- Konu Sahibi Felix_Felicis
-
mumkunse hic evlenme. saka tabi arkadasim.Evet o konuda hicbir süphem yok, eminim. Sadece okurken evlenen birileri yok etrafımda burdan fikir almak istedim.
Bekle bekle 60 yasında evlenicem
Benim esimde dr.az once bahsettim durumunuzdan cevabi.direkt intihar dedi.
kızın yüreğine indirmeyin yaaa....uzmanlıgı evlıykende yapar..fakultede zor ancak....sende zaten fakulteyı bıtırıp evlencen sorun yokHadi ya.. niye öyle dedi ki esiniz? Gerekcelerinj yazabilir misiniz zahmet olmazsa?
kızın yüreğine indirmeyin yaaa....uzmanlıgı evlıykende yapar..fakultede zor ancak....sende zaten fakulteyı bıtırıp evlencen sorun yok
Bir evin sorumluluğunu almam gerekti ve İKİ YILLIK BİR BÖLÜMÜ BİTİREMEDİM. Tıp diyorsun sakın bu kadar yaş ötesi bi tahtaya basma. Kariyeri önemsiyorsan....Uzun zamandır birlikteyiz, onun 2 seneye önünde hicbir engel kalmiycak ve ben de sınavsz bir döneme giricem. Ama okul bitse de bunun uzmanlığı var sark görevi var... bitmiyor ki yoğunluk. Birbirimizi seviyoruz eminim buna birsuru sey atlattık. Elbette sevgililiģe benzemez evlilik ama omkansz bir sey mi?
Bir evin sorumluluğunu almam gerekti ve İKİ YILLIK BİR BÖLÜMÜ BİTİREMEDİM. Tıp diyorsun sakın bu kadar yaş ötesi bi tahtaya basma. Kariyeri önemsiyorsan....
Yan yana sevgiliyken de olursun. Ben de o dizilerdeki gibi ev arkadaşı olunacağını bilsem evlenirim ama gerçek hayatta temizlikle yemek yapmaktan ne o tuğla gibi kitapları okuyabildim ne kendime zaman ayırabildim. Ev de berbat orası ayrı.Önemsiyorum elbette, okurkenki tüm o sıkıntılara degsin istiyorum. Bi yandan da sevdigim kisiyle biran önce yanyana olmak da istiyorum. Aslinda en azından 2 yil bir gecse. Ben de kendimi tartarım bakarm yapabilecek miyim diye
Iste yanyana degiliz. :) 2 yıl sonra is durumu degisip yanyana olabiliriz. Onun icin uğraşıyor hatta.Yan yana sevgiliyken de olursun. Ben de o dizilerdeki gibi ev arkadaşı olunacağını bilsem evlenirim ama gerçek hayatta temizlikle yemek yapmaktan ne o tuğla gibi kitapları okuyabildim ne kendime zaman ayırabildim. Ev de berbat orası ayrı.
Doktor intihar dediyse konu kapanabilirBenim esimde dr.az once bahsettim durumunuzdan cevabi.direkt intihar dedi.
Doktor intihar dediyse konu kapanabilirgüldüm baya ya direkt sağlıkla ilişkili bi cevap
O kadar doğru söylemiş ki. Vallahi ev idare etmek ölüm.
Yapma sen lazımsın doktorcum :*Kafama sıkıp gidecem valla
Yapma sen lazımsın doktorcum :*
Geçen gün bir meslektaşın bu nası doktor ya dedirtti. Allah özene bezene yaratmış. Yeni mezunmuş. Canınızı yiyeyim doktor bey diyemedim ya laAyyinsallah lazım olmam diyeyim ben en iyisi
Geçen gün bir meslektaşın bu nası doktor ya dedirtti. Allah özene bezene yaratmış. Yeni mezunmuş. Canınızı yiyeyim doktor bey diyemedim ya la
48 yaşında aftan yararlanıp dönen ve üstüne bir de 15 yıl aradan sonra Kimya okuyan üç çocuklu sınıf arkadaşlarım vardı. zor olur. fedakarlık yapan sen olacaksan, çevrenin iliğini sömürmeyeceksen 'zaten okuyorum!' diye, yani taşın altında sadece senin elin kalacaksa neden olmasın?
Yürütebileceğini sanmıyorum. Düşün yeni evlilerin yaşantısını bir de sen evlenirsen olacakları.
Evliliği oturtman gereken sürede sen ders çalışmak zorunda kalacaksın.
Şimdi sadece sevgiline karşı sorumlulukların var, evlenirsen eve, ona, onun ailesine, akrabalarına...
Lütfen bu zamanın kıymetini bilin,
Okul bitmeden nişan bile yapmayın derim.
Evet ben iyi anlarımda bahsettiğin bölüm TIP. Yani evliyken ne derece konsantre olunabilir onu kestiremedim. Bu arada sevgilin ne işle uğraşıyor?Siz anlarsınız beni o zaman. Gercekten zorlanıyorum. Tıp zor ve ben o günkü stresi yorgunlugu ona sarılıp atlatmak istiyorum. Bana yardımcı oluyor sinav dönemlerimde, calısmam icin odaklanmam için. Evde de yardımcı olacağına eminim, tanıyorum onu gercekten. Belki ailesi problem olabilir, o da ailesini henüz tanımadıgım için oyle bir sey olabilir diyorum.
Bana kalsa 5.sınıfta da olur. Çünkü bitmiyor tıpta okumakm okul bitince 4 yıl uzmanlık var. O da oldukca yogun oluyor. Sonra zorunlu hizmet.. 33 yaş civarnda ancak oturacak is düzenim. Ben de diyordum okurken evlilik olur mu diye, ama simdi kendimi sınıyorum da yapabilirim. Temizlik yemek sorun olmaz zaten. Onlarla ugrasmaktan mutlu oluyorum ben stres atıyorum. Sevdigim adam da yanımda olucak daha ne isterim.
Evet ben iyi anlarımda bahsettiğin bölüm TIP. Yani evliyken ne derece konsantre olunabilir onu kestiremedim. Bu arada sevgilin ne işle uğraşıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?