Tırnak morarması yardim

Pearlgirl

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2017
2.357
2.255
133
Kizlar akşama doğru fark ettim tırnaklarım her zamankinden daha mor. Başına böyle bişey gelen var mı biraz korktum uyuyuyamiyorum.

Eklentiler

• IMG_20221129_000936.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 403
Kizlar akşama doğru fark ettim tırnaklarım her zamankinden daha mor. Başına böyle bişey gelen var mı biraz korktum uyuyuyamiyorum.
Merhaba sizi korkutmak istemem ama apandist ağrınız var mı ? Arkadaşımda olmuştu apandist demişlerdi o ara. Başka da bilgim yok insallah ciddi bir durum değildir

Merhaba sizi korkutmak istemem ama apandist ağrınız var mı ? Arkadaşımda olmuştu apandist demişlerdi o ara. Başka da bilgim yok insallah ciddi bir durum değildir
Yok hiç bir ağrım yok

Kalp belirtilerinden her hangi birini de olsa yasiyormusunuz ki Ama lütfen telaslanmayin iyiye yorumlayon bu durumu ki iyi olan ne işe o olsun
Yoo hiç bir rahatsizligim yok ama kaç gündür hastayım gribin çok hareketsiz kaldım ondan olabilir mi acaba

Yoo hiç bir rahatsizligim yok ama kaç gündür hastayım gribin çok hareketsiz kaldım ondan olabilir mi acaba
Gecmis olsun bilemiyorumki başıma gelmedi hiç âma dediğim gibi vitaminsizljm olabilir folik asit kullanıyormusunuz ihmal etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…