- 6 Ekim 2014
- 1.461
- 1.045
- 158
- 35
kendi yaptıklarindan yiyosan karşı taraf gücenmez mi??Ayyy Bendede var öyle akraba
Ay ben eldiven kullanırım diyor (ne kadar inandırıcı bilemeyecem).tırnaklarını hep ojeli görürdüm bir gün oje yokken gördüm sapsarı tırnağın içi şok oldum o gün bugündür yemeklerini yemedim .yemeğe çağırdığında genelde bende birşeyler yapıp gidiyorum kendim yaptıklarami yerim.
kırmızı olan çok iyimiş diyet yapanlar için sölenen en idealiCok samimiyseniz kirilabilirler elbette.
Bizim yengelerle bayramdan bayrama gorustugumuz icin pek israr da etmezlerdi.
Komsular da buyrun sofraya dediklerinde ya evde ya disarida yemis oluyoruz. Ya da caydan kahveden midemiz kaynamis yemegi kaldiramayacak oluyor
Bu aralar favorimiz de 'bana hamurisi dokunuyor.'
Bende takintiya yakin derecede aliskanliklar var. Tirnagindan tiksindiysem zaten yemem de ustu basi pis ve gun icinde gozunde capaklarla gezen birinin pisirdigini de yiyemem
Sucuktan, kofteden sinir cikti mi istahim kacar. O yuzden disarda kofte yemem, 15 yildir da ayni donercilere giderim.
Sararması pislikten değil. Uzun süre ojeli kalmış, sık sık oje sürülen tırnagin rengi öyle olur. Eldiven takıyorsa iyi ama uzun tırnakla cidden yemek yapılmaz tabikiAyyy Bendede var öyle akraba
Ay ben eldiven kullanırım diyor (ne kadar inandırıcı bilemeyecem).tırnaklarını hep ojeli görürdüm bir gün oje yokken gördüm sapsarı tırnağın içi şok oldum o gün bugündür yemeklerini yemedim .yemeğe çağırdığında genelde bende birşeyler yapıp gidiyorum kendim yaptıklarami yerim.
Tirnaklarin var yiyemiyorum da diyemiyorum.
Paradontax evet o reklamlar beni de cok kotu yapiyor.Ben de başka bir takıntımı söyleyeyim;
Hani şu sıra sürekli çıkan bir reklam serisi var sholl topuk törpüsü, tırnak törpüsü mü ne karın ağrısıysa artık görünce midem kalkıyor... Başkalarının ayaklarını görmek zaten midemi kaldırıyor, her reklamda saydırıyorum içimden.
Ha bir de lavaboya kanlı tükürük atan diş macunu reklamı var iğrenç birşey!
Seni çok iyi anlıyorum.
Ben sana bi sarma yapayımdaa benim tırnaklarımıda yersinnAbartmasan haklisin aslindaama abartiyorsun.
Bir kere icli kofte yapmaya niyetlendim, tirnaklarim uzunmus. Daha yogururken doldu falan iclerine. Of igrenc. Hic pisirmeden attim cope. Eldivenle falan yemek yapamam ben. Insan evinde eldivenle yemek mi yapar ya? Eldivenlerin temiz oldugunu nerden cikariyoruz kibence ellerimizi yikamamiz yeterli.
Uzun tirnakli birinden hic yemek yemem degil ama, yani sarma yemem, kofte yemem vs vs. Zaten cevremde uzun tirnak kullanan kimse yok.
Ben sana bi sarma yapayımdaa benim tırnaklarımıda yersinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?