• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tır alsaydın bari

allice

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2014
1.560
1.388
163
Benim koca araba bakıyo kendine. Minübüs tarzı arabalar. Diyaloğumuz şöyle:
- bunlar çok yakmaz mı, altı üstü üç kişiyiz ne gerek var
- Annem rahat rahat binsin
- tamam o zaman dört kişiyiz, hala alaka kuramadım
- Eee, kardeşim, eniştem, çoluk çocuk ancak yeter
- İyi de onların da arabası var zaten. Biz niye minübüs alıyoruz?
- Tatile çıkarken hep beraber binmek için
- Onlarla tatile mi çıkıyoruz? Hem sırf bunun için o araba alınır mı?
- Sen de ne fesatsın, şurda anamı bacımı rahat ettirmeye uğraşıyorum ben, senin düşüncelerine bak.
- Bacın araba alırken senin rahatını mı düşünüyordu? Sen de onun gibi biraz eşinin çocuğunun rahatını düşünsen!
- Düşünmüyor muyum?
- İyi o zaman tır al da, sülalenle gideriz. Onları da düşünmemiz lazım.
Gıcık oldum adama ya.

bi film vardı sultan suyuna pikniğe giderlerdi ya cümbür cemaat aklıma o geldi :KK53: insan önce ailesinin konforunu düşünür ama eşin maşallah sülaleyi düşünmüş

Adamın her şeyi böyle ya, düşünürken hep geniş geniş düşünüyor ama bir tek o düşünüyor.

böyle önce ailesini abrtılı düşünen erkeklerden nefrt ediyorum sen de kendi aileni bu kadar düşünebiliyormusun:KK12:ayrıca siz bi ailesiniz ve bunu anlayıp düşünmesi lazım bekarlıkta kaldı cümbür cemaat gezmek Allah sana kolaylık versin sinir hastası olmassan iyidir:KK51:

böyle önce ailesini abrtılı düşünen erkeklerden nefrt ediyorum sen de kendi aileni bu kadar düşünebiliyormusun:KK12:ayrıca siz bi ailesiniz ve bunu anlayıp düşünmesi lazım bekarlıkta kaldı cümbür cemaat gezmek Allah sana kolaylık versin sinir hastası olmassan iyidir:KK51:

Adamın aile kavramında çekirdek aile yok. Sülalesindeki herkes dilediğini yapıyorken benimki hepsinin conforunun peşinde geziyor.

Gülümsettiniz : )
Bir de ben şuna takıldım; annem, eniştem, kardeşim, bilmem kimim..
Dese ya, senin annen, baban, kardeşin de gelir falan.

aslında benim eşiminde sizden farkı yok off zor walla işimiz:KK43:

Hava güzel görümce geldi kvnin yanında, biz de varız.
Kv : hava çok güzel, tam gezmelik.
Gö : Gerçekten anne, sen çocuğa (kendi çocuğu) bak da ben bir gezeyim geleyim

Kv bozuldu. Çünkü kendi gezmek istiyor. Benim ki atladı
- Bacım sen de! Al annemi birlikte çıkın, Allice'le biz çocuğa bakarız.

İyi de Allice niye gezmiyor?

Kvem diyor yaşlandım artık, bir şey olsa ruhunuz duymaz. Koca hemen yakınlarda ev alıyor, görümce de şehrin öbür ucunda. Fakat Allice düşüncesiz, fesat oluyor, öbürü evlat ya asla kötü olmuyor.

Onu da dedi ama ikna etme kısmında. Bir parmak bal hesabı yapıyor yani.

İlk defa araba için mi oldu? Eski örnekler yok mu ortaya halıcı gibi serecek, bak bunda da aynısını demiştin, bak bunda da öyle düşünmüştün sonra gereksiz olduğunu anlamıştın diye. Benim koskoca ev örneğim var da :))

İlk defa araba için mi oldu? Eski örnekler yok mu ortaya halıcı gibi serecek, bak bunda da aynısını demiştin, bak bunda da öyle düşünmüştün sonra gereksiz olduğunu anlamıştın diye. Benim koskoca ev örneğim var da :))

Benim ailem karışmaz, siz mutlu olun yeter derler. Fakat kocam bunu ilgisizlik olarak görür, onun annesi gibi herşeyimize karışıp, burnunu sokmadıkları için. Oysaki her ihtiyacımızda yanımızdalardı. Görmek istemiyince, görmüyor işte.

ben konuşmanın şu kısmına takıldım. aslında burda haklı olan sizsiniz.
ama eşiniz size ne kadar fesatsın demiş. işte erkekler hep böyle, bayanları haklıyken haksız duruma düşürmeyi çok iyi biliyorlar maalesef. ama sonununu güzel bağlamışsın. çok güldüm. gerçi eşin bu söylediğine ne cevap verdi onu yazmamışsın :)

ben konuşmanın şu kısmına takıldım. aslında burda haklı olan sizsiniz.
ama eşiniz size ne kadar fesatsın demiş. işte erkekler hep böyle, bayanları haklıyken haksız duruma düşürmeyi çok iyi biliyorlar maalesef. ama sonununu güzel bağlamışsın. çok güldüm. gerçi eşin bu söylediğine ne cevap verdi onu yazmamışsın :)

Suratıma aval aval baktı. Ben de çıktım balkona yaktım bir sigara, onu da artık minübüs mü tır mı hayaliyle bıraktım odasında.
Gecenin üçünde milletin kocası ne düşünür, benimki belki yazın çıkacağımız tatilde, bir ihtimal birlikte gideceğimiz kardeşinin rahatını düşünüyor.

Eltimin yengesinin kayni, enistemin baldizinin gorumcesi dıdısının dıdısı bu boyle uzar gider. Sakin aldirmaa.

Hep beraber gezicez artik hatta araba buyuk olunca hep bizle gelirler demek istiyo
Birde belese gelir tabi

-benzinini ben koyim abi
- yokkk valla olmaz
-olur abi koyim
-sanki siz gelmeseni biz gitmicekmiydik olmaz dedim okadar

Ailesine jest yapan koca vol1

Sen çok yaşa ya :KK48:
Cidden de çok sinir bozucuymuş.
Otobüs alsın bence konu komşuyu da toplar gidersiniz :)
Ne adamlar var!

Benim koca araba bakıyo kendine. Minübüs tarzı arabalar. Diyaloğumuz şöyle:
- bunlar çok yakmaz mı, altı üstü üç kişiyiz ne gerek var
- Annem rahat rahat binsin
- tamam o zaman dört kişiyiz, hala alaka kuramadım
- Eee, kardeşim, eniştem, çoluk çocuk ancak yeter
- İyi de onların da arabası var zaten. Biz niye minübüs alıyoruz?
- Tatile çıkarken hep beraber binmek için
- Onlarla tatile mi çıkıyoruz? Hem sırf bunun için o araba alınır mı?
- Sen de ne fesatsın, şurda anamı bacımı rahat ettirmeye uğraşıyorum ben, senin düşüncelerine bak.
- Bacın araba alırken senin rahatını mı düşünüyordu? Sen de onun gibi biraz eşinin çocuğunun rahatını düşünsen!
- Düşünmüyor muyum?
- İyi o zaman tır al da, sülalenle gideriz. Onları da düşünmemiz lazım.
Gıcık oldum adama ya.
konu ne kadar gıcıksa diyalog bir o kadar kahkaha attırıcı,sabah sabah güldürdün konu sahibi,güldürmekle kalmadın kahkaha attırdın bana:KK70:
Allicenin suçu ne part 1-2-3-4-5..... diye seriye bağlarız burda...

ayyy...siz beni güldürdünüz allahta sizi güldürsün hala gülüyorum valla....şaka gb.bir kocanız var bence sizde takılmayın bol bol ona gülün geçin..

Back
X