Tiroid Rahatsızlığı Olup Gebe Kalamayanlar ya da Gebe Kalmayı Başaranlar

SLM ARKADAŞLAR BENDE ADET DÜZENSİZLİĞİ İÇİN GİTTİM BENDEN DETROİD İÇİN TEST İSTEDİ ÇOK KORKUYORUM ÇOCUĞUM OLMUYCAK DİYE.BİDE BU HASTALIĞIN ZORLUKLARI NELERDİR S,ZLER YAŞAMIŞSINIZ BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZmafoldumben

canım şimdiden canını sıkma, belki de tiroidle ilgili bişey değildir, sonuçlarını yazarsın konuşuruz.

günaydın kızlar

ya sanki bu aralar buraya pek kimse uğramaz oldu niye ya yoksa herkes pes mi etti

aynen katılıyorum, kimsecikler yokk özlettiler kendilerini. ama kontrolden kontrole buluşuyoruz heralde. yazalım paylaşalım kızlar. duygularımızı, düşüncelerimizi, durumumuzu... :enbuyukkk:

Bende hem tiroit hemde PCO varmis bebegime giden yolun cok uzunnn ve zorlu bir yol oldugunu hissediyorum.

kızlar bende bu levatirona başladıktan beri kasıklarımda ağrı ve koyu renkli yoğun akıntı var sizlerdede bu tip bişeyler oldumu

kızlar bende bu levatirona başladıktan beri kasıklarımda ağrı ve koyu renkli yoğun akıntı var sizlerdede bu tip bişeyler oldumu

bendede oldu ama ben o ılacı ıcmıyorum farklı bır ılac sankı adet olacakmısım gıbı hıssedıom bazen

kızlar ya adet duzensızlıgıne bır bır gelen bır ot varmıs testere uclu arsanl pencesı kullanan varmı ben alacam kaydirigubbakcemile

canım ben euthrox kullanıyorum, akıntım olmuyor ama Mız Mız gibi adet olacakmışım gibi sancım oluyor, karnımda ağrı ve şişkinlik var. artık adet gecikmesinden mi ilaçtan mı bilmiyorum. bu arada hala adet olmadım ben ya bilmiyorumkismile

aaa cnm sendemı ondna ıcıyorsun ben bır bucuk ıcıyorum bu salı kontrolum var

bende de asırı sıskınlık var sankı hep adet olcakmısım gıbı hıssedıom bu normalmı kı anlamadım haaaaaa

PCO OLDUĞU NASIL ANLAŞILIYOR CANIM, BENDE ŞÜPHELENİYORUM ÇÜNKÜ??? çok geçmiş olsun tez zamanda kavuşuruz inşallah bebelerimize.

canım galıba okolu oldugun hormon testındne anlasılıyormus lh fsh hormonundna galıba yanlıs hatırlamıyorsam

canım ben hayit, adaçayı, civanperçemi kullanıyorum. aslan pençesini duydum ona da başlıycam. bu kadar bitki doğrumu bilmiyorum ama bari şu aslanın tadı güzel olsa ya, çok zor içiyorum diğerlerini :bbo:

aynen bacım ya aynen karnım hep şiş, baya ağrı da var ama kırmızılar yok. bu kadar kafaya takarsam olmaz da zaten. ben fsh ve lh adetin 3. günü değil herhangi bir günde yaptırdım normal çıktı. dr. bana fikir veriyor dedi, tekrar istemedi ama merak ediyorum doğruyu gösterir mi diye :1ninca:

ama benım adetım oldu oldukdan sonra basladı agrılarım sankı gene olcakmısım gıbı suırtım cok agrıo sımdı daha adetım bıtelı bır hafta oldu

kızlar slm:çok üzgünüm: aynu durum bendede var bunladım artık çokkk 3senelik evliyim 2tane düşük yaptım doktorum tiroid tahlili yaptı bukadar önemli olduğunu bilmiordum birde benim hormonlarım yavaş çalışanlardanmış günden güne yemesemde kilo alıoyorum çk kötü morelim kimseye derdini anlatamıyorsun görüncedeee aaaaaa bune kilo diolar cahiller içime ata ata bunaldım.enson tahlil yaptırdım da değerler normaldi2 düşmüş dedi doktorum.çk güzel dedi ilk gittiğimde 5 diyüksekti ve kalınlığı 4mm.normalmıi kızlar sizzce çk merak ediyorum böyle olupta hamile kalan varmıyaaaa yumurtaları çk etkiloyormuş.anne olmak çok istiyorum eşim sürekli dışarı çıktığımızda güzel bebişler görse bizimde ne zman olcak dior offff çk kötü bi durummm allahım bunu kimseye yaşatmasın çok zor anlayan bilirrrrr:Saruboceq: bizede nasip etsin rabbim:1no2: ÜMİDİM KALMADI HİÇÇÇÇÇÇÇ

SLM bende levotiron kullanıorum ama bişi yokk böyle şikayetlerim olmadı hiç bizararı olmuo canım akıntı oluo ama koyu renkli olmuor bende hiç bende 7.aydan beri kullanıyorum böyle şikayetlerim yokkk

SLM bende levotiron kullanıorum ama bişi yokk böyle şikayetlerim olmadı hiç bizararı olmuo canım akıntı oluo ama koyu renkli olmuor bende hiç bende 7.aydan beri kullanıyorum böyle şikayetlerim yokkk

canım yaa ne diyim allah yardımcımız olsun durumumuz çok zor mafoldumben

amiiinnn canım napalımmm elimizden gelmiyor bişey benimde 3.5 yıl oldu

öncelikle herkese selammm...Kusura bakmayın giremedim uzun zamandır çünkü nette sorun vardı Kıslar kesinlikle moralinizi bozmayın ben hipo olduğumu öğrendiğimde tsh16 idi.Şimdi ise 6 haftalık hamileyim ve bugün bebişimin kalp atışlarını duydum.Allah dilerim hepinize nasip etsin canlarım ve sakın kafanıza takmayın ( gerçi bu söylemenin kolay yapmanın zor olduğunu biliyorum ama) Ben ilacımı düzenli kullandım ve tamam artık olmayacak en az 1 seneyi gözden çıkardım dediğim anda hamile olduğumu öğrendim. ınanıyorum ki hepinizin olacak bebişleriniz ama lütfen ilaçlarınızı ihmal etmeyin ve moralinizi bozmayın...

slm canım tekrar tebrik ederim seni
ben bişey sormak istiyorum sana tsh 16 idi demişsin benimde 24.12
peki sen tsh düşmedenmi yada düşüncemi hamile kaldın veya kaç ayda düştü acaba yardımcı olursan çok sevinirim canımbilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…