyorum, benim bir dostum da burada duşun içine döşetti, muhteşem oldu..güle güle kullan..
sevgiler
aaa Nesli sen misin
tamam o zaman, sen takibe devam, üşengeçliğimden evde birşey yapasım yok, havalar iyice ısınsın diye bekliyorum, işler bittikçe fotoğraflayıp blogta yayınlarım :)
sevgiler
evet beniiiiimmm