En iyisi kendi kararliligimizla bırakmak yoksa yemek isteyince herşeye çözüm varProtez kullanıyorum. Protezin yanlarından kemirdiğim için protez tırnaklar çıktığında kendi tırnağım uzamış ama yanlardan zayıflamış oluyor.
Ayrıca protez tırnağı da kısa kullanmak lazım çünkü içleri kirleniyor ve sanki temizlenmiyor gibi geliyor bana.
Uygulama sırasında tırnak dipleri bikac milim acık bırakılıyo tabiki bu sebeple tırnak hava alıyoprotez tırnak kendi tırnagının nefes almasını önler
1 ay boyunca ellerinle hiç ilgilenme sadece tırnak etlerini yumuşatmak için krem sür. hem ellerin de daha iyi görünür
1 ay sonra düzenli maniküre git zaten o zamana kadar güzelce uzamış olur
Canm sende durumlar nasıl gidiyo. Benmki idare ediyor hint kınası yaptm turnaklarımı ne kadar uzadığını farkeym diye ama pişman oldm daha kötü durdu sanki. Ama yinede çook diregiyorm yememk için bir kaç sefer ağzıma gitti ama 1 2 dakika içinde bıraktm of umarım başarırzEn iyisi kendi kararliligimizla bırakmak yoksa yemek isteyince herşeye çözüm var
Canim benimde suaralar iyi arada ağzıma gidiyor ana bende baya da yanıyorum bu hafta içinde manikür yaptircam etlerinin bi kendine gelmesi lazım sonra bakım filan yapmaya başlıcam inşallah bu sefer basarcaz csniimCanm sende durumlar nasıl gidiyo. Benmki idare ediyor hint kınası yaptm turnaklarımı ne kadar uzadığını farkeym diye ama pişman oldm daha kötü durdu sanki. Ama yinede çook diregiyorm yememk için bir kaç sefer ağzıma gitti ama 1 2 dakika içinde bıraktm of umarım başarırz
İnşllh cnm hadi hayırlısıCanim benimde suaralar iyi arada ağzıma gidiyor ana bende baya da yanıyorum bu hafta içinde manikür yaptircam etlerinin bi kendine gelmesi lazım sonra bakım filan yapmaya başlıcam inşallah bu sefer basarcaz csniim
Yarından itibsren bakımına başlıyorum öncelikli hedefim irademe hakim olmaktı ve şukur başardım gibi artık bakımlara başlıyorum dedigibizi yapılan tesekkur ederim önerileriniz icinÖnce ellerinize ve tırnaklarınıza sık sık krem veya yağ benzerleriyle masaj yapmayı alışkanlık haline getirin, eller yumuşadıkça tırnaklara kıyamamaya başlıyorsunuz. Gece yatmadan ellerinize krem sürüp eldiven geçirebilirsiniz, tırnaklarınız güçlenmiş olur böylece. Uzatmak içinse gratis, watsons gibi yerlerde satılan frenchli tırnaklar var en küçük boyunu alıp yapıştırırsınız, kendi tırnaklarınız artık parmak ucunuza gelmeye başlayınca da jel tırnak yaptırırsanız bence kesin çözüm.
zeytinyağını mikrodalgada birazcık ısıtıp üzerine bir kaç damla limon, tuz ekleyip tırnaklarınıza masaj yapın, çok iyi geliyor.
Şimdiki halini atabilir misiniz ve ne kadar sürede düzeldiBu tırnak meselesi ben kendimi bildim bileli vardi. Herkesten ellerimi saklardim. Surekli kanar iltihap olurdu bişey tutarken cok acirdi. Oyle bir yerdim ki tirnak namina bisey kalmamıştı. Maalesef bunun temelinde cocuklukta yaşanılan korkular tranvalar neden oluyor.
Sonra birgün bıktım bu durumdan ve butun parmaklarimi yara bandiyla bantladim tirnaklarimi uzattim tirnaklar uzun olunca insan tiksiniyor agzina götürmeye.
Cok şükür bitti artik:))
Canim maalesef atamadim foto surekli hata verdi...Şimdiki halini atabilir misiniz ve ne kadar sürede
Canim maalesef atamadim foto surekli hata verdi...
Ama su anda cok düzgün ve bir ayda o kotu görüntü tamamen gecti.
Kendine el ve tirnak bakim kremi al surekli ellerine bakim yap. Gorebilecegin her yere guzel el fotolari koy.
İyi gidiyo diyebilirm günde üç dört defa ağzıma gidiyo bende sadc etrafndaki bir iki eti koparp etıyorm o anlk kendimi tatmin etmek için evde kendimce manikür yapmaya çalıştm ama birazda olsa daha düzldi dur foto atayım canm hint kınası yapmştm kınalı hali bu bugünde aseton ve cila aldm sürdm,Karakedck nasıl gidiyo
Seninkide uzamış cnm maşallh netten evde manikür nasıl yapılır bak ve yap biraz daha iyi durur o zamn. ama ben uzun yıllardr ilk defa bu kadar uzatabildm inşallh devamı gelir. Biraz daha uzasn rengarenk ojeler tırnak süsleri alacm hevesimi çıkarcm
Caniiiim çok güzel olmuşlar vallahi ya zaten uzayinca insan yemeye kiyamiyor. İnşallah bi gün şöyle rengarenk ojemizlede fotomuzu atarız caniimSeninkide uzamış cnm maşallh netten evde manikür nasıl yapılır bak ve yap biraz daha iyi durur o zamn. ama ben uzun yıllardr ilk defa bu kadar uzatabildm inşallh devamı gelir. Biraz daha uzasn rengarenk ojeler tırnak süsleri alacm hevesimi çıkarcmnasıl olmuş cnm fikrini söylermisn biraz daha hevesleneym:)) birde fark ettim uzayınca güçleniyor tırnaklar biraz daha kalınlaştı ya maşllh. Akşama kadar on defa bakıyorm elime )
Değilmi yaaCaniiiim çok güzel olmuşlar vallahi ya zaten uzayinca insan yemeye kiyamiyor. İnşallah bi gün şöyle rengarenk ojemizlede fotomuzu atarız caniim
Canim farka baksanaaa baya değişmiş eskiden tiksinilcsk durumdaydı ellerimiz şimdi sadece tırnaklar kısa duruyor ay çok uzeller ya çok heycanliyim bi an önce etten çıksınlarr. Benimde baş parmak ve yüzük parmağım hızlı uzuyor diğerleri yavaşEki Görüntüle 1849277
Değilmi yaao değilde en güzel yüzük parmağimla serçe parmağım iyi uzuda diğerleri çok yavaş uzuyo sendede varmı aynı sorn. Şimdi on gün önceki fotoya baktm valla bende farkettm iyi olduğunu:)) aradaki farka baksana
Aynen cnm hadi inşallh öyle olur uzatrz bu son olur. Bende diğer parmaklarm yavaş uzuyo diye çok sinirleniyorm:) haftaya pazar yine foto atalımCanim farka baksanaaa baya değişmiş eskiden tiksinilcsk durumdaydı ellerimiz şimdi sadece tırnaklar kısa duruyor ay çok uzeller ya çok heycanliyim bi an önce etten çıksınlarr. Benimde baş parmak ve yüzük parmağım hızlı uzuyor diğerleri yavaş
Atalım caniim 26sinda bakalım nolmisAynen cnm hadi inşallh öyle olur uzatrz bu son olur. Bende diğer parmaklarm yavaş uzuyo diye çok sinirleniyorm:) haftaya pazar yine foto atalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?