Tırnaklar ve yemek

Kııız o da bi şey mi benim başıma başka bi şey geldi aç kaldım. Çocuğun çişini yerden sildi, sonra gitti mutfakta suyun altında yıkadı tezgahı sildi. Daha da ayağımı basmıyorum. Vallahi görmeyen inanmaz.

Ya senin ogurmekten mutfagin kapisindan gecememen gerekiyor bana sarma yapmaktan bahsediyorsun
Ama tamam kabul yap
Entresan birşey ama 17 haftadır daha birkere öğürmedim
Öğürmeyide geç midem bile bulanmadı.
Hadi onu da geç kokudan bile tiksinmedim
Naaapcan ben de böyle bi hamişlik geçiriyom işte

Aynı takıntı malesef bende de var ama ben açık açık karşı tarafa söylüyorum bu beni rahatsız ediyor kusura bakma diyorum. Birde çok çabuk zehirlenip mikrop kapıyorum bunu bildikleri için çoğu kişi sorumluluk almıyor böylece kurtuluyorum çay kahvede de sen çok yoruldun otur ben yaparım diyorum onun evinde bile olsam olup bitiyor herşey

Bir de yemek yaparken yemeğin tadına bakıp o kaşıkla tekrar yemeği karıştıranlar varMidemin alt üst olduğu son noktadır bu

O ne ki... Yemek yaparken parmaklarını teker teker ağzına sokup cok cok diye ağzıyla "temizleyip" sonra o yiyecekleri ellemeye, o güzel parmaklarıyla yapmaya devam edenler var!

Bu arada tırnak konusundaki şahsi düşüncem şu ki: tamam aşırı uzun tırnaklar bence de göze hoş gözükmüyor ama temizlik konusunu tırnağın uzunluğuna bağlamak çok doğru gelmiyor. Tırnak pisse pistir temizse temizdir bence. Uzunluğuyla bağlantılı değil. Bir arkadaşım var devamlı uzundur ve bakımlıdır tırnakları ama temizlik delisi bir insan olduğu için ellerini de yemek yapmadan önce, daha doğrusu her zaman diyeyim uzun uzun yıkar tırnaklarını temizler herşeyi ekstra temiz ve özenlidir. Amaaaaa bir tanıdığım da var kiiiiii tırnaklar kısa ama o kısa tırnakların ne kadar pis olduğunu anlatamam. Kimi zaman görüntü olarak da destekliyor bu pisliği ama kimi zaman da kısa olduğu için temiz gözükse de gördüğüm en pis eller ve tırnaklar diyebilirim. İşi hijyen olmayan bir iş olmasına rağmen yoldan gelmesine rağmen gelip ellerini bile yıkamaz, burnunu o tırnaklarla kanırtır ve elini yıkamaz, ayaklarını eller yemekte bile, o tırnaklarla ayak tırnaklarını çekiştirir, tuvalete girer ellerini yıkamaz. Nereden biliyorsun demeyin defalarca yakınları bile huyunu bildiği için ikaz etmiştir inkar etmeyip tamam yıkayayım bari demişliği vardır. Tabi dışardan geldiğini ve tuvalete bile girmeden oturduğunu gözümüzle görmemize rağmen yemeğe oturacakken ben yıkadım gelince diye inkar edip kendini rezil etmişliği de vardır :)
Velhasıl kelam; önemli olan uzunluğu değil işlevi diyor ve konuyu kapatıyorum :)
Bu arada çevremde ne pis insanlar varmış onu farkettim öööğğğğğ

Tırnaklarımı fazla uzatmam . Genelde kısadır dibinden az uzun . Ama ojesiz duramam valla . Abdest alacağım Zaman banyoda çıkarırım . Ama misafirim gelecekse poğaça falan yaparsan hem keser hem ojelerimi çıkarırım . Hem benim içim almaz hem gelene saygısızlık olarak görürüm .
Ama kimsenin evinde yemek yemem diyenlere anlam veremiyorum . Dışarda yemek yiyoruz , okurken yurtlarda yemekhanelerde hep yiyoruz . Mecburuz . Bu kadar ince düşünmeye gerek yok

Aynı sorun bendede var malesef.bu çok normal.gittiğim yerlerde yemek yiyemiyorum öyle olunca.yada yiyip gidiyorum.neyseki çok fazla yok cevre de.Ama şu tezgah geziyle yer silmeler evet başına kac kez geldi, bide ben çok titizim deyipte yapanlar

Ya bende ojeyi çok seviyorum ama evli olduğum için sık kullanamıyorum banyoda çıkarıp öyle abdest alıyorum yazmışsınız Nasıl çıkıyor ki tırnak arasına veya etine giriyor benim günler öncesinden çıkarmam gerekiyor tam olarak gitmesi için

bende eşimin akrabalarına gidince yemek yememeye çalışıyorum. tırnaklarında siyah bişiyler var. aklıma tuvalette mok girmiştir diye düşünceler geliyo :) aauhhhhırbfnövögkmığğğ

Entresan birşey ama 17 haftadır daha birkere öğürmedim
Öğürmeyide geç midem bile bulanmadı.
Hadi onu da geç kokudan bile tiksinmedim
Naaapcan ben de böyle bi hamişlik geçiriyom işte
Ne güzel bi hamilelik keşşke benim olsaa. Dur kınayım da başıma gelsin, öyle hamilelik mi olurmuş hamile dediğin yiyemez, yese de yediğini çıkarır. Kokmasa da kokar her şey. Aiiyyy nasıl hamilesin naz da yapamazsın sen şimdi seni kınıyorum

Hahahha darısı başına canım o haldee:)

Çok uğraşıyorum . Bazen tam çıkmıyor . Bi de mat oje veya açık renkli sürersen daha kolay çıkar

Okb sin aynısı bende de var

Tırnak konusunda çok haklısın bence yemek yapan biri asla tırnak uzatmamalı bi de temizlik hijyen farklı şeyler kimi bayanlar bi tane temizlik bezini evin her tarafını siler benim mutfak trzgahı bezim yer silme toz alma bezim hepsi ayrıdır bi de

Uzun tirnaklarim ama.cogu kisa tirnakli kadinlardan kat ve kat temiz ve bakimlidir neticede ojeyi gun asiri cikartiyorum ozel bakim yapiyorum zaten tirnagina bakmayan kadinin tirnagi uzamaz bakim demekte temizlik demektir..tirnagimin uzunlugundan midesi bulanan olursada yemesin kendi kaybeder derim konuyuda az bucuk hortlattim ama tirnak konusu olunca

Abartmıyosunuz tabiki bu sizin huyunuz.Bende bir başkasının elinden bir şey yerken aklıma aniden yemeğin ne şekilde yapıldığı geliyo veya nasıl ellerle ya da pismiydi diyorum o mutfak veya o tezgah. Buz gibi de soğuyorum sonra hiç yemiyorum

bukadar incelemek didiklemek senin acindan hoş birşey değil ilerde daha cok basin agrir bu yuzden ve sanirim okb sin

Aslında normal şeyler bunlar ama siz takıntılı biriymişsiniz gibi geldi. Bi doktora görünün derim. Öğrenciyken bi oda arkadaşım vardı o geldi aklıma. 7 oda değiştirmiş 8. Oda ve oda arkadaşı bendim. Kimse tahammül edememiş sanırım kıza.

Banyo yapmak için banyonun temizlendiği saatte kalkar ve o zaman banyo yapardı. Buzdolabından tiksinir tüm malzemeleri eşya dolabına koyardı. Çamaşır yıkadığı zaman ceplerinden birinde peçete unutmuş sanırım tüm kıyafetlerine bulaşmış , bunu yurttan birinin yaptığını iddia edip tüm kıyafetlerini çöpe atmıştı. Kapıya dokunmaz koluyla vurur kalkıp ben açardım. Bulaşık yıkamak için mutfağa değil banyoya giderdi orası daha temiz diye , çamaşırları odada leğenin içinde yıkamaya başlamıştı hem de geceleri , kapıyı sirkeyle siliyodu yine gece olunca daha neler neler ayy kabus gibiydi. Yani takıntı da bir hastalık. OKB olarak geçiyor sanırım.

Siz de böyle herşeyi takıntı haline getiriyorsanız bir gidin doktora derim. Sonra çoğalarak artıyor ve tahammül edilemez hale geliyor hem siz hem de etrafınızdakiler için.

O zaman dışarıda asla yemek yiyemiyorsunuz.. orada uzun tırnak en masum durum çünkü.. zor valla sadece kendi pisirdigin ve belki bi iki kişininkini ancak yiyebilmek.. astiniz mi bu durumu az da olsa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…