Tırnak Etlerim için YARDIM

yesmiko

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2014
1.214
1.110
36
Merhaba,Benim sorunum tırnak etlerimle,Yaklaşık birkaç aya kadar tırnak etlerimi hep koparıyordum.Birgün ben artık koparmıcam dedim ve bıraktım.O gün bu gündür oynamıyorum fakatt sorunum şu.Etler sürekli koparıldığı ve kesildiği için aşırı şekilde çabuk uzuyor .Ayrıca sert ve kalın.Tırnak eti gidericiler maalesef hiçbir işe yaramıyor.Menekşe yağı kullandım fakat tırnak etlerimde hiçbir yumuşama olmadı.Maniküre gitmeyi önermeyin çünkü o da benim yaptıgımın profesyonel olanı.Vazelin sürüp ittirdim daha da besliyor kalınlaşıyor.Ne yapıcağımı şaşırdım.

kesilmeye alışık olan etler için yapılabilecek bir şey yok ne yazık ki duşta sıcak suyun altında ittirin sonra nemlendirin, uzun bir süre de kesip kopartmayın belki işinize yarar.

kesilmeye alışık olan etler için yapılabilecek bir şey yok ne yazık ki duşta sıcak suyun altında ittirin sonra nemlendirin, uzun bir süre de kesip kopartmayın belki işinize yarar.
Çok teşekkür ederim ama kesmeyınce tırnagımın yarısını kaplıyor.Maalesef çözümü bulamadım

Merhaba,Benim sorunum tırnak etlerimle,Yaklaşık birkaç aya kadar tırnak etlerimi hep koparıyordum.Birgün ben artık koparmıcam dedim ve bıraktım.O gün bu gündür oynamıyorum fakatt sorunum şu.Etler sürekli koparıldığı ve kesildiği için aşırı şekilde çabuk uzuyor .Ayrıca sert ve kalın.Tırnak eti gidericiler maalesef hiçbir işe yaramıyor.Menekşe yağı kullandım fakat tırnak etlerimde hiçbir yumuşama olmadı.Maniküre gitmeyi önermeyin çünkü o da benim yaptıgımın profesyonel olanı.Vazelin sürüp ittirdim daha da besliyor kalınlaşıyor.Ne yapıcağımı şaşırdım.

Bu konuda beende muzdaribim, bir formül buldunuz mu
peki çok derin olmayacak şekilde kesmeyi denediniz mi

Bu konuda beende muzdaribim, bir formül buldunuz mu kızlar ?

Bende tırnak etlerimi koparıyordum. Sonra cadde pronailde ( orası artık kapalı ve her pronail aynı kalitede değil) bir manikürcü tırnak etlerimi kesmek yerine ufak bir aletle törpüleyerek temizledi hiç makas dokundurmadı. Tırnak etlerim yumuşadığından bende tırnak eti koparma operasyonundan vazgeçtim. Sonra kendim de evde kalın çıkan yerleri sert bir törpü ile törpülemeye başladım. Eskisi kadar çok çıkmamaya başladı tırnak etlerim ama yine de yeterli yumuşama olmamıştı taa ki geçen gün yanlışlıkla bir formül bulana kadar. Saçlarımı kına siyahından açtırınca haliyle çok yanık oldu. Onlara her gün zeytinyağı ile bakım yapıyordum 4-5 gün sonra bir baktım tırnak etlerim yumuşamış ve biraz incelmiş. Önce bende anlamadım neden olduğunu ama sonradan fark ettim ki tek farklı yaptığım şey saçıma masaj yaparken zeytinyağı sürmek olmuş. Bende şimdi bu bakımı sürekli yapıcam bakayım uzun vadeli nasıl olacak :)

Kalyon Oje Kurutucu Sprey, tırnak etleri nemlendirici olarak kullanıyorum ben kokusu da çok hoş tavsiye ederim

X