Boyle konularin buraya tasindigini gorunce cok guluyorum, hem ne cok guluyorum anlatamam.
Ben de kucuk gorunurum lise sondayken nobetci ogretmen ne isin var senin bu katta ilkokullarin dersi basladi diye azarlamisti, erkek arkadasimi babam sanmislardi, kardesimi ablam zannedeler hep ve ben bundan hic de sikayetci degilim tam tersi hosuma gidiyor kucuk gorunmenin nesi kotu? Ben simdi muzede rehberlik yapiyorum ki hem gorunusum kucuk hem ses tonum sahiden de cocuktan bozma ve genelde ortaokul cocuklarina rehberlik yapiyorum su siralar gorduklerinde sesimi duyduklarinda yasitlari zannedip ciddiye almasalar da anlatmaya baslayinca tavrimdan hareketimden hepsi susup dinliyorlar, muzeye geldiklerinde yasitlari cikista ablalari oluyorum. Gordugunuz gibi de rehberlik gibi gorunusun ses tonunun onemli oldugu bir isi de bulabiliyorum ozel sektorde. Boyle ufacik mantiksiz seylerle yureginizi daralttiginizda insanlarin neler yasadigini dusunun lutfen nelerle mucadele etmek zorunda kaldiklarini, mesela ne anlama geldigini bile bilemeyecek yastayken savasin ortasinda kalip o korkunclugun icinde her yil bes yas yaslanan cocuklari dusunun, su kuyusuna giderken iki yavrusu arasinda secim yapmak zorunda kalan anneleri dusunun ya da bosverin ulkemizde olanlari dusunun soylediklerim alakasiz gelebilir ama icimi sikan bir sey oldugunda ben bunlarla kiyaslarim yasadiklarimi ve her sefer halime sukredip dusunduklerim icin aglamam gerekir. Eger ki istiyorsaniz is bulursunuz, sadece devlette calisabileceginizi soyleyen cok bilmis erkek arkadasinizin yerine yenisini de bulursunuz yok onu cok seviyorsaniz incindiginizi acik acik belirtip tavrinin degismesini saglarsiniz zira erkekler ustu kapali seyleri pek goremezler, yuksek lisansinizi da yaparsiniz yeter ki sukredip kararli adim atin kim ne derse desin kervan yurur nasil olsa