cnm ıklım senın sadeece olmamasının nedenı trıotmuuuuuuuuuu olemı dedıler sana
merhaba arkadaşlar
iklimcim bak benim düzeldi levotironla hormonlarım fakat bu ayda olmadımafoldumbenbence şende şabret gelicek meleğin birgün bitanem
ilk aklıma hamile olma ihtimalin geldi cnm bilmiyorumki dr soruver nedenmiş acaba
sanmıyorum.çünkü jinekologum dikkat et hamile kalma, yoksa düşük yaparsın dedi biz de dikkat ettik.ama hap kullanmadan önce gecikmiyordu bu kadar.dengem şaştı heralde.
evet arkadaşım bende tiroit hastasıyım ama benim 2 ay içinde düzeldi allaha şükür ama bu ay olmadı gebelik inşaallah diğer ay inşaallah olursendemı kardesssssssssss trıot hastasısın bebek avrmıs ende pekı
off off bu ay benimde olmucak hissediyorum mafoldumben güya benimde hormonlarım düzeldi ama hiç sanmıyorum. bakalım ne zaman arkadaşım...
mrb cnm hadi ya senin düzeldimi olsun sonraki ay olur cnm düzelmesi çok önemli gerisi zaten zamanla gelir ben üzülmüyorum kendime nisan ayına kadar zaman tanıycam
sonra direk aşılama
ya arkadaşlar folik asit sizinde iştahınızı açıyo mu kilo alıcam bu yüzden
off off bu ay benimde olmucak hissediyorum mafoldumben güya benimde hormonlarım düzeldi ama hiç sanmıyorum. bakalım ne zaman arkadaşım...
Canım benim bozma moralini... En azından nedenini biliyoruz biz ve çaresine bakarız herşeyde bir hayır vardır... Hayırlısı olsun belki de olur sen yanlış hissediyorsundur yerimseniben
bittim ben kızlar progesteron tahlilim 0,27 çıktı mafoldumben hiç yumurtlama olmamış tüm umutlarım söndü mafoldumben bekarken hiç sıkıntım yoktu ne zaman doğum kontrol hapı kullandım bıraktıktan sonra başladı. heralde bu haplar hormonları mahvediyor offf
bittim ben kızlar progesteron tahlilim 0,27 çıktı mafoldumben hiç yumurtlama olmamış tüm umutlarım söndü mafoldumben bekarken hiç sıkıntım yoktu ne zaman doğum kontrol hapı kullandım bıraktıktan sonra başladı. heralde bu haplar hormonları mahvediyor offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?