Tiroid Rahatsızlığı Olup Gebe Kalamayanlar ya da Gebe Kalmayı Başaranlar

cnm yumurtlama ıcın yapılan bır test varmı nasıl bırsey nasıl yapılıyor

Canım o progesteron testi oluyo iste. Adetinin 21. Gunünde kan tahlili yapılıyor ben sonucunu aynı gün aldım. Dr. 10 un üzerinde çıkarsa süper diyo ama benim 0,27 çıktı ne diyim.

hemen umutlarınız sönmesin kızlar yaaa rabbim bilir en iyisini olacak birgün siz kafaya taktıkça değerler iyice sapıtıyor işte rahat olun ne olur canlarım

Günaydın.... Gerçi çoğunuz hipotiroid hastası sanırım ama olsun yine de biraz moral veririm belki.. Ben de ciddi anlamda hipertiroid hastasıydım. Ve ayrıca nodüler guatr'ım var. 1,5 yıllık tedaviden sonra doktoruma bebek düşündüğümü söyledim (tahlillerim gayet güzel çıkıyordu artık) ama doktorum bana bir kaç ay daha sabretmemi söyledi. Bu hastalık gebeliği çok severmiş ve hemen hortlarmış... Doktorumun sözünü dinleyip bir kaç ay daha bekledim ve sonra o olur diyince korunmayı bıraktım ve ilacımı değiştirdi. Gebelikte daha uygun olan bir ilaca geçtim. çok şükür ki korunmayı bıraktıktan sonra sadece 2 kez adet oldum. Ve ikinci ay hamile kaldım. ki yaşım 30'du, şuan bebeğim 17 y-aylık... Tedavim hala devam ediyor. aslında şuan nodüllerim için devam ediyor. Amacımız onları küçültüp yok etmek. Doktorum'dan oldukça memnunum... aslında memnundum çünkü çalıştığı hastaneden ayrılıp kadıköy'de muayenehane açtı. bana epey uzak artık o yüzden gidebilir miyim hala bilmiyorum. gitmek isteyenlere ismini verebilirim... Bu hastalık biraz sabır işi arkadaşlar... Özellikle hipo'ların ömür boyu ilaç kullanması gerektiğini biliyorum. Hiper'liler olarak biraz daha şanslıyız sanırım. Ama sabredin ve ilaçlarınızı hiç aksatmayın. 1 gün içmemek bile çok etkiliyor...

arkadaşlar ist anadolu yakasıda pendik civarı endokrin uzmanı doktor önerebilirmisiniz bilenler varsa paylaşırsa çok sevinirim şimdiden teşekkürler...

Canım iyi niyetin ve verdigin moral için teşekkür ederiz. Bende birgun hamile kalırsam bebek sahibi olmaya calisanlari unutmucam. Kendi sorunu bitince geridekileri unutmak çok kötü. Moral vermek, umut olmak, bildiklerini anlatmak iyi niyetlilerin isi. Ki çok şükür umutsuz bı durumumuz yok. :enbuyukkk:

canım tiroid ultrasonu yaptırmışsındır muhakkak tiroid bezinin durumu nasıl? inşaallah herşey düzene girmiştir. Bizi haberdar et olur mu? inşallah çok düşmüştür.
:Saruboceq:

Allahım dualarimizi kabul etsin ve Allah razı olsun sizin gibi insanlardan.

canım benim ağzından bal damlıyor allah kabul etsin inşaallah dualarımızı tatlım

ılk gebeliğimde hipotroid olduğumu öğrendim 8 haftalık gebeydim,kan verdiğimde
tsh değerimin 16 olduğunu öğrendim ve teşhis koyuldu
hemen ilaca başlladık.
yani kimbilir ne zamandır hipotroiddim.
şimdi düzenli en fazla 3 oluyor.
rabbim hepinize sağlıklı bebekler nasip etsin

bak canım mesela sen hipotroidken hamile kalmışsın ne güzel daha sonra öğrenmişsin
ayrıca verdiğin destek için çok tesekkür ederim

kızlar dr gittimm sonunda randevum geldi ama dr dozu arttırdı sabah aç 1 tam bide çeyrek şubatın 11 ine dek kullanıcam sonra 11 subattta tekrar dr gidicem o zaman kanda bakılıcak işte böyle henüz bi sonuç alamadımm

hımm kandaki değer kaç acaba onu merak ettim CADIARZU inşallah en kısa zamanda hamiş kalırsın ve tiroid değerlerinin normale dönmüş olduğunu böyle anlamış olursun :asigim:

hımm kandaki değer kaç acaba onu merak ettim CADIARZU inşallah en kısa zamanda hamiş kalırsın ve tiroid değerlerinin normale dönmüş olduğunu böyle anlamış olursun :asigim:

bi ay olduya ilaç kullanalı o yüzden 2 ay daha kullan dedi dr subatta kandada vs bakılıcak bakalım inşallah hayırlısı olur şimdilik ilaca devam bakalım

bi ay olduya ilaç kullanalı o yüzden 2 ay daha kullan dedi dr subatta kandada vs bakılıcak bakalım inşallah hayırlısı olur şimdilik ilaca devam bakalım

tatlım ben 45 gün kullandıktan sonra doktor tahlil istemişti. baktığımızda çok düşmüştü, hafif hipertiroide dönmüş doktorum hemen ilaç dozunu düşürdü. bir daha ki 2 ay sonra bakılcak.

hımm anladım canım ne biliyim öyle istedi dr bakalım benim bide çok yüksekti ya belki ondan istemiştir CADIARZU 11 şubata benim kontrolüm bakalım çok düşmesinde kötükedihüso

slm arkadaşlarrrr benim guatrm var aama tshta cıkmıo sadece boğazdan ultrasonda cıkıyo 1 yıldır hamilelik bekliyorum dr.um zararsız bişi demişti aama yinede hamile kalamamamın sebebi bu olabilirmiiii yardımcı olursanız cok seviniimmmm

kızlar sızlerın adet durumu nasıl ılac ıctıkden sonra gecıkme yasadınızmı yoksa duzenemı gırdı ben 26sındna adet olmam lazım ama hıc bır belırtısı yok

kızlar sızlerın adet durumu nasıl ılac ıctıkden sonra gecıkme yasadınızmı yoksa duzenemı gırdı ben 26sındna adet olmam lazım ama hıc bır belırtısı yok

ah canım ah benim adetim kesinlikle düzene girmedi benim de bugün yarın olmam gerekiyodu ama tık yok. test yaptım negatif çıktı. zaten bu ay çatlama olmamış. beklemeye devam... bu arada ben 3 aydır ilaç kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…