- 22 Mart 2013
- 574
- 274
- 73
- Konu Sahibi tinkerbell09
ben sınıf öğretmenıyım 1. sınıf cocuklar baya zorluyor hele kı yenı sıstemle kafalar karısık baya..ınsallah kucuk yasta vermıyorsundur cunku 5-6 yas grubu okuldan soguyor ve cok zor gecıyor okumaya haberın olsun ...bıkıyorlar daha kucuk oldukları ıcın ..
ben bır de bırlestırılmıs sınıf okutuyorum her sınıf var sınıfımda dusun ..mutlaka her yıl 1. sınıf oluyor bu yıl da 7 taneler bır tanesı 5 bucuk yasında basladı ..cok ısrar ettım yazdırmasınlar dıye ama dınlemedıler sımdı cocoukta acayıp sıkıntılar var..o nedenle 1. sınıfta krıtık yas en erken 6 bucuk olmalı dıyorum
ayyy canımm demek sınıf öğretmenisin ne güzel bir meslek, çok kutsal.ancak çok zor ve yıpratıcı, sabır işi sanırım.ama çok değerlisiniz...
evet canım oğlum 67 aylık olucak eylül ayında ve büyük olasılıkla 1.sınıfa başlıcak.çok terddütlerimiz var ancak 3,5 yaşında kreşe baladı ve bu yıl da anaokulu eğitimi alıyor.şimdiden ben hep aynı şeyleri mi yapıcam, bunları biliyorum zaten diyor.yani eğer okula gitmezse 1 yıl daha anaokulu onu daha çok sıkacak endişesi taşıyoruz ve tabiki O'nun için en doğru kararı vermeye çalışıyoruz.bir de oğlum yaşıtlarına göre fiziksel ve ruhsal olarak ileri durumda. okulumuzun psikoloğu da periyodik görüşmelerimizde 1.sınıfa hazır tamamıyla diyor sınıf arkadaşlarına göre. işte bu sebeplerden dolayı bizde eşimle hemfikir olduk bakalım neler yaşayacağız.
ancak sen işin içinde bir öğretmensin ve tabiki bizden çok çok daha fazla görüyosun çıkan pürüzleri ve çok haklısın, eminim çok zor 1 yıl küçük çocuklara birşeyleri anlatmak. peki sizin sınıflar kaç kişilik ??
(canım çok uzattım sanırım :) , kafanı şişirmek istemem ama bu konu benim için o kadar önemli ki...
ama bu konuyu burdan konuşmamız ne kadar doğru oldu şimdi bilemedim, sonuçta senin evindeyiz :) bir sorun olmasın)
Son düzenleme: