Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
konu ne kadar gıcıksa diyalog bir o kadar kahkaha attırıcı,sabah sabah güldürdün konu sahibi,güldürmekle kalmadın kahkaha attırdın bana
Allicenin suçu ne part 1-2-3-4-5..... diye seriye bağlarız burda...
Eviniz kaç odalı merak ettim alırken veya tutarken anam bacım gelsin rahat rahat kalsın diye onuda düşünmüş olabilir eşiniz,
çok enterasan bir insanmış
Böyle erkekler evlenmemeli eşlerine yazık
Tabiki düşündük, sadece evi değil, eşyalarıda kaynanamın boyu ve kilosuna göre aldık. Artı sülale gelirse diye de tüm oturma grubum açılıyor.
Aynı benim kocam. Koca değil esirgeme yurdu mübarek. Aynen benimkinin de hayalinde minibüs almak var. Gaye de aynı: Anası, bacısı, abiler, yengeler, yeğenler cümbür cemaat gezebilmek. Bi de hepsinden uzağız düşün. Onlar da tam tersi kendi başlarına gizli gizli yaparlar herşeyi. Ne yapsak ta şu kocaları kendi evleri olduğuna ikna etsek. Önerilere açığım.Benim koca araba bakıyo kendine. Minübüs tarzı arabalar. Diyaloğumuz şöyle:
- bunlar çok yakmaz mı, altı üstü üç kişiyiz ne gerek var
- Annem rahat rahat binsin
- tamam o zaman dört kişiyiz, hala alaka kuramadım
- Eee, kardeşim, eniştem, çoluk çocuk ancak yeter
- İyi de onların da arabası var zaten. Biz niye minübüs alıyoruz?
- Tatile çıkarken hep beraber binmek için
- Onlarla tatile mi çıkıyoruz? Hem sırf bunun için o araba alınır mı?
- Sen de ne fesatsın, şurda anamı bacımı rahat ettirmeye uğraşıyorum ben, senin düşüncelerine bak.
- Bacın araba alırken senin rahatını mı düşünüyordu? Sen de onun gibi biraz eşinin çocuğunun rahatını düşünsen!
- Düşünmüyor muyum?
- İyi o zaman tır al da, sülalenle gideriz. Onları da düşünmemiz lazım.
Gıcık oldum adama ya.
Geçen gün dedim aşkım ne gerek var bu kadar kira ödememize daha ufak bi eve çıkalım tasarruf edelim. Yok misafir gelirse nerde kalacakmış. Zaten bir oda kullanılmıyor ki. Of ne kadar dolmuşum bu konuda. Kocalarımız kardeş olabilir mi acaba diyeceğim; ama benimkinin kardeşlerinde aynı düşünce yok. Hepsi kendine müslüman. Bi bu fedakar. Ailenin kurtarıcısı. Bıktım valla.![]()
Ayyyneeen. Bu aşırı korumacılığı beni sinir ediyor. Sanki bütün ailenin giyimi, yemesi, evi barkı bundan sorumlu. Hatta konu bile açmıştım uyuz eltimle ilgili. Eltilerim bile kocamdan bişeyler istiyor. Eee ağzı açığın malını gözü açık yer. Ben tasarruf edeyim şunu kısayım bunu kısayım derken adam eltiler, görümceler, kayınlar yedirmiş te yedirmiş. Bi de benden gizli yapılıyor herşey. Aslında bazen düşünüyorum da mahkemeye çıksam hakime anlatsam bunları ne der acaba? Tutturmuş iyilik te iyilik. Onca fakir insan var ekmek bulamayan onlara yardım et çok yardımseversen. Ailesine tapıyor ya adam bildiğin.Al benden de o kadar. Bazen o kadar abartıyor ki neden hala bu adamla olduğumu soruyorum kendime. O ailesine gösterdiği değerin anlayışın yarısının da yarısını bana ve evliliğimize gösterse gül gibi geçiniriz.
Ayyyneeen. Bu aşırı korumacılığı beni sinir ediyor. Sanki bütün ailenin giyimi, yemesi, evi barkı bundan sorumlu. Hatta konu bile açmıştım uyuz eltimle ilgili. Eltilerim bile kocamdan bişeyler istiyor. Eee ağzı açığın malını gözü açık yer. Ben tasarruf edeyim şunu kısayım bunu kısayım derken adam eltiler, görümceler, kayınlar yedirmiş te yedirmiş. Bi de benden gizli yapılıyor herşey. Aslında bazen düşünüyorum da mahkemeye çıksam hakime anlatsam bunları ne der acaba? Tutturmuş iyilik te iyilik. Onca fakir insan var ekmek bulamayan onlara yardım et çok yardımseversen. Ailesine tapıyor ya adam bildiğin.
Dikkatli olun, esiniz bu onayinizdan sonra gercekten tir yada otobüs almasin, bu potansiyel var sankim![]()
kıkırdadım..
yine kaybeden kendisi olacak... babam da yıllarca bu şekilde davrandı ama yok yok kimseye yaranılmıyor..
herkes ailesini oluşturmuş zaten, artık sizleri düşünmek zorunda...
erkekler neden yeni bir aile kurdugunu, yeni bir hayata basladıgını anlayamıyor....![]()