• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tır alsaydın bari

benim eşimde minibüse benzeyen araçlardan almak istemişti anne babasını rahat gezdirebilmek için ama sadece almak istemesiyle kalmıştı:KK70:
zira benim dediğim arabayı almak zorunda kalmıştı:KK53:

konu ne kadar gıcıksa diyalog bir o kadar kahkaha attırıcı,sabah sabah güldürdün konu sahibi,güldürmekle kalmadın kahkaha attırdın bana:KK70:
Allicenin suçu ne part 1-2-3-4-5..... diye seriye bağlarız burda...

Olur tabii. Ben de bu koca varken, arkası yarın bile olur :)

Eviniz kaç odalı merak ettim alırken veya tutarken anam bacım gelsin rahat rahat kalsın diye onuda düşünmüş olabilir eşiniz,
çok enterasan bir insanmış:confused:
Böyle erkekler evlenmemeli eşlerine yazık

Tabiki düşündük, sadece evi değil, eşyalarıda kaynanamın boyu ve kilosuna göre aldık. Artı sülale gelirse diye de tüm oturma grubum açılıyor.

Tabiki düşündük, sadece evi değil, eşyalarıda kaynanamın boyu ve kilosuna göre aldık. Artı sülale gelirse diye de tüm oturma grubum açılıyor.

Ayrıca ortapedik, çünkü dayı ve eniştenin sırtı ağrıyor, döşeklerim de var. Şimdiye kadar çok şükür hiçbiri kullanılmadı ama olsun, dursun. Ya gelirlerse ..

Ay bende gicik oldum zaman zaman benim kocada boyle konusur ama araba meselesi falan bu kadar abartmadi.ayy hakkaten gicik oldumha cak agzinq bi tane :))))))))

Benim koca araba bakıyo kendine. Minübüs tarzı arabalar. Diyaloğumuz şöyle:
- bunlar çok yakmaz mı, altı üstü üç kişiyiz ne gerek var
- Annem rahat rahat binsin
- tamam o zaman dört kişiyiz, hala alaka kuramadım
- Eee, kardeşim, eniştem, çoluk çocuk ancak yeter
- İyi de onların da arabası var zaten. Biz niye minübüs alıyoruz?
- Tatile çıkarken hep beraber binmek için
- Onlarla tatile mi çıkıyoruz? Hem sırf bunun için o araba alınır mı?
- Sen de ne fesatsın, şurda anamı bacımı rahat ettirmeye uğraşıyorum ben, senin düşüncelerine bak.
- Bacın araba alırken senin rahatını mı düşünüyordu? Sen de onun gibi biraz eşinin çocuğunun rahatını düşünsen!
- Düşünmüyor muyum?
- İyi o zaman tır al da, sülalenle gideriz. Onları da düşünmemiz lazım.
Gıcık oldum adama ya.
Aynı benim kocam. Koca değil esirgeme yurdu mübarek. Aynen benimkinin de hayalinde minibüs almak var. Gaye de aynı: Anası, bacısı, abiler, yengeler, yeğenler cümbür cemaat gezebilmek. Bi de hepsinden uzağız düşün. Onlar da tam tersi kendi başlarına gizli gizli yaparlar herşeyi. Ne yapsak ta şu kocaları kendi evleri olduğuna ikna etsek. Önerilere açığım.

Bi ara ev almaya yeltendik. Benim koca bi tane dublex ev bulmuş koskocaman. Dedim ne gerek var aşkım bu kadar büyük eve iki kişiyiz. Çocuk olsa bile çok fazla gelir hem pahalıdır diye. Bana verdiği cevap annemler falan gelir rahat rahat kalırlar. Abimler gelir.:KK57: Onların yüzünden ev bile almak istemiyorum. 1+1 alıcam kimse gelip kalamasın.:rolleyes:

Salondaki koltuk takımım bile çekyat tipi. Klasik şık bi takım beğenmiştim almadı benim adam, neymiş abileri falan gelirmiş o yüzden yatak olabilen koltuk almalıymışız.:KK62: Salonumu sevmiyorum onun yüzünden.

Geçen gün dedim aşkım ne gerek var bu kadar kira ödememize daha ufak bi eve çıkalım tasarruf edelim. Yok misafir gelirse nerde kalacakmış. Zaten bir oda kullanılmıyor ki. Of ne kadar dolmuşum bu konuda. Kocalarımız kardeş olabilir mi acaba diyeceğim; ama benimkinin kardeşlerinde aynı düşünce yok. Hepsi kendine müslüman. Bi bu fedakar. Ailenin kurtarıcısı. Bıktım valla. :mad:

Geçen gün dedim aşkım ne gerek var bu kadar kira ödememize daha ufak bi eve çıkalım tasarruf edelim. Yok misafir gelirse nerde kalacakmış. Zaten bir oda kullanılmıyor ki. Of ne kadar dolmuşum bu konuda. Kocalarımız kardeş olabilir mi acaba diyeceğim; ama benimkinin kardeşlerinde aynı düşünce yok. Hepsi kendine müslüman. Bi bu fedakar. Ailenin kurtarıcısı. Bıktım valla. :mad:

Al benden de o kadar. Bazen o kadar abartıyor ki neden hala bu adamla olduğumu soruyorum kendime. O ailesine gösterdiği değerin anlayışın yarısının da yarısını bana ve evliliğimize gösterse gül gibi geçiniriz.

Al benden de o kadar. Bazen o kadar abartıyor ki neden hala bu adamla olduğumu soruyorum kendime. O ailesine gösterdiği değerin anlayışın yarısının da yarısını bana ve evliliğimize gösterse gül gibi geçiniriz.
Ayyyneeen. Bu aşırı korumacılığı beni sinir ediyor. Sanki bütün ailenin giyimi, yemesi, evi barkı bundan sorumlu. Hatta konu bile açmıştım uyuz eltimle ilgili. Eltilerim bile kocamdan bişeyler istiyor. Eee ağzı açığın malını gözü açık yer. Ben tasarruf edeyim şunu kısayım bunu kısayım derken adam eltiler, görümceler, kayınlar yedirmiş te yedirmiş. Bi de benden gizli yapılıyor herşey. Aslında bazen düşünüyorum da mahkemeye çıksam hakime anlatsam bunları ne der acaba? Tutturmuş iyilik te iyilik. Onca fakir insan var ekmek bulamayan onlara yardım et çok yardımseversen. Ailesine tapıyor ya adam bildiğin.

adam çok ince fikirliymiş ya bu devirde kalmış mı boyle erkek hayran kaldım :KK59:

Ayyyneeen. Bu aşırı korumacılığı beni sinir ediyor. Sanki bütün ailenin giyimi, yemesi, evi barkı bundan sorumlu. Hatta konu bile açmıştım uyuz eltimle ilgili. Eltilerim bile kocamdan bişeyler istiyor. Eee ağzı açığın malını gözü açık yer. Ben tasarruf edeyim şunu kısayım bunu kısayım derken adam eltiler, görümceler, kayınlar yedirmiş te yedirmiş. Bi de benden gizli yapılıyor herşey. Aslında bazen düşünüyorum da mahkemeye çıksam hakime anlatsam bunları ne der acaba? Tutturmuş iyilik te iyilik. Onca fakir insan var ekmek bulamayan onlara yardım et çok yardımseversen. Ailesine tapıyor ya adam bildiğin.

Görümce benim üç katımı kazanır, daha kızıma 10 liradan fazla bir şey almış değil. doğumgününde bile elinde 5 liralık naylon bir bebekle geldi. Benimki ne yaptı, gitti yiğenine araba koltuğu aldı. :(

milletin rahatı bizi gerdi... valla hepsi aynı bunların sanki bizim rahatımızı düşünen varda :D evlendikten sonraki ailesi önemli olan bunu anlamıyolar hala anam bacım eniştem yeğenler derken karısıyla çocuğu bagaja sığdırıverirler :KK12:

:KK48::-):KK48::-):KK48::-)
Dikkatli olun, esiniz bu onayinizdan sonra gercekten tir yada otobüs almasin, bu potansiyel var sankim :KK53:

kıkırdadım.. :KK48:
yine kaybeden kendisi olacak... babam da yıllarca bu şekilde davrandı ama yok yok kimseye yaranılmıyor..
herkes ailesini oluşturmuş zaten, artık sizleri düşünmek zorunda...
erkekler neden yeni bir aile kurdugunu, yeni bir hayata basladıgını anlayamıyor....:KK64:

kıkırdadım.. :KK48:
yine kaybeden kendisi olacak... babam da yıllarca bu şekilde davrandı ama yok yok kimseye yaranılmıyor..
herkes ailesini oluşturmuş zaten, artık sizleri düşünmek zorunda...
erkekler neden yeni bir aile kurdugunu, yeni bir hayata basladıgını anlayamıyor....:KK64:

Bu gidişle anlayamadan kaybedecek zaten. Çok bunaldın Vallahi.

Back
X