- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.389
- 798
Rica ederim, ne demek.Tirnaga taktigim yer temiz olmadigini dusunmemden kaynaklaniyor. Belki gercekten bi farki yoktur. Ama gonul iste almayinca almiyor. Gozume temiz gorunmuyor. Gercekten cok zor bir durum. Misafirliklerde hatir gonulle yemek yemek tam bir eziyet. Bu durumdan bende sikayetciyim. Inanin bosvermeyi istiyorum ama etiyle arasinda baya bi mesafe bulunan tirnaklarr...
Herneyse tesekkur ederim yorumunuz icin
O zaman nasil kacabiliyorsunuz bu durumdan? Yemek saati sofra hazir,yemege davetlisiniz?
hıjyen onemlı bırsey ama bu kadarda abartmayın lutfen,Hanimlar hepinize iyi geceler.
Suan eminim bundan bir milyon kat daha fazla sikinti vardir dert bile degil diyebilirsiniz ama bu mesele beni cok yipratiyor.
Her evde yemek yiyemiyorum. Bir akrabamiz var yemege davet eder ama tirnaklarini kesmiyor kizlar. Ojeli manikurlu bakimli el ama midem kalkiyor 1 cm var araligiBize geliyor salata yapayim falan diyo o salatadan da yiyemiyorum. Yorulma hallederim diyorum isin pesini de birakmiyor. Evinde de inanin 1 lokmayi 500 defa donduruyorum midem almiyo. Tirnaklarin var yiyemiyorum da diyemiyorum. Eziyet gibi bisey. Nasil siyrilacagimi da bilmiyorum. Gitmemek cozum degil o geliyor illa bulusuluyor. Kaldi ki malesef neredeyse herkesin tirnagi var. Akrabalik arkadaslik kuramayacagim o zaman.
Gecen gun baska bi kadin yine ailemle gittigim misafirlikte aldi sari bezi (tezgah icin kullaniyor) gitti tezgahin ayak basilan yeriyle hali arasini sildi lavoboda da yikadi
Digeri cok kotu hapsiriyor ellerini yikamiyor. Yasini basini almis kisiye de ellerini yika da denmiyor
Zaten kolay kolay kimsenin evinde ispanak yesillik de yiyemiyorum.
Inanin bir eve yemege gitmek bi eziyet benim icin. Boldugu ekmegi bile tutasim gelmiyor. Evlensem ne sorunlar yasayacagim Allah bilir
Ben mi abartiyorum kizlar. Nasil siyrilacagim bu halden?
Hanimlar hepinize iyi geceler.
Suan eminim bundan bir milyon kat daha fazla sikinti vardir dert bile degil diyebilirsiniz ama bu mesele beni cok yipratiyor.
Her evde yemek yiyemiyorum. Bir akrabamiz var yemege davet eder ama tirnaklarini kesmiyor kizlar. Ojeli manikurlu bakimli el ama midem kalkiyor 1 cm var araligiBize geliyor salata yapayim falan diyo o salatadan da yiyemiyorum. Yorulma hallederim diyorum isin pesini de birakmiyor. Evinde de inanin 1 lokmayi 500 defa donduruyorum midem almiyo. Tirnaklarin var yiyemiyorum da diyemiyorum. Eziyet gibi bisey. Nasil siyrilacagimi da bilmiyorum. Gitmemek cozum degil o geliyor illa bulusuluyor. Kaldi ki malesef neredeyse herkesin tirnagi var. Akrabalik arkadaslik kuramayacagim o zaman.
Gecen gun baska bi kadin yine ailemle gittigim misafirlikte aldi sari bezi (tezgah icin kullaniyor) gitti tezgahin ayak basilan yeriyle hali arasini sildi lavoboda da yikadi
Digeri cok kotu hapsiriyor ellerini yikamiyor. Yasini basini almis kisiye de ellerini yika da denmiyor
Zaten kolay kolay kimsenin evinde ispanak yesillik de yiyemiyorum.
Inanin bir eve yemege gitmek bi eziyet benim icin. Boldugu ekmegi bile tutasim gelmiyor. Evlensem ne sorunlar yasayacagim Allah bilir
Ben mi abartiyorum kizlar. Nasil siyrilacagim bu halden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?