Tırnak yemek istemiyoruuuuummmm

Ben de yakın zamana kadar yiyordum hiç durmadan. Sonra nasıl olduysa birazcık uzadı
Hemen oje sürdum. Şimdi bayagi uzadı. Torpuluyorum kesmiyor um keserek yine yerim. Ve hergün değişik oje sürüyorum çok güzel oldu yâ eğer ellerim güzelmiş

Peki kırılmasını ve şeklini nasıl duzelttin

Ya bende çok utanıyorım anne babam boşanırken bi alıştım 9 yaşındayken bırakamadom.bu yıl iki ay uzattım yavaş yavaş uzadı mutlu oldum derken baktım yine kopartıp atmışım oje falan kullanmadım ama acı oje işe yarar mı

Karar vermek lazım yoksa yemek isteyince yeniyor ama kafada bitirebilirsek acı ojede uyarıcı olur

Bacım acı ojeler al benim bi arkadasta böyleydi kullandı ise yaradı tavsiye ederim sanada yöntemleri var daha araştır bak

Karar vermek lazım yoksa yemek isteyince yeniyor ama kafada bitirebilirsek acı ojede uyarıcı olur

Ben kendi kendime yenicem dedim baya iki ay elimi ağzına götürmedim ama birden kırılınca hepsini kopardım

şimdiki haline aldırmadan manikür yaptırın , 1 hafta sonra biraz uzayınca gidin tekrar french yaptırın. o kadar güzel duracak , o kadar hoşunuza gidecek ki yemeye kıyamayacaksınız

iradeli davran ve kafandan sil at uzar uzamaz da tırnak makasıyla kes zaten yiyecek tırnak kalmaz :)

Evdeyken kendinize tül eldiven alın. Tırnaklarınızı böylece uzatmış olursunuz. Bakim yapın devamlı.
Bir arkadaşım bu şekilde bıraktı.

Birde altta yatan sebepler muhakkak vardır. Psikolojik destek alabilirsiniz.

Daha önce çok kısa bi sure gittim bi işe yaramadı ama fifeyontemleri denicem tesekkur ederrimm

Bende de var o dert malesef sinirlendiğimde yada canım sıkıldığında farketmiyorum bile bi bakmışım tırnağımı kemiriyorum arkadaşın dediği gibi uzatmak işe yarıyor bence. Bikaç kez sırf kemirmemek için uzatmıştım. Uzun olunca kıyamıyor insanama uzun tırnak da sevmiyorum kötü duruyor,hanı manikür yapsam,oje faln kullansam iyi görünür de.neyse Hala arada bi kemiriyorum Malesef Bırakırım inşallah bi gün

İnşallah ya çok ironik bi hastalık yememek için uzatmak gerekiyor uzatmak içinde yememek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…