Tiroid Rahatsızlığı Olup Gebe Kalamayanlar ya da Gebe Kalmayı Başaranlar

evet cnm malesef ben yeni başladım tedaviye bakalım kaç ayda düşer sen de sıkma canını senin değerlerin güzel allah büyüktür üzülme canım

ne bılıyım cnm cok uzuluyorum bıran once hayırlısıyla olsa da sevsem koklasam butun arkadaslarım bebegı olduuuuuuuuu mafoldumben

canım şimdilik samatyaya başladım bakalım beğenmezsem senin dediğin yerede gidicem çok teşekkür ederim saol canımŞeniz
slm iklim.benim annem de samatyada endokrinoloğa gidiyor.çok memnun.bana da yakın olsa ben de gidicem ama.inşallah iyi sonuçlar alırsın.

kızlar dr a gidip hashimoto tiroiditimi öğrenene kadar adetim 32. güne kadar gelirdi.1 aydır tiroid hapı kullanıyorum 32. günümdeyim hala adet olmadım.neden acaba?tiroid testlerimi de ctesi yaptırıcam sonuçlarının çıkması falan çok zaman geçecek.nedir acaba bilen var mı?

slm iklim.benim annem de samatyada endokrinoloğa gidiyor.çok memnun.bana da yakın olsa ben de gidicem ama.inşallah iyi sonuçlar alırsın.

slm cnm çok sevindim memnun olmasına umarım bende memnun kalırım önce dahiliyeye gittim onlar 1 ay sonraya randevu verdi endokrine işte 22sinde ilkkez endokrine gitmiş olucam kısmetse bakalım cnm

ilk aklıma hamile olma ihtimalin geldi cnm bilmiyorumki dr soruver nedenmiş acaba

merhaba arkadaşlar
iklimcim bak benim düzeldi levotironla hormonlarım fakat bu ayda olmadımafoldumbenbence şende şabret gelicek meleğin birgün bitanem

merhaba arkadaşlar
iklimcim bak benim düzeldi levotironla hormonlarım fakat bu ayda olmadımafoldumbenbence şende şabret gelicek meleğin birgün bitanem

off off bu ay benimde olmucak hissediyorum mafoldumben güya benimde hormonlarım düzeldi ama hiç sanmıyorum. bakalım ne zaman arkadaşım...

ya bırsey sormak ıstıyorum hıpoların hamıle kalmaları zor dıolar dogrumuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

doğru canım 7,5 aydır benimde bebek gelmiyor ama 2 aydır tedavi oluyorum, geçen ay 6,45 den 0,16 ya düşmüş doktor normal şu anda diyor ama bu ay da bişey olcanı zannetmiyorum bakalım 25 inde belli olucak :kedi:

doğru canım 7,5 aydır benimde bebek gelmiyor ama 2 aydır tedavi oluyorum, geçen ay 6,45 den 0,16 ya düşmüş doktor normal şu anda diyor ama bu ay da bişey olcanı zannetmiyorum bakalım 25 inde belli olucak :kedi:

aynı cnm bene aynı durumdayız ama benım 6 hafta sonra kontrol var adetımde bu yuzden duzensız ya bakalım eger hemen etkı ederse 17 de adet olmam lazım ama belırtı hıc yok duzelmedı gaıba duzelme yoksa 27de adetım bakalım ne olcak

off çok üzüldüm ama bi konuda şanslısın çünkü hamile kalabildiğini biliyorsun demek ki tek sorunun tiroid, onu da halledersin merak etme..

canım tedaviye rağmen benim adetlerim düzelmedi, 2 ay sonra adet oldum mafoldumben ama tedavi çok yeni belki bu ay düzelir.

canım bebek olmuyo diye endişe etme çünkü çok erken ama bebek düşünüyosun madem genel kontrol için doktora git bence. bi de folic asit kullanmayı ihmal etme. gebe kalmadan 3 ay öncesinden başlanmasını tavsiye ediyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…