"Tipsiz" (Son gelişmeler sayfa 21 de..)

Kajmery34

Arrivederci KK❤️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2012
11.496
21.253
398
Merhaba arkadaşlar.
Dün çok yakın bir arkadaşım beni aradı bir çocukla görüşüyordu yaklaşık 4 aydır..
Görücü usulü tanıştılar, daha sonrada birbirlerine ısındılar (daha doğrusu benim arkadaşım çok ısındı)
Fakat son 1 aydır araları baya açıktı . Sebebi ise bir hiç..
Yani durduk yere olmuş..
Sonra bunlar 2 hafta önce arkadaşımın ısrar kıyameti üzerine buluştular
çocuk ona ben seni üzmek istemiyorum 4 aydır sana ısınmaya çalışıyorum ama sen çok tipsizsin demiş.
Arkadaşım aşırı güzel değildir ama tipsiz asla değildir..
Tabi arkadaşımın öz güven yerlerde, her gün arıyor ağlıyor vs. Kendini tam toplamaya başlamıştı ki çocuk bayramın 2.günü bunu sürekli aramış ve arkadaşımda açmayınca ellerinde çiçeklerle bunların kapıda beklemiş..
baya mesaj atmış buna üzgünüm vs demiş. Kızda dün beni aradı barışmayı çok istiyorum sence amacı ne bunun dedi. Çünkü ağlamış buna baya. Ben o anda saçmaladım, seni üzmek istemedim asla seni çok seviyorum vs demiş..

bende dedim ki ben bunu bizim hatunlara bir sorayım bakalım onlar ne diyecek..

ne mi kişilik bozukluğu yaşayan bir asdalak var karşısında bebişim söyle arkadaşına o kişi gitsin kendine tipli birini bulsun arkadaşında kendine layık hak hukuk gözeten efendi biriyle yollarını birleştirsin..her bahaneye sığınılabilirde birinin yüzüne tipsizsin deyip kapısında sürünmesi diğer şıklarının tükendiğini gösterir..demekki birinden bi ışık bekledi baktı olmuyor tipsiz kapısına yüklendi var mı böyle dünya..

Töbe ya RABBİM..
Valla bu erkekler sıyırmış:KK48:
Arkadaşına söyle asla güvenmesin. Her şey olabilir bunun altında seven insan nasıl tipsiz der yahu sevdiğine. bunun için ayrılıp tekrar barışmaya kalkması da normal değil. Sonuçta arkadaşın hala aynı. Paranoya yapmayayım ama belki de başkasına yazıyordu :KK53: o olmayınca tekrar arkadaşına dönmeye çalıştı. yemesin bunları..

Çok tipsiz birine bile bunu söyleyemem ben.
Ciddi bir görgüsüzlük gerektirir bu.
Gerçekten çok seviyor bile olsa yüzüne bakmamalı ama bence başka kapılarda gezmiş, birine umut bağlamış; olmayınca geri dönmüş gibi.
Aklı selim insan dün "tipsizsin, ısınamadım"; bugün de kapıda çiçeklerle yatıp seni çok seviyorum demez.
Bu arada bir haller olmuş belli ki...

Merhaba arkadaşlar.
Dün çok yakın bir arkadaşım beni aradı bir çocukla görüşüyordu yaklaşık 4 aydır..
Görücü usulü tanıştılar, daha sonrada birbirlerine ısındılar (daha doğrusu benim arkadaşım çok ısındı)
Fakat son 1 aydır araları baya açıktı . Sebebi ise bir hiç..
Yani durduk yere olmuş..
Sonra bunlar 2 hafta önce arkadaşımın ısrar kıyameti üzerine buluştular
çocuk ona ben seni üzmek istemiyorum 4 aydır sana ısınmaya çalışıyorum ama sen çok tipsizsin demiş.
Arkadaşım aşırı güzel değildir ama tipsiz asla değildir..
Tabi arkadaşımın öz güven yerlerde, her gün arıyor ağlıyor vs. Kendini tam toplamaya başlamıştı ki çocuk bayramın 2.günü bunu sürekli aramış ve arkadaşımda açmayınca ellerinde çiçeklerle bunların kapıda beklemiş..
baya mesaj atmış buna üzgünüm vs demiş. Kızda dün beni aradı barışmayı çok istiyorum sence amacı ne bunun dedi. Çünkü ağlamış buna baya. Ben o anda saçmaladım, seni üzmek istemedim asla seni çok seviyorum vs demiş..

bende dedim ki ben bunu bizim hatunlara bir sorayım bakalım onlar ne diyecek..
tipsiz mi?! terbiyesiz adam! tabiki muhatap olmasin.. bu ne kiricilik.. sevgiliyi gectim, insan oylesine birine bile diyemez ya, dememeli.. hem gunah hem ayip..

Ay mümkünse bu adam hayatı boyunca saçmalamasın. Yoksa tüm hayatını bekar olarak geçirir..

Başka biriyle de görüşüyodu muhtemelen. Senin arkadaş da cepte keklik.
Diğer hatunla olmadı. Senin arkadaşa döndü.
Geçmiş olsun.

ne mi kişilik bozukluğu yaşayan bir asdalak var karşısında bebişim söyle arkadaşına o kişi gitsin kendine tipli birini bulsun arkadaşında kendine layık hak hukuk gözeten efendi biriyle yollarını birleştirsin..her bahaneye sığınılabilirde birinin yüzüne tipsizsin deyip kapısında sürünmesi diğer şıklarının tükendiğini gösterir..demekki birinden bi ışık bekledi baktı olmuyor tipsiz kapısına yüklendi var mı böyle dünya..

İnanırmısınız bunlar hiç aklıma gelmedi
ben akli dengesinin bozuk olduğunu düşündüm..
arkadaşım zaten okuyacak inşallah akşama doğru burayı
aklını başına alır inşş...
Arkasına bakmadan kaçsın bence. Patavatsız herif :KK20:

bende aynen böyle dedim
ama "seviyorum ben hemde çok.." diyor..

tipsiz mi?! terbiyesiz adam! tabiki muhatap olmasin.. bu ne kiricilik.. sevgiliyi gectim, insan oylesine birine bile diyemez ya, dememeli.. hem gunah hem ayip..
günahı bildiğini sanmıyorum.
Valla ben olsam yüzüne bi tane indirirdim..
göya şaka yaptım demiş bu arada..
ve arkadaşımda konuşurken gülüyordu cidden diyor

Arkadasin halla soruyormu ne yapayim diye ?
Tipsizsin diyen bir adam , Baska gun ne hakaretler eder..
Gerizekali herif , kendi tipine bak ve yaylan derdim.
Arkadasinda oyle yapsin..

İnanırmısınız bunlar hiç aklıma gelmedi
ben akli dengesinin bozuk olduğunu düşündüm..
arkadaşım zaten okuyacak inşallah akşama doğru burayı
aklını başına alır inşş...

bende aynen böyle dedim
ama "seviyorum ben hemde çok.." diyor..
yok bence kesinlikle görücü olduğundan bir kaç kişiyle birden görüştü birinden hoşlandı geldi arkadaşına sen tipsizsin dedi salak..sonra öbür taraftan kırmızı kartı görünce paşa paşa geldi..ama bu tiplere hiç güven olmaz gördükleri ilk boncuğa delgeçle saldırırlar demedi deme..

yok bence kesinlikle görücü olduğundan bir kaç kişiyle birden görüştü birinden hoşlandı geldi arkadaşına sen tipsizsin dedi salak..sonra öbür taraftan kırmızı kartı görünce paşa paşa geldi..ama bu tiplere hiç güven olmaz gördükleri ilk boncuğa delgeçle saldırırlar demedi deme..
bebişim bende aynı fikirdeyim.
ama arkadaşım diyor ki bana tipsiz derken gülüyordu diyor
yane göya şaka yapmış mış..

bence de başka birini yoklamış ama olmayınca çantadaki kekliğe dönmüş adam..
kesinlikle kabul etmesin..
"tipi tipine denk birini bul" diye yol versin... :KK12:

emin ol bir enayi bulur..
peki bunu aracılar nasıl öneriyor aklım almıyorrrr
Sen arkadaşına bir iyilik var, onun ruhunu okşayan iltifatlarda bulun bir süre..
Ve bu adamla sakın ola görüşmesin..
Böyle tutarsızlık ve terbiyesizlik olmaz..
Bugün bunu diyen, yarın kim bilir neler der..

Back
X