Tiroid Rahatsızlığı Olup Gebe Kalamayanlar ya da Gebe Kalmayı Başaranlar

bitanem sen hamilesin bence yanlış umutlandırmayım ama hamilesin gibime geliyor çünkü bizde silik milik hiçbişey çıkmıyor. ve bugüne kadar okuduğum ikinci çizgi silik çıkanların hepsi hamileydi. belki hamileliğin çok erken dönemidir ( geç döllenme olmuştur) o yüzden silik çıkmıştır. bence kan testi yaptır hemen, bekleme hiçbir şeyi. inşallah bizde teyze oluruz artık sonrada biz seni teyze yapalım di mi kaydirigubbakcemile5

tatlım bi de hamilelik belirtisi var mı göğüste hassaşlaşma, idrar renginin koyulaşması, kasık ağrısı vs. ?

aaaa canım benim sen hamilesin bence kesin bi doktora git kan testi yaptır hemen bizede yaz tamammı hadi

burdayım canım anca girebildim.... veeeee ewttttt teyze oluyosunuz. Bugün kan testi yaptırdım darısı inşallah hepinizin başına olsun canlarımmm

çok şevindim tatlım alllahım bu güzel duyguyu bizede naip etin inşaallah allahım ağlıklı ıhhatli bebeğini kucağına almayı naşip etşin bitanem

çok şevindim tatlım alllahım bu güzel duyguyu bizede naip etin inşaallah allahım ağlıklı ıhhatli bebeğini kucağına almayı naşip etşin bitanem

çok saol bitanem darısı başınıza olsun inşallah...Olmayacak die çok korkmuştum troid için gittiğim dr beni çok korkutmuştu çünkü çok zor die...Umarım hepiniz için bi başlangıç olurum ve hepiniz teker teker hamile kalırsınız...Hamilelerin duası kabul olurmuş ya çok çok dua ediyom sizlere ve kendime...

burdayım canım anca girebildim.... veeeee ewttttt teyze oluyosunuz. Bugün kan testi yaptırdım darısı inşallah hepinizin başına olsun canlarımmm

aaa hayırlı olsuunn çok sevindimm sağlıkla kucağınada al inşallah canım darısıda bizlere :CüvCüv:

Merhaba arkadaşlar; Ben Gebelik başlığı altında birçok konuda arkadaşlarımla paylaşım içindeyim. Günler geçtikçe büyük bir aile olduk ve paylaşımlarda bulunduk. Ben hamile kalmak için çabalıyorum ve şu an Klomen kullanmaktayım. Fakat burada bu çabayı gösteren birçok arkadaşımla henüz tanışma fırsatımız olmadı bu nedenle paylaşımlarımızı daha da büyütmek ve daha da büyük bir aile olmak için Facebook üzerinde bir grup kurduk. Hepinizi bu gruba bekliyoruz.

grup linki : Welcome to Facebook | Facebook
grup ismi : KK KARDEŞLİĞİ (facebookta üye olanlar bu şekilde aratabilirler)

çok iyi olmuş teşekkürler canım onayınızı bekliyorum suanda

merhaba arkadaslar nasılsınız? başlığınızı tesaduf gordum ve epey dıkkatımı çekti, benım annem(rahmetli) tiroit kanseriydi.
kısacası ben hamıle kalamıyorum yumurta rezervımde azalma varmış ve bu yuzden gelişmiyor. acaba banada annemden kalıtsal bir troid rahatsızlığı kalmış olabilirmi, genetik yanı.
siz ne tür testler yaptırarak bu hastalığı öğrendiniz. bunun ilaçla tedavısı yokmukı hamıle kalamıyorsunuz* ve benımde boyle bır hastalığım varmı dıye hangi testleri yaptırmam gerekiyor?
yardımcı olursanız inanın çok sevınırım.

merabalar canım ben bildiklerimi söyliyim troidinde sorun olanların yumurtlaması normalden az yada benim gibi hiç olmaz bunun tedavisi var ilaçla mümkün fakat biraz zaman alabiliyor iç hastalıkları dahiliye yada en doğrusu endokrin uzmanına görünürsen tiroidime baktırmak istiyorum dersen onlar yönlendirir seni mesela benim tsh çok yüksek bu sebeple ben hipotroidliyim diğer arkadaşların farklıda olabiliyo ..
başın saolsun allah sabır versin umarım senin de böyle bir problemin yoktur sağlık diliyorum sana

merhaba kızlar bende yeni triod olduğunumu öğrendim nodül yokmuş serbest T3 serbest T4 normal ama tsh 0,02 yani çok düşük çocuğum olmaycak diye çok korkuyorum proycill diye ilaç kullanıyorum durumumla ilgili fikri olna var mı

mrb canım geçmiş olsun sen hipertroidlisin sanırım ilaçlarını aksatmadan düzenli kullanırsan yoluna girer stres yapma düzenli kullan normale çıkarırsın allah yardımcımız olsun canım

mrb canım geçmiş olsun sen hipertroidlisin sanırım ilaçlarını aksatmadan düzenli kullanırsan yoluna girer stres yapma düzenli kullan normale çıkarırsın allah yardımcımız olsun canım

çok teşekkür ederim sende mi triod hastasısın tedavi olunca geçiyo mu hastalık çok endişeliyim

çok teşekkür ederim sende mi triod hastasısın tedavi olunca geçiyo mu hastalık çok endişeliyim

rica ederim canım evet bende troid hastasıyım benim tsh hormonum yüksek 24.12 bu durumda hipotroid liyim tam geçmez malesef nadir dir yani bildiğim ..
sadece ilacı ömür boyu kullanmak gerek ki hormonlarımız normale insin ama 2 ayda falan düzene giriyo sıkma canını

gerçekten mi çok sevindim demek 2 ayda düzene girebiliyo zaten eşim askerde 5 ay var belki düzelir içime su serptin allah senden razı olsun rabbimiz hepimize şifa versin normal olunca hamile olabilirim o zaman dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…