Tıp okurken evlenmek

Bir evin sorumluluğunu almam gerekti ve İKİ YILLIK BİR BÖLÜMÜ BİTİREMEDİM. Tıp diyorsun sakın bu kadar yaş ötesi bi tahtaya basma. Kariyeri önemsiyorsan....

Bir evin sorumluluğunu almam gerekti ve İKİ YILLIK BİR BÖLÜMÜ BİTİREMEDİM. Tıp diyorsun sakın bu kadar yaş ötesi bi tahtaya basma. Kariyeri önemsiyorsan....

Önemsiyorum elbette, okurkenki tüm o sıkıntılara degsin istiyorum. Bi yandan da sevdigim kisiyle biran önce yanyana olmak da istiyorum. Aslinda en azından 2 yil bir gecse. Ben de kendimi tartarım bakarm yapabilecek miyim diye

Önemsiyorum elbette, okurkenki tüm o sıkıntılara degsin istiyorum. Bi yandan da sevdigim kisiyle biran önce yanyana olmak da istiyorum. Aslinda en azından 2 yil bir gecse. Ben de kendimi tartarım bakarm yapabilecek miyim diye
Yan yana sevgiliyken de olursun. Ben de o dizilerdeki gibi ev arkadaşı olunacağını bilsem evlenirim ama gerçek hayatta temizlikle yemek yapmaktan ne o tuğla gibi kitapları okuyabildim ne kendime zaman ayırabildim. Ev de berbat orası ayrı.

Iste yanyana degiliz. :) 2 yıl sonra is durumu degisip yanyana olabiliriz. Onun icin uğraşıyor hatta.

48 yaşında aftan yararlanıp dönen ve üstüne bir de 15 yıl aradan sonra Kimya okuyan üç çocuklu sınıf arkadaşlarım vardı. zor olur. fedakarlık yapan sen olacaksan, çevrenin iliğini sömürmeyeceksen 'zaten okuyorum!' diye, yani taşın altında sadece senin elin kalacaksa neden olmasın?

Fedakarlığı esimle birlikte yapabilirim ancak, tek taraflı olmaz zira. Ben de öyle diyorum neden olmasn :)

+1

Evet ben iyi anlarımda bahsettiğin bölüm TIP. Yani evliyken ne derece konsantre olunabilir onu kestiremedim. Bu arada sevgilin ne işle uğraşıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…