Bayanlar iyi akşamlar...Ben aranıza yeni katıldım ve maalesef ben de bir hipotiroid hastasıyım.6 aylık evliyim ve bebiş istiyorum inşallah olur ama biraz karamsarım( Bana destek verirseniz sevinirim. İsteyen herkese nesip etsin inşallah...
çok teşekkür ederim her ikinize de içimi rahatlattınız:)) Aynı sorunları yaşayan kişilerle konuşmak çok güzel dışardan bilen bilmeyen yardım etmek isterken daha da moral bozabiliyorlar( Şu an ilacımı aksatmadan içiyorum hayırlısı bakalım... Hepimiz istediğimize ulaşırız inşallah canlarım...
çok teşekkür ederim her ikinize de içimi rahatlattınız:)) Aynı sorunları yaşayan kişilerle konuşmak çok güzel dışardan bilen bilmeyen yardım etmek isterken daha da moral bozabiliyorlar( Şu an ilacımı aksatmadan içiyorum hayırlısı bakalım... Hepimiz istediğimize ulaşırız inşallah canlarım...
yusufburcu'cum henüz bebiş yok ki :çok üzgünüm:
kızlarr doktor progesteron testi istemişti, bu cuma yaptırcam. tiroidin normal seviyeye gelmesi yetmiyor ki başka bir sürü hormon var. siz normal yumurtlayıp yumurtlamadığınıza baktırdın mı? o da progesteron hormonuyla oluyor. bunu şu yüzden yazıyorum baktırmadıysanız baktırın arkadaşlar, tek suçlu tiroid sanıp vakit kaybetmeyelim.a.s.
slm kızlar bende hıpoyum ılac alıyorum bebek ıstıyorum ne olka bılmıom
merhaba arkadaşlar bende 3 yıldır hipotroidi hastasıyım ilacımı düzenli olarak içiyorum adetlerim düzenli hormon normal seviyede 1 yıllık evliyim geçen ay ilk kez denedik bebeği ama hamilelik olmadı şimdi size soruyorum biraz daha deneyip mi doktora gideyim yoksa hemen yumurtalık testi falan yaptırayım mı?
ya bırsey sormak ıstıyorum hıpoların hamıle kalmaları zor dıolar dogrumuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
iklimcim geç kalırım diye çok korkuyorum insan nedense çok stres yapıyo bu bebek olayını
bide anlamadığım biz hormonu alıyoruz o zaman normal insan değerine gelio ama neden yumurta oluşumu zayıf oluyo ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?