cnm yumurtlama ıcın yapılan bır test varmı nasıl bırsey nasıl yapılıyor
Günaydın.... Gerçi çoğunuz hipotiroid hastası sanırım ama olsun yine de biraz moral veririm belki.. Ben de ciddi anlamda hipertiroid hastasıydım. Ve ayrıca nodüler guatr'ım var. 1,5 yıllık tedaviden sonra doktoruma bebek düşündüğümü söyledim (tahlillerim gayet güzel çıkıyordu artık) ama doktorum bana bir kaç ay daha sabretmemi söyledi. Bu hastalık gebeliği çok severmiş ve hemen hortlarmış... Doktorumun sözünü dinleyip bir kaç ay daha bekledim ve sonra o olur diyince korunmayı bıraktım ve ilacımı değiştirdi. Gebelikte daha uygun olan bir ilaca geçtim. çok şükür ki korunmayı bıraktıktan sonra sadece 2 kez adet oldum. Ve ikinci ay hamile kaldım. ki yaşım 30'du, şuan bebeğim 17 y-aylık... Tedavim hala devam ediyor. aslında şuan nodüllerim için devam ediyor. Amacımız onları küçültüp yok etmek. Doktorum'dan oldukça memnunum... aslında memnundum çünkü çalıştığı hastaneden ayrılıp kadıköy'de muayenehane açtı. bana epey uzak artık o yüzden gidebilir miyim hala bilmiyorum. gitmek isteyenlere ismini verebilirim... Bu hastalık biraz sabır işi arkadaşlar... Özellikle hipo'ların ömür boyu ilaç kullanması gerektiğini biliyorum. Hiper'liler olarak biraz daha şanslıyız sanırım. Ama sabredin ve ilaçlarınızı hiç aksatmayın. 1 gün içmemek bile çok etkiliyor...
arkadaşlar ben 2 yıl kadar önce çikolata kistim olduğunu öğrendim.bunun için 20 ay doğum kontrol hapı kullandım.çok dr gezdim ama kimsenin tsh,t3 ve t4 üme bakmak aklına gelmedi.son 8 aydır doğum kontrol hapını bıraktım.geçen ay gittiğim dr tsh istedi ve tsh'ım 92 çıktı.kaç yıldır kistim sorunlu derken meğer tiroidmiş.dahiliye dr una gittim günde 1 tane levatirona başlattı.her ay düzenli adet görürken ve hiç sorunum yokken,kulladığım haptan mıdır bilmiyorum 40 gün oldu adet olmadım ve yüzüm pul pul dökülmeye başladı.bu ctsi kontrolüm var bakalım ne olacak?stres yaptım iyice.
allah sana hayırlı sağlıklı ve huzurlu evlatlar versin ve nasip etsin inşallah yakın bi zamanda sende hamileyim müjdesini verirsin üzülme allah hepimizin yanında her şey allahın takdiri allah çocuğu olmayan insanlara bi mucize gösteriyor ve çocuğu oluyor allah sana gebeliği yaşatsın bebek sevincisi yaşatsın geçmiş olsun allah sana şifasınıda versin cnm
allah sana hayırlı sağlıklı ve huzurlu evlatlar versin ve nasip etsin inşallah yakın bi zamanda sende hamileyim müjdesini verirsin üzülme allah hepimizin yanında her şey allahın takdiri allah çocuğu olmayan insanlara bi mucize gösteriyor ve çocuğu oluyor allah sana gebeliği yaşatsın bebek sevincisi yaşatsın geçmiş olsun allah sana şifasınıda versin cnm
İlk gebeliğimde hipotroid olduğumu öğrendim 8 haftalık gebeydim,kan verdiğimde
tsh değerimin 16 olduğunu öğrendim ve teşhis koyuldu
hemen ilaca başlladık.
yani kimbilir ne zamandır hipotroiddim.
şimdi düzenli en fazla 3 oluyor.
rabbim hepinize sağlıklı bebekler nasip etsin
hımm kandaki değer kaç acaba onu merak ettim CADIARZU inşallah en kısa zamanda hamiş kalırsın ve tiroid değerlerinin normale dönmüş olduğunu böyle anlamış olursun :asigim:
bi ay olduya ilaç kullanalı o yüzden 2 ay daha kullan dedi dr subatta kandada vs bakılıcak bakalım inşallah hayırlısı olur şimdilik ilaca devam bakalım
tatlım ben 45 gün kullandıktan sonra doktor tahlil istemişti. baktığımızda çok düşmüştü, hafif hipertiroide dönmüş doktorum hemen ilaç dozunu düşürdü. bir daha ki 2 ay sonra bakılcak.
kızlar sızlerın adet durumu nasıl ılac ıctıkden sonra gecıkme yasadınızmı yoksa duzenemı gırdı ben 26sındna adet olmam lazım ama hıc bır belırtısı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?