YeninsistemdeTıppp kazanan "yaratıklardan" daha fazla puan aldım ve kendimi yaratık olarak görmüyorum. İnsanım :)
11.sınıfta matematik,fizik,kimya anlamında eksik bırakmadan tamamlayarak devam et.
Kendine yakın arkadaşlarından olmayan bir ders çalışma grubu oluştur. Yapamadığın soruları kes bir deftere yapıştır. Arkadaşların da öyle yapsın. Ama bu basit değil hani bakınca "ben ösym olsam sorardım bunu" dediğin sorulardan olsun. Haftalık o defterleri değişin. Görmediğin kadar çok soru görürsün.
11.sınıf bitince de 12 ye başlamadan ygsyi konu anlamında tamamla. Geriye test çözmek kalsın. Zaten ygs kimya basittir. Biyolojide ygs lys ayrımı yoktur. Sınava girmeden önceki aralık ayında da trigonometri ve logaritmadan başlayarak türev,limit,integral kasmaya başla. Ocak sonu itibariyle tekrar ygsye dön ama lysyi de bırakma.
Bu taktikle mf-3'te 3k,mf-4'te 2k sıralama yaptım. Eğer kendine böyle bir program cizersen kazanmaman için sebep yok daha çok zaman var.
Ygsde yani ilk basamakta çözerseniz diğer sayısalcıların önüne geçiyorsunuz ben çözmüştüm. Ama lysde çözmeye gerek yok zaten bütün sınavlar ayrı ayrı.Yeninsistemde
Tip eczacilik icin falan kimya biyoloji fizik matematik yetiyor mu
Tarih turkce falan yapmamiz gerekiyor mu
Bazen gaza geliyorum ikinci universite okumak icin de
Anladim tesekkur ederimYgsde yani ilk basamakta çözerseniz diğer sayısalcıların önüne geçiyorsunuz ben çözmüştüm. Ama lysde çözmeye gerek yok zaten bütün sınavlar ayrı ayrı.
Anladim tesekkur ederim
Bu arada barasin icin tebrik ederimYgsde yani ilk basamakta çözerseniz diğer sayısalcıların önüne geçiyorsunuz ben çözmüştüm. Ama lysde çözmeye gerek yok zaten bütün sınavlar ayrı ayrı.
Bu arada barasin icin tebrik ederim
Insallah cocuklarimds boyle gururlandirici basari elde ederler
Iyi bayramlar cnmTeşekkürler. Daha iyileri onların olsun,iyi bayramlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?