Ben de batma sorunuyla bundan 5 sene evvel falan tırnağımı çektirdim büyük bir hatayla ardından takoz gibi uzun bir süre sonra tırnak çıktı altı boş dediğiniz gibi yarısına kadar beyaz yarısından sonrası sarımtrak ve kalın bir tırnak tabi çok pişmanlık duyuyorum şimdi çektirdiğime sonuçta tırnak estetik bir şey vücutta ne bileyim görüyorum ne güzel ojeler frenchler yaptırıyor kadınlar açık ayakkabı giyiyorlar özgüvenle tabi bu insanı üzüyor ve kafasına takıyor insan aynı sefa kremimi denemeyi düşündüm bende bakıyorum herkes önermiş arkadaşın tarif ettiği tarzda bir sorun benimki de umarım işe yarar güzel, ete bağlı, ince bir tırnak çıkar bu kadar ütopik bile olmasa
daha iyi bir şey çıkar diye umut ediyorum 2 3 gün önce eczanelerde satılır diye nail expert adından bir ürününün rekalmını gördüm acaba onu da mı denesem diyorum ama galiba tamamen çözümsüz değilmiş ben şahsen o reklamı görüp araştırma yapana kadar iyileşme ihtimali olduğunu bilmiyordum şimdi bana düşen bu çabayı göstermek umarım her şey gönlümüzce olur olmazsa da kapalı ayakkabıyla yara bantlarıyla kapatıp idare edicez allahtan tek tırnağım öyle ama olsun o bile yetiyor