- 17 Ağustos 2011
- 4.514
- 7.491
- 358
- Konu Sahibi Felix_Felicis
-
Sakın böyle bir hata yapma tatlım. Fikirler değişir. Şartlar değişir. Ev okul yürütemezsin. Evlilik sevgililiğe benzemez... Yapma sakın
İmkansız değil..Uzun zamandır birlikteyiz, onun 2 seneye önünde hicbir engel kalmiycak ve ben de sınavsz bir döneme giricem. Ama okul bitse de bunun uzmanlığı var sark görevi var... bitmiyor ki yoğunluk. Birbirimizi seviyoruz eminim buna birsuru sey atlattık. Elbette sevgililiģe benzemez evlilik ama omkansz bir sey mi?
Zaten uzun suredir birlikteyizm ben de evlilik olursa o yıllarda düşünüyorum. Cunku 6.sınıftan sonrası da yine yogun bir dönem6.yilda hastanede çalışıyorsun sadece 6.yil nisanliniz gibi bişi düşün bence şimdi erken
Yaşım 22, 2.sınıftaym. evet eminim kalacağına. Her sey gitgide daha da iyiye gidiyor ve sorunlarimizi cözmekte artık baya birbirimizi anliyoruz. Evliligi sıkıştırmak degil aslnda. 6.sınıftayken olur mu onu düşünüyorumkaçıncı sınıftasın.. yaş kaçtı? 4 sene sonra okulun bitince düşüncelerin aynı kalacak mı acaba?
ayrıca, tıp bölüm olarakta zor.. hem evlilik hem okul.. kendini neden sıkıştıracaksın ki..
Ayrı kalmaktan, ve gercekten uzun yıldır birlikteyiz. Böyle sanki bosuna uzuyormus gibi geliyor. 5-6.sınıf gibi olmali sankiErken olduğunu düşünüyorum.
Hangi konuda zorlanıyorsunuz?
Iste aileye karsı sorumluluk beni tereddüt ettiriyor ama uzun suredir birlikte olmamiza rağmen daha ailesiyle bile tanışmadm erkek arkadasm istiyor ailesi de istiyor ama istemedigim için saygı duyuyorlar. Cok bir problem olurmus gibi gelmiyor. Çünkü okuldan sonra da uzmanlık surecinde yine cok yogun olucam. Bitmiyor bu yoğunluk, böylenolunca da bosuna uzuyormus hissine kaplıyorumYürütebileceğini sanmıyorum. Düşün yeni evlilerin yaşantısını bir de sen evlenirsen olacakları.
Evliliği oturtman gereken sürede sen ders çalışmak zorunda kalacaksın.
Şimdi sadece sevgiline karşı sorumlulukların var, evlenirsen eve, ona, onun ailesine, akrabalarına...
Lütfen bu zamanın kıymetini bilin,
Okul bitmeden nişan bile yapmayın derim.
3 de cok erken yahu.. ama sorun olmadı mı hic aralarnda?Bende örnek var..Hatta hocasıyla evlendi arkadaşım..Tıp 3. sınıftayken.Gayette mutlular.
Olmadı valla gayet mutlular zaten hocasıydı eşi:))Iste aileye karsı sorumluluk beni tereddüt ettiriyor ama uzun suredir birlikte olmamiza rağmen daha ailesiyle bile tanışmadm erkek arkadasm istiyor ailesi de istiyor ama istemedigim için saygı duyuyorlar. Cok bir problem olurmus gibi gelmiyor. Çünkü okuldan sonra da uzmanlık surecinde yine cok yogun olucam. Bitmiyor bu yoğunluk, böylenolunca da bosuna uzuyormus hissine kaplıyorum
3 de cok erken yahu.. ama sorun olmadı mı hic aralarnda?
Ben de hukuk okumak istiyorum mesela. Memurum aynı zamanda. Sınava hazırlanıyorum ve okul işini netleştirmeden evlilik yolunda adım atmıyoruz. İnşallah kazanırsam hemen ardından söz yapacağız. 2. sınıftan başlayacağım için 3. sınıftayken de evleniriz diye düşünüyoruz. İki yıl boyunca çocuk düşünmeyiz daha kolay olur her şey. Çünkü 6 yıldır birlikteyiz. Dediğiniz gibi uzatmak mantıksız gelmeye başladı banada. Siz 6. sınıftayken evlenebilirsiniz bence. Sonuçta evliyken okuyan binlerce insan var. Evet bekar birine göre çok daha fazla sorumluluk var fakat eşinizde anlayışlı olursa biraz daha hafifletilebilir.
Olmadı valla gayet mutlular zaten hocasıydı eşi:))
Tusu hemen kazanabilecek misin?Siz anlarsınız beni o zaman. Gercekten zorlanıyorum. Tıp zor ve ben o günkü stresi yorgunlugu ona sarılıp atlatmak istiyorum. Bana yardımcı oluyor sinav dönemlerimde, calısmam icin odaklanmam için. Evde de yardımcı olacağına eminim, tanıyorum onu gercekten. Belki ailesi problem olabilir, o da ailesini henüz tanımadıgım için oyle bir sey olabilir diyorum.
Bana kalsa 5.sınıfta da olur. Çünkü bitmiyor tıpta okumakm okul bitince 4 yıl uzmanlık var. O da oldukca yogun oluyor. Sonra zorunlu hizmet.. 33 yaş civarnda ancak oturacak is düzenim. Ben de diyordum okurken evlilik olur mu diye, ama simdi kendimi sınıyorum da yapabilirim. Temizlik yemek sorun olmaz zaten. Onlarla ugrasmaktan mutlu oluyorum ben stres atıyorum. Sevdigim adam da yanımda olucak daha ne isterim.
Tusu hemen kazanabilecek misin?
Tıp dışı birinin evlendiğin Zaman her işi bırakıp da tus kasmana çok olumlu yaklaşacağını hiç sanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?