Peki kırılmasını ve şeklini nasıl duzelttinBen de yakın zamana kadar yiyordum hiç durmadan. Sonra nasıl olduysa birazcık uzadı
Hemen oje sürdum. Şimdi bayagi uzadı. Torpuluyorum kesmiyor um keserek yine yerim. Ve hergün değişik oje sürüyorum çok güzel oldu yâ eğer ellerim güzelmiş
Karar vermek lazım yoksa yemek isteyince yeniyor ama kafada bitirebilirsek acı ojede uyarıcı olurYa bende çok utanıyorım anne babam boşanırken bi alıştım 9 yaşındayken bırakamadom.bu yıl iki ay uzattım yavaş yavaş uzadı mutlu oldum derken baktım yine kopartıp atmışım oje falan kullanmadım ama acı oje işe yarar mı
Karar vermek lazım yoksa yemek isteyince yeniyor ama kafada bitirebilirsek acı ojede uyarıcı olur
Kırılınca benimde moralim bozuluyor brnfr güçlendirici filan surcem işte artık bi yolunu bulmak istiyorumBen kendi kendime yenicem dedim baya iki ay elimi ağzına götürmedim ama birden kırılınca hepsini kopardım
Utanıyorum bu tırnaklara manikür nasıl yaptırayımşimdiki haline aldırmadan manikür yaptırın , 1 hafta sonra biraz uzayınca gidin tekrar french yaptırın. o kadar güzel duracak , o kadar hoşunuza gidecek ki yemeye kıyamayacaksınız
utanılacak bir şey yok ki bunda. ben de önceden koparıyordum bu şekilde bıraktım . klasik olarak bu tırnaklara french olmaz diyecekler. siz yine de diretin ve yaptırınUtanıyorum bu tırnaklara manikür nasıl yaptırayım
Tamam canım çok sağolutanılacak bir şey yok ki bunda. ben de önceden koparıyordum bu şekilde bıraktım . klasik olarak bu tırnaklara french olmaz diyecekler. siz yine de diretin ve yaptırın
iradeli davran ve kafandan sil at uzar uzamaz da tırnak makasıyla kes zaten yiyecek tırnak kalmaz :)
anladım tek çare kendini zorlayıp alışkanlığı terk etmek psikolojine öyle yattığı için yiyorsundur yani biraz da ben tırnak yemiyorum diye düşün çok faydası olurGenelde uzunken değil kisayken yiyiliyor. Ve o tırnak zaten uzamiyor.
Daha önce çok kısa bi sure gittim bi işe yaramadı ama fifeyontemleri denicem tesekkur ederrimmEvdeyken kendinize tül eldiven alın. Tırnaklarınızı böylece uzatmış olursunuz. Bakim yapın devamlı.
Bir arkadaşım bu şekilde bıraktı.
Birde altta yatan sebepler muhakkak vardır. Psikolojik destek alabilirsiniz.
Bugün bu konuyu konustukca hic yemedimanladım tek çare kendini zorlayıp alışkanlığı terk etmek psikolojine öyle yattığı için yiyorsundur yani biraz da ben tırnak yemiyorum diye düşün çok faydası olur
İnşallah ya çok ironik bi hastalık yememek için uzatmak gerekiyor uzatmak içinde yememekBende de var o dert malesefsinirlendiğimde yada canım sıkıldığında farketmiyorum bile bi bakmışım tırnağımı kemiriyorum arkadaşın dediği gibi uzatmak işe yarıyor bence. Bikaç kez sırf kemirmemek için uzatmıştım. Uzun olunca kıyamıyor insan ama uzun tırnak da sevmiyorum kötü duruyor,hanı manikür yapsam,oje faln kullansam iyi görünür de.neyse Hala arada bi kemiriyorum Malesef Bırakırım inşallah bi gün
Eki Görüntüle 1844101 Ah maşallh nr güzel eller turnaklarcnm ben az evel yine ağzıma aldm koparmaya başladm aklıma geldiği gibi bıraktm sonra yine unutup ama inşallh birdaha unutmam şimdiki tırnakların nasıl foto atsana bıraktıktan sonra (inşallah) bakar bakar şükür ederiz bak benmki böyle Melisaam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?