tsh biraz yüksek sayılır cnm ama çok fena değil kısa sürede düşeryerimseniben
kaydirigubbakcemile3 tatlım tsh değil Fsh
selam kızlar benim bugün ki sonucum güzel çıktı daha 20 gün oldu ilacı almaya başlayalı ama tsh normal değerlere düştü (2.86) daha il defa 2 lerde görüyorum değerimi ultrasyon verdi 21 ine bir ay sonrada tekrar kontrolum var,bir de adetlerim düzene girse harika olur
,a.s.a.s.a.s. tüm arkadaşlara geçmiş olsun
selam kızlar benim bugün ki sonucum güzel çıktı daha 20 gün oldu ilacı almaya başlayalı ama tsh normal değerlere düştü (2.86) daha il defa 2 lerde görüyorum değerimi ultrasyon verdi 21 ine bir ay sonrada tekrar kontrolum var,bir de adetlerim düzene girse harika olur
,a.s.a.s.a.s. tüm arkadaşlara geçmiş olsun
bu arada sevsevilcim seninde değerlerin güzel çıkmış herşey normal olduğuna göre hamiş haberleri alabiliriz
Ben yaptırmayı düşünmüyorum hamile kalsamda yaptırmam diye düşünüyorum.Rabbim ömür vermişse yaşarız
kızlar domuz gribi aşısı olmayı düşünüyor musunuz? ben bugün oldum hamile kaldıktan sonra cesaret edemezdim belkim bu ay hamile kalırım falankaydirigubbakcemile3
kızlar ist olanlar hangi dr gidiyosunuz ben dr arıyorum da
Kıslar bende hamileyim :)))
iklim mutlaka soruna cevap veren olmuştur ama ben geçen cuma gaziosmanpaşa
hastanesinde uz.dr.müjdat karaya gittim ve çok memnun kaldım tavsiye ederim
bütün şikayetlerimle tek tek ilgilendi çok kibar ilgili bir doktor tavsiye ederim eğer hala
doktor arıyorsan
hayırlı olsun çok sevindim canım evet bende merakk ettim nasıl oldu güzelim inşallah uğur getirirsin bizlerede umut oldum canımKıslar bende hamileyim :)))
ayy ne güzelll 2 en ideali, inşallah herşey düzene gircek biraz zaman:1hug:
slm cnm 20 günde çok güzel sonuç almışsıninşallah daha iyi olur cnm adetlerimiz de bi düzelse ahha ah
ay çok sevindim gözün aydın darısı bize inşallahKıslar bende hamileyim :)))
Bayanlar iyi akşamlar...Ben aranıza yeni katıldım ve maalesef ben de bir hipotiroid hastasıyım.6 aylık evliyim ve bebiş istiyorum inşallah olur ama biraz karamsarım( Bana destek verirseniz sevinirim. İsteyen herkese nesip etsin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?