oooooooooooooo cok yuksek tsh bende kendıme uzuluyordum benım 5.04
evet cnm malesef ben yeni başladım tedaviye bakalım kaç ayda düşer sen de sıkma canını senin değerlerin güzel allah büyüktür üzülme canım
ne bılıyım cnm cok uzuluyorum bıran once hayırlısıyla olsa da sevsem koklasam butun arkadaslarım bebegı olduuuuuuuuu mafoldumben
:teselli: seni çok iyi anlıyorum cnm:sinifsinif:
benım hazıranda bır dusugum oldu o zamanda berı denıyoruz ama tık yok
slm iklim.benim annem de samatyada endokrinoloğa gidiyor.çok memnun.bana da yakın olsa ben de gidicem ama.inşallah iyi sonuçlar alırsın.canım şimdilik samatyaya başladım bakalım beğenmezsem senin dediğin yerede gidicem çok teşekkür ederim saol canımŞeniz
slm iklim.benim annem de samatyada endokrinoloğa gidiyor.çok memnun.bana da yakın olsa ben de gidicem ama.inşallah iyi sonuçlar alırsın.
kızlar dr a gidip hashimoto tiroiditimi öğrenene kadar adetim 32. güne kadar gelirdi.1 aydır tiroid hapı kullanıyorum 32. günümdeyim hala adet olmadım.neden acaba?tiroid testlerimi de ctesi yaptırıcam sonuçlarının çıkması falan çok zaman geçecek.nedir acaba bilen var mı?
merhaba arkadaşlar
iklimcim bak benim düzeldi levotironla hormonlarım fakat bu ayda olmadımafoldumbenbence şende şabret gelicek meleğin birgün bitanem
merhaba arkadaşlar
iklimcim bak benim düzeldi levotironla hormonlarım fakat bu ayda olmadımafoldumbenbence şende şabret gelicek meleğin birgün bitanem
ya bırsey sormak ıstıyorum hıpoların hamıle kalmaları zor dıolar dogrumuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
doğru canım 7,5 aydır benimde bebek gelmiyor ama 2 aydır tedavi oluyorum, geçen ay 6,45 den 0,16 ya düşmüş doktor normal şu anda diyor ama bu ay da bişey olcanı zannetmiyorum bakalım 25 inde belli olucak :kedi:
hepinize çok geçmiş olsun arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım benim tekrarlayan 3 düşüğüm oldu sonra yapılan tahlillerde haşimato olduğum ortaya çıktı çok canım sıkılıyor benim gibi olan arkadaşlardan bilgi edinmek istiyorum
aynı cnm bene aynı durumdayız ama benım 6 hafta sonra kontrol var adetımde bu yuzden duzensız ya bakalım eger hemen etkı ederse 17 de adet olmam lazım ama belırtı hıc yok duzelmedı gaıba duzelme yoksa 27de adetım bakalım ne olcak
merhaba arkadaşlar bende 3 yıldır hipotroidi hastasıyım ilacımı düzenli olarak içiyorum adetlerim düzenli hormon normal seviyede 1 yıllık evliyim geçen ay ilk kez denedik bebeği ama hamilelik olmadı şimdi size soruyorum biraz daha deneyip mi doktora gideyim yoksa hemen yumurtalık testi falan yaptırayım mı?
Ben 39 gunde bır adet oluyorum son 2 aydırrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?