tıppp kazanmak için nasıl bir yaratık olmalıyım???

Helal olsun valla çoklu saolll çok iyi bir yöntem kesinlikle uygulicam

Neden iyi bölümler kazananlara robot, asosyal, yaratık tarzı şeyler denir ki...
Robot ve asosyali başkalarından duydum.

Ay tıp öğrencisi değilim ama fakültelerine gittiğimde kızlara hayran hayran bakıyordum vallahi hepsi çok güzel, bakımlı. Nedense böyle bir stereotip var insanların kafasında, "Tıp kazananlar hep çok inekler deli gibi soru çözerler o yüzden kendine bakmazlar yaratık gibiler" falan hiç alakası yok. Hepsi Victoria's Secret defilesinden fırlamış gibilerdi abartmıyorum ve hoppidi hoppidi geziyorlardı. Çok da sosyaller.

Ben öyle bir çalışma programı yazamayacağım ama ders çalışmayı yaratıklık gibi görürsen başarılı olamayacağını biliyorum. Severek ve isteyerek ders çalışabilmen lazım zira tıp çok fedakarlık istiyor, okuması hiç bitmiyor, iyi bir hekimin alanına yönelik güncel çalışmaları takip etmesi, yeni ilaçlardan haberdar olması vs. gerekiyor bana kalırsa. Tıp bölümü için bence kişi çalışmayı yaşam tarzı haline getirmeli. Matematik kimya biyoloji falan çözüp kazanıp bitmiyor yani.

Haklisinnn kesinlikleee bn çok iyi birrr uni kazanıyor topa katkıda bulunmak istiyorum araştırmayı çok seviyorumm

Bu arada hangi uniye gittin

Haklisinnn kesinlikleee bn çok iyi birrr uni kazanıyor topa katkıda bulunmak istiyorum araştırmayı çok seviyorumm

Ne güzel, dilerim insanlığa faydası büyük olan iyi bir hekim olursun. :)

Bu arada hangi uniye gittin

Ben psikoloji mezunuyum da arkadaşlarım Ankara Tıp'taydılar onların yanına gittiğimde görüyordum. Stajım sırasında da intörn öğrencilere denk geldim çokça.

Son düzenleme:
ablalar yardımcı olun bana lise3 geçtim temelim varr 1.5 sene içinde cerrahpaşa tıp kazanmak istiyorummm sizce nasıl çalışmalıyım yapılabilrmi bu zaman dilimi içinde gece gündüz çalışılarak
Yahu bu gençlere ne oluyor
Yaratık ne demek ?
Hayatta her istediğini yaparsın olursun insan olmak hayatın ıcınde ben kalmak önemli

Şu Türkçemizi güzel kullanın
Şu üslubunu hiç beğenmedim yakışmıyor bir genç kıza bu laflar..

Haklisinnn kesinlikle ama çok büyük hayallerinin varrr ve çok çalışmak lazim☺☺☺

Eksik konularin varsa tamamlamakla basla bence.temelin nasil bilmiyorum temelde eksikliklerini tamamla ve dersi derste ogrenmeye calis.ayni hedefteki arkadaslarinla bir whatsapp grubu olusturabilirsin bu motive eder.yapamadiginiz sorulari paylasirsiniz.
Tıp gercekten cok guzel bir bolum.ogretmenim ve su an yeniden hazirlansam tıp okurdum inan.

Saolun hocammmm bende tıpı seviyorum araştırmayı çok seviyorum umarım arastirmaci bir doktor olurum hocammm sizde hazırlanın yineeeee azim ve kararlıklaaa başarabilirsiniz yine hazırlanın hocam birlikte doktor oluruzzzz

Haklısın ya kesinlikle hangiii mantıkla yazmissam artik

Hangi üniversiteyi kazandın abla

Ben tip kazandim ama lisede hic gece gunduz ders calistigimi hatirlamiyorum.
Ilkokuldan bu yana temelim cok iyiydi ve butun dersleri dinleyip klise olarak "dersi derste ogrenirdim"
Temelim carr benimde aysenaz ablaa umarım bnde senin gibi iyi bir uni kazanırım ❤❤❤❤❤

Benim bütün tanıdığım tıp kazananlar disiplinli ve düzenli çalışmayla kazandı açıkçası. Hatta gayet de sosyal hayatlarında aktiflerdi, hiç kendilerini sınav senesi diye eve kapatmadılar. 2 seneye güzel haberlerini bekliyoruz

Inşallah ablacimmm habere veririmmmm ☺☺☺☺☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…