SLM ARKADAŞLAR BENDE ADET DÜZENSİZLİĞİ İÇİN GİTTİM BENDEN DETROİD İÇİN TEST İSTEDİ ÇOK KORKUYORUM ÇOCUĞUM OLMUYCAK DİYE.BİDE BU HASTALIĞIN ZORLUKLARI NELERDİR S,ZLER YAŞAMIŞSINIZ BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZmafoldumben
günaydın kızlar
ya sanki bu aralar buraya pek kimse uğramaz oldu niye ya yoksa herkes pes mi etti
kızlar bende bu levatirona başladıktan beri kasıklarımda ağrı ve koyu renkli yoğun akıntı var sizlerdede bu tip bişeyler oldumu
Bende hem tiroit hemde PCO varmisbebegime giden yolun cok uzunnn ve zorlu bir yol oldugunu hissediyorum.
kızlar bende bu levatirona başladıktan beri kasıklarımda ağrı ve koyu renkli yoğun akıntı var sizlerdede bu tip bişeyler oldumu
canım ben euthrox kullanıyorum, akıntım olmuyor ama Mız Mız gibi adet olacakmışım gibi sancım oluyor, karnımda ağrı ve şişkinlik var. artık adet gecikmesinden mi ilaçtan mı bilmiyorum. bu arada hala adet olmadım ben ya bilmiyorumkismile
PCO OLDUĞU NASIL ANLAŞILIYOR CANIM, BENDE ŞÜPHELENİYORUM ÇÜNKÜ??? çok geçmiş olsun tez zamanda kavuşuruz inşallah bebelerimize.
bendede oldu ama ben o ılacı ıcmıyorum farklı bır ılac sankı adet olacakmısım gıbı hıssedıom bazen
kızlar ya adet duzensızlıgıne bır bır gelen bır ot varmıs testere uclu arsanl pencesı kullanan varmı ben alacam kaydirigubbakcemile
aaa cnm sendemı ondna ıcıyorsun ben bır bucuk ıcıyorum bu salı kontrolum var
bende de asırı sıskınlık var sankı hep adet olcakmısım gıbı hıssedıom bu normalmı kı anlamadım haaaaaa
aynen bacım ya aynen karnım hep şiş, baya ağrı da var ama kırmızılar yok. Bu kadar kafaya takarsam olmaz da zaten. Ben fsh ve lh adetin 3. Günü değil herhangi bir günde yaptırdım normal çıktı. Dr. Bana fikir veriyor dedi, tekrar istemedi ama merak ediyorum doğruyu gösterir mi diye :1ninca:
SLM bende levotiron kullanıorum ama bişi yokk böyle şikayetlerim olmadı hiç bizararı olmuo canım akıntı oluo ama koyu renkli olmuor bende hiç bende 7.aydan beri kullanıyorum böyle şikayetlerim yokkk
canım yaa ne diyim allah yardımcımız olsun durumumuz çok zor mafoldumben
öncelikle herkese selammm...Kusura bakmayın giremedim uzun zamandır çünkü nette sorun vardıKıslar kesinlikle moralinizi bozmayın ben hipo olduğumu öğrendiğimde tsh16 idi.Şimdi ise 6 haftalık hamileyim ve bugün bebişimin kalp atışlarını duydum.Allah dilerim hepinize nasip etsin canlarım ve sakın kafanıza takmayın ( gerçi bu söylemenin kolay yapmanın zor olduğunu biliyorum ama) Ben ilacımı düzenli kullandım ve tamam artık olmayacak en az 1 seneyi gözden çıkardım dediğim anda hamile olduğumu öğrendim. İnanıyorum ki hepinizin olacak bebişleriniz ama lütfen ilaçlarınızı ihmal etmeyin ve moralinizi bozmayın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?