Tiroid Rahatsızlığı Olup Gebe Kalamayanlar ya da Gebe Kalmayı Başaranlar

cnm ıklım senın sadeece olmamasının nedenı trıotmuuuuuuuuuu olemı dedıler sana

evet cnm yani yumurtlama olayım sıfır ne zamandır adet bile görmüyorum haliyle bebekte gelmiyo onun dısında rahmimde sorun yok kist bile yok allaha şükür işte tsh düşerse inşallah yoluna giricek kadın dr gittim hep son 2 senedir yok klomen yok menogon yok işe yaradı ama tsh yüksekya engelliyomuş dr fark edemedi demekki ara verdim kadın dr şimdi şans eseri samatyaya gittim diyebilirim denk geldi öğrendim tsh ın büyük olduğunu komple metabolizmamın bozulduğunu vs...

merhaba arkadaşlar
iklimcim bak benim düzeldi levotironla hormonlarım fakat bu ayda olmadımafoldumbenbence şende şabret gelicek meleğin birgün bitanem

mrb cnm hadi ya senin düzeldimi olsun sonraki ay olur cnm düzelmesi çok önemli gerisi zaten zamanla gelir ben üzülmüyorum kendime nisan ayına kadar zaman tanıycam
sonra direk aşılama

ilk aklıma hamile olma ihtimalin geldi cnm bilmiyorumki dr soruver nedenmiş acaba

sanmıyorum.çünkü jinekologum dikkat et hamile kalma, yoksa düşük yaparsın dedi biz de dikkat ettik.ama hap kullanmadan önce gecikmiyordu bu kadar.dengem şaştı heralde.

sanmıyorum.çünkü jinekologum dikkat et hamile kalma, yoksa düşük yaparsın dedi biz de dikkat ettik.ama hap kullanmadan önce gecikmiyordu bu kadar.dengem şaştı heralde.

hımm evet haptandır cnm dengesi bozuluyor insanın

off off bu ay benimde olmucak hissediyorum mafoldumben güya benimde hormonlarım düzeldi ama hiç sanmıyorum. bakalım ne zaman arkadaşım...

inşaallah tatlım dualarım sizinle olacak birgün bizimde bebişlerimiz inanıyorum gelecek meleklerimiz:çok üzgünüm:

mrb cnm hadi ya senin düzeldimi olsun sonraki ay olur cnm düzelmesi çok önemli gerisi zaten zamanla gelir ben üzülmüyorum kendime nisan ayına kadar zaman tanıycam
sonra direk aşılama

evet tatlım düzeldi ama eşimle bu ay zaten pek doğru düzgün ilişkiye girememiştik yumurtlama günlerimi falan kaçırmıştım hayırlısı bakalım tatlım

off off bu ay benimde olmucak hissediyorum mafoldumben güya benimde hormonlarım düzeldi ama hiç sanmıyorum. bakalım ne zaman arkadaşım...

Canım benim bozma moralini... En azından nedenini biliyoruz biz ve çaresine bakarız herşeyde bir hayır vardır... Hayırlısı olsun belki de olur sen yanlış hissediyorsundur yerimseniben

Canım benim bozma moralini... En azından nedenini biliyoruz biz ve çaresine bakarız herşeyde bir hayır vardır... Hayırlısı olsun belki de olur sen yanlış hissediyorsundur yerimseniben

ayy inşallah, birden umutlandım olabilir mi diye :asigim: eşim yurtdışına çıkacak bugün beni sıkı sıkı tembihliyor eğer hamileysen bana telefonda haber verme sakın diye. o da çok yoruldu aslında, heryerde gözü bebeklerde, sabırla bekliyor işte mafoldumben

bittim ben kızlar progesteron tahlilim 0,27 çıktı mafoldumben hiç yumurtlama olmamış tüm umutlarım söndü mafoldumben bekarken hiç sıkıntım yoktu ne zaman doğum kontrol hapı kullandım bıraktıktan sonra başladı. heralde bu haplar hormonları mahvediyor offf

cnm olur olur neden hemen dıbe cokuyorsun bu ay olmaz dıye ay olurrrrrrrrrrrr

canım benim üzülme yaaa...Önceden de dediğim gibi sorunu biliyosun en azından tedavini olursun düzelir inşallah...Allah yardımcımız olsun hepimizin...

selam kızlar bende hipotiroidim
bende 1 yıldır bebk için boşa kürek çektiğimi öğrendim
regl düznesizliğimin ve kilo alıp verememinde sebebi buymuş
benim 4 65 idi
bir ay sabahları yarım levetiron kullandım kasım ayı sonunda 2 40 düşmüştü
yarım ilaca devam dedi doktorum bi dahaki kontrolüm şubat sonunda
inşlhh o zaman kadar bebişim gelirde doktoru daha yakın bi tarihde görürüz hihoyyyt

bu arada kıslar benim reglim hapı kullandığımdan beri nazar değmesin çok düzenli
25 26 günde bir oldum
bakalım bu ay da bbek için pek umudum yok yumurtlam günlerini boş geçirdik malesef:gitme:

arkadaşlar ben 2 yıl kadar önce çikolata kistim olduğunu öğrendim.bunun için 20 ay doğum kontrol hapı kullandım.çok dr gezdim ama kimsenin tsh,t3 ve t4 üme bakmak aklına gelmedi.son 8 aydır doğum kontrol hapını bıraktım.geçen ay gittiğim dr tsh istedi ve tsh'ım 92 çıktı.kaç yıldır kistim sorunlu derken meğer tiroidmiş.dahiliye dr una gittim günde 1 tane levatirona başlattı.her ay düzenli adet görürken ve hiç sorunum yokken,kulladığım haptan mıdır bilmiyorum 40 gün oldu adet olmadım ve yüzüm pul pul dökülmeye başladı.bu ctsi kontrolüm var bakalım ne olacak?stres yaptım iyice.

Arkadaslar herkese teşekkür ederim ilginiz için sagolun.Allah umutsuzluk vermesin kızlar. Esime bide bu sorun çıktı nasıl dicem bilmiyorum çok uzulcek mafoldumben neyse kızlar ben boyleyim sizden iyi haberlerinizi bekliyorum. Bide kızlar daha oncedende sordum cevap alamadım siz progesteron tahlili yaptırdınız mı ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…