Tiroid nodül ameliyatı

Evet ameliyat öncesinde 3 ay arayla 2 defa biyopsi yapıldı sonuçlar önemi belirsiz a tipi olarak gelmişti
Nur hanım tekrardan merhabalar, annemin ameliyattan sonraki sonucu bugün çıktı (onkostik tip) doktoruyla görüştük bu tabirin tıpta tanımı olmadığını sonuçların da kötü olmadığını ancak takip gerektirdiğini söyledi üç ayda bir aralıklarla. Hormon ilacına yarın itibariyle başlayacak. Böyle bir şey duydunuz mu süreci araştırırken acaba ? Çünkü atom tedavisi ya da bir tedavi gerektirmediğini de söyledi ancak kaygılandım

Merhabalar Pelin hanım süreci araştırdığım zaman böyle bir şey hiç duymadım merak edip doktoruma sordum onkositik tipin hücrelerin görüntüsü olduğunu hastalık tanımı olmadığını söyledi. Sadece biraz daha dikkatli bir takip gerektiriyormuş atom tedavisi gerekmiyormuş genelde. Patoloji sonucunda bu tip haricinde başka bir bilgi var mıydı acaba tekrar sorayım.

Merhabalar Pelin hanım süreci araştırdığım zaman böyle bir şey hiç duymadım merak edip doktoruma sordum onkositik tip hücrelerin görüntüsü olduğunu hastalık tanımı olmadığını söyledi. Sadece biraz daha dikkatli bir takip gerektiriyormuş atom tedavisi gerekmiyormuş genelde. Patoloji sonucunda bu tip haricinde başka bir bilgi var mıydı acaba tekrar sorayım.

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun ilginiz için. Doktorda aynı şeyi söyledi atom gerektirmiyormuş ancak daha yakın bir takip gerektiriyormuş. Ben hastalık tanımı olarak anladım demek ki. Tekrardan çok teşekkürler

Merhaba öncelikle annemiz için çok geçmiş olsun bende 5 gün önce tiroid amelliyatı oldum tiroidlerim alındı şüpheli göründüğü için amelliyattan 4 saat sonra yemek yedirdiler bana su içtim suyu pipetle içtim ufak yudumlarla çorba içtim herhangi yutmamla alakalı bir sorunum olmadı takılma hissi duyuyorsunuz ama aslında takılmıyor vucudunda karıncalanma olması çok normal korkmayın çünki kalsıyumu düşüklüğü yaşıyor bende de oluyor ama doktorum korkma normal demişti bana bende öksürük başladı sizdede öksürük hırıltı var mı

Canan hanım çok geçmiş olsun öncelikle şifa diliyorum dediğiniz gibiymiş o şikayeti yazdığım gün doktora gittik kalsiyum ilacı yazdı onunla toparlandı değeri. Onun dışında hormon ilacını tekrardan ameliyat sonrası sonuç çıkana kadar bekletti doktor. Çıktıktan sonra da yaşı olduğu için hormon ilacına 50 likle başladı. Geçen hafta ameliyat sonrası bir ay olmuştu kontrole gittik az geldi ilaç dozu 100lüğe çıkardı(belli bir yaş üzerine direkt 100lükle başlamayı doğru bulmadığı için) şuan iyi öksürük ilk başlarda oldu biraz sadece. Nefes darlığı yine var ama lütfen bol su için sizde boğazınızı sürekli ıslak tutun

Merhaba vende yaklaşık 5 gün önce amelliyat oldum ses tellerim gayet iyi amelliyattan 4 saat sonra çorba içirdiler su içirdiler içtim yutkunmamda zorluk yaşamadım fakat öksürük oldu bende öksürükte sorun yaşadım ama onunda ilaçını içtim rahatladım öncelikle aç kalıyorsundur baş ağrısı yapar baş dönmelerin ve vücüdünda karıncalanma hissetmen ise kalsiyum düşüklüğünden dolayı olan bir durum ama kendini yemek yemeğe alıştır aç bırakma kendini ve sürekli hareket et evin içinde yürü sürekli kan dolaşımın hızlansın sonradında zaten normale dönüyorsun yavaş yavaş zaten çok geçmiş olsun şimdiden

Suyu pipetle için yavaş yavaş çok faydası var bilginiz olsun pipetle çok yardımcı oluyor ben öyle yaptım ve zorlanmadım çok şükür allahıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…