Tırnak yeme alışkanlığı

lazkizi34

sudem
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2011
6.143
9
106
İstanbul
Merhaba öncelikle. Benim derdim çok büyük sayılcak şekilde değil ama sizlerinde görüşlerini almak istedim. Yaşım 23 ve kendimi bildim bileli tırnaklarımı ve tırnak etlerimi yiyorum. ama yutmuyorum tükürüyorum. Bu alışkanlığımdan bir türlü vazgeçemedim. parmaklarım yamulmaya başladı erkek eli gibi duruyor. bu durum beni üzüyor. Sizce nasıl bir önlem almalıyım?

yerine göre değişyor. genelde ilk yapımı 90-100 lira arası sonra bakımları oluyor tırnagının uzama durumuna göre onlarda 30-40 lira falandı en son.

internette araştır istersen bir. öyle güzel oluyor ki ellerin anlatamam,işte o zaman insan yemeye kıyamıyor :)

yerine göre değişyor. genelde ilk yapımı 90-100 lira arası sonra bakımları oluyor tırnagının uzama durumuna göre onlarda 30-40 lira falandı en son.

internette araştır istersen bir. öyle güzel oluyor ki ellerin anlatamam,işte o zaman insan yemeye kıyamıyor :)

çok iyi yaaa. teşekkür ederim. hemen araştıracağım. sen nerde yaptırdın şehir olarak?

izmirdeyim ben karşıyakada yaptırmıştım. bu aralar maddi durumum kötü yokse hiç çıkartmam hayatm boyunca yaptırım vallaha. o kadar güzel ki. çeşit çeşit ojem vardı o zamanlar. hergün renk değiştiriyordum.

zamanla tırnağına iyice oturuyor ve çok doğal gözüküyor , insanlar aaa negüzel tırnakların var takma der incelerdi ama anlamazlardı protez oldugunu :) hayır canım kendi tırnaklarım derdim bende ne söylicem :)

ayyy bu konuyu Allah çıkardı karşıma:27: konu sahibi saol sayende çözüm bulucam gaba :1::1:

cnmm... protez tırnak abdeste engel değil değilmi :ssz: ayy bende araştırıyım gerçekten iyi geldi mi görüşnüşü nasıl cnmm.... benm parmaklarım yamulmaya başlamadı ama tırnak etinin bittiği yerden itibaren 1
,5 cm içeride kalıyor tırnak bitimi, ve iğrenç bir görüntü :63::63:

Bir bayan olduğunu düşün tırnaklarının çok kötü olduğunu düşün belki vazgeçersin :)

izmirdeyim ben karşıyakada yaptırmıştım. bu aralar maddi durumum kötü yokse hiç çıkartmam hayatm boyunca yaptırım vallaha. o kadar güzel ki. çeşit çeşit ojem vardı o zamanlar. hergün renk değiştiriyordum.

zamanla tırnağına iyice oturuyor ve çok doğal gözüküyor , insanlar aaa negüzel tırnakların var takma der incelerdi ama anlamazlardı protez oldugunu :) hayır canım kendi tırnaklarım derdim bende ne söylicem :)

:D ay çok sağol vallahi yaaaa Dua edeceğim sana bol bol:16:

ayyy bu konuyu Allah çıkardı karşıma:27: konu sahibi saol sayende çözüm bulucam gaba :1::1:

cnmm... protez tırnak abdeste engel değil değilmi :ssz: ayy bende araştırıyım gerçekten iyi geldi mi görüşnüşü nasıl cnmm.... benm parmaklarım yamulmaya başlamadı ama tırnak etinin bittiği yerden itibaren 1
,5 cm içeride kalıyor tırnak bitimi, ve iğrenç bir görüntü :63::63:

:) yardımcı olduysam ne mutlu bana:21: evet ya abdest geçermi acaba? benım parmaklarım çok yamuldu yaaa çok kötüüüüü :43:

ohooo neler var bir görsen . kızın bir baş parmağındaki tırnağı nerdeyse komple yemiş. tırnak olmayınca etler şapka gbi kalan tırnağın üstünü kapamıştı. ama birde çıkışta görmeliydin. el mankeni gibi gitti hatun :)

hatta hani şu fırsat siteleri varya bazen kampanya oluyor oralarıda takip et derim bence.

ohooo neler var bir görsen . kızın bir baş parmağındaki tırnağı nerdeyse komple yemiş. tırnak olmayınca etler şapka gbi kalan tırnağın üstünü kapamıştı. ama birde çıkışta görmeliydin. el mankeni gibi gitti hatun :)

hatta hani şu fırsat siteleri varya bazen kampanya oluyor oralarıda takip et derim bence.

canım ya gerçekten çok teşekkür ederim. en kısa zamanda iyice detaylı bilgilenip yaptırıyım narin kız gibi ellerim olsun artık bu erkek gibi ellerden bıktım :46:

cnmm bu protez mi :27: doğal duruyor :nazar: ama beyazlıkları çözemedim birde tırnakların uzadı mı ne zamandır kullanıyorsun çünkü baktımda bana biraz tuzlu geldi fiyatlar:31: yani sürekli yapılacak birşeysede :44::44::44:
ama eğer tırnakların aynı zamanda uzamasına engel değilse güzel birşey :87::87::87:

Back
X