Tırnaklar ve yemek

kendi yaptıklarindan yiyosan karşı taraf gücenmez mi??

kırmızı olan çok iyimiş diyet yapanlar için sölenen en ideali

ben tirnaklari yiyen biri olarak burayı okuyunca kendi tirnaklarimdan ikinidim resmen... ayyyyy..

O zaman dışarda da yemek yemiyorsunuzdur siz her yer için değil ama hijyen yok dışarı yemeklerinde

Sararması pislikten değil. Uzun süre ojeli kalmış, sık sık oje sürülen tırnagin rengi öyle olur. Eldiven takıyorsa iyi ama uzun tırnakla cidden yemek yapılmaz tabiki

bende orta uzunlukta kullanıyorum tırnaklarımı ama emin olun ki sürekli temizliyoruz.

zaten temizlemeyecek insan tırnağını uzatmakla uğraşmaz bakımını yapmazsa zaten kırılır istediği gibi olmaz vs vs.

evet sevmeyen bir sürü insan var teşekkürler tokum yemicem diyin yada açık açık benim böyle bi takıntım var da diyebilirsiniz..
tamamen kişisel bi durum alınıp gücenecek bişey de yok.

bende eski mutfaklarda yapılan yemekleri pis buluyorum mesela saçma mı saçma ötesi ama elimde değil..

Abartmasan haklisin aslinda ama abartiyorsun.
Bir kere icli kofte yapmaya niyetlendim, tirnaklarim uzunmus. Daha yogururken doldu falan iclerine. Of igrenc. Hic pisirmeden attim cope. Eldivenle falan yemek yapamam ben. Insan evinde eldivenle yemek mi yapar ya? Eldivenlerin temiz oldugunu nerden cikariyoruz ki bence ellerimizi yikamamiz yeterli.
Uzun tirnakli birinden hic yemek yemem degil ama, yani sarma yemem, kofte yemem vs vs. Zaten cevremde uzun tirnak kullanan kimse yok.

tırnaklarım uzun ve ojeli ama ellerimi yemeğe dokundurmam.

Eldivenle yapıtorum herşeyi şu beyaz pudralılardan değil.

Şeffaf kalınlarla . Tırnağım kısa olsa yine böyle yaparım mikrop uzunda olsa kısada olsa tırnakta değil elde var.

Tirnaklarin var yiyemiyorum da diyemiyorum.

Sorun onların tırnaklarının uzun olması, tiksinmen vs değil.
Sorun, bunu karşındakine söyleyememen.
İletişim sıkıntını aşmadığın sürece, ya aç kalırsın ya da git gide bu insanlardan uzaklaşırsın.

Hanimlar oncelikle uzun tirnakli hanimlari gucendirmek istemedim. Halimden bende memnun degilim. Bunu asmayi bende cok istiyorum. Rahat davranabilmeyi kafaya takmamayi istiyorum cunku yemek yedigim yerler gercekten sinirli.

Anneannem annem ve teyzelerim haricinde yemek yedigim yer yok. Disarida da cok cok cok minimuma indiriyorum yediklerimi.

Ben de başka bir takıntımı söyleyeyim;
Hani şu sıra sürekli çıkan bir reklam serisi var sholl topuk törpüsü, tırnak törpüsü mü ne karın ağrısıysa artık görünce midem kalkıyor... Başkalarının ayaklarını görmek zaten midemi kaldırıyor, her reklamda saydırıyorum içimden.

Ha bir de lavaboya kanlı tükürük atan diş macunu reklamı var iğrenç birşey!

Seni çok iyi anlıyorum.

ben bıyere yemege veya caya gıderken ıllakı ya sarma domla ya da borek yaparım ve yaptıklarımı yerım onlarda da sofrada yogurt falan varsa onu yerım yada pılav tarzı
evımın dısında asla bıyerde yemek salata yıyemem
cunku sadece tırnallada degıl kısının elını yıkayıp yıkamadıgını bılemezsın

Paradontax evet o reklamlar beni de cok kotu yapiyor.

Tv izlemiyorum yemek yerken

haklısın canım ama boyle direk okuyunca paranoyakmıssın gibi geliyor insanaa :) cok düşünme bence yoksa ciddi boyutlaara ulşaabilirsn düşün otobuse bindiğinde o demirleri tutuyosun senden önce kaç yüz bin kişi tutuyor bilmiyorsun nerelere değdirdklerini ellerini sonra ellerini yüzüne sürüyorsun otobusten iniyorsun eve gidene kadar aldın mı mikrobu pisliği ben bi ara ıslak mendil gezdiryodum yanmda indiğim gibi ellerimi siliyodum hatta mendil pislendi diye el ucumla hemen çöe atıyodum snra biraz düzeldim titizlik güzel şey ama takıntı kötü şey:)

Bende kokune kadar kesilen tirnaklardan igrenirim :) Tirnaklarim cok az uzundur cok nadir oje surerim ve eve gelir gelmez cikartirim.Uzun ama bakimli tirnaklar temizdir ama zamani gecmis gereksiz uzun tirnaklar pistir.
Sari bez mubabbetine deginmiyorum bile o an tepki vermeliydiniz.

Ben sana bi sarma yapayımdaa benim tırnaklarımıda yersinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…