kızlar dün gece test yaptım iki çizgi çıktı ama biri silikti. Hamile arkadaşlarıma sordum ve testin prospektüsünü okudum gebelik wardır diyodu çok sevindim... Amaaaaaaa boşunaymış mafoldumben sabah yaptım belirginleşir die ama daha da az gözüküyordu nerdeyse yoktu...Ne demek oluyo bu şimdi yaaa moralim sıfırrrr... 15 tatili bekliyom iyi bi doktor bulup başlayacam tedaviye falan ne gerekliyse işte.... Test yapmaktan bıktımmmm. Artık meleğimin gelmesini istiyorum mafoldumben mafoldumben
sosyalci06 nerdesin noolduuu
burdayım canım anca girebildim.... veeeee ewttttt teyze oluyosunuz. Bugün kan testi yaptırdım darısı inşallah hepinizin başına olsun canlarımmm
çok şevindim tatlım alllahım bu güzel duyguyu bizede naip etin inşaallah allahım ağlıklı ıhhatli bebeğini kucağına almayı naşip etşin bitanem
burdayım canım anca girebildim.... veeeee ewttttt teyze oluyosunuz. Bugün kan testi yaptırdım darısı inşallah hepinizin başına olsun canlarımmm
slm kızlar ben daha adet olmadım test yapmayada korkuom yaaaaaaa
Merhaba arkadaşlar; Ben Gebelik başlığı altında birçok konuda arkadaşlarımla paylaşım içindeyim. Günler geçtikçe büyük bir aile olduk ve paylaşımlarda bulunduk. Ben hamile kalmak için çabalıyorum ve şu an Klomen kullanmaktayım. Fakat burada bu çabayı gösteren birçok arkadaşımla henüz tanışma fırsatımız olmadı bu nedenle paylaşımlarımızı daha da büyütmek ve daha da büyük bir aile olmak için Facebook üzerinde bir grup kurduk. Hepinizi bu gruba bekliyoruz.
grup linki : Welcome to Facebook | Facebook
grup ismi : KK KARDEŞLİĞİ (facebookta üye olanlar bu şekilde aratabilirler)
merhaba arkadaslar nasılsınız? başlığınızı tesaduf gordum ve epey dıkkatımı çekti, benım annem(rahmetli) tiroit kanseriydi.
kısacası ben hamıle kalamıyorum yumurta rezervımde azalma varmış ve bu yuzden gelişmiyor. acaba banada annemden kalıtsal bir troid rahatsızlığı kalmış olabilirmi, genetik yanı.
siz ne tür testler yaptırarak bu hastalığı öğrendiniz. bunun ilaçla tedavısı yokmukı hamıle kalamıyorsunuz* ve benımde boyle bır hastalığım varmı dıye hangi testleri yaptırmam gerekiyor?
yardımcı olursanız inanın çok sevınırım.
merhaba kızlar bende yeni triod olduğunumu öğrendim nodül yokmuş serbest T3 serbest T4 normal ama tsh 0,02 yani çok düşük çocuğum olmaycak diye çok korkuyorum proycill diye ilaç kullanıyorum durumumla ilgili fikri olna var mı
mrb canım geçmiş olsun sen hipertroidlisin sanırım ilaçlarını aksatmadan düzenli kullanırsan yoluna girer stres yapma düzenli kullan normale çıkarırsın allah yardımcımız olsun canım
çok teşekkür ederim sende mi triod hastasısın tedavi olunca geçiyo mu hastalık çok endişeliyim
rica ederim canım evet bende troid hastasıyım benim tsh hormonum yüksek 24.12 bu durumda hipotroid liyim tam geçmez malesef nadir dir yani bildiğim ..
sadece ilacı ömür boyu kullanmak gerek ki hormonlarımız normale insin ama 2 ayda falan düzene giriyo sıkma canını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?