Tiroid Rahatsızlığı Olup Gebe Kalamayanlar ya da Gebe Kalmayı Başaranlar

sen kac gunde adet oluyorsun cnm bende tık yok yumrutlama donemım ıyı gectı yanı bole baya kıvamlı aktı bılmıom yumurtladımmı

canım doktorlar hep bişey olmaz diyo ama bilemiyorum. başka doktora da göster bir de diğer hormonların normalse guatrdan olabilir. çok geçmiş olsun.

sen kac gunde adet oluyorsun cnm bende tık yok yumrutlama donemım ıyı gectı yanı bole baya kıvamlı aktı bılmıom yumurtladımmı

ayy yumurtladın o zaman. hemen bi test yap inşallah hamişsindir.ben 2 ayda bir oluyorum. eğer bugünlerde adet olursam düzene girmiş demektir ama sanmam.benim yumurtlama olmuş ama çatlamamış.

ayy yumurtladın o zaman. hemen bi test yap inşallah hamişsindir.ben 2 ayda bir oluyorum. eğer bugünlerde adet olursam düzene girmiş demektir ama sanmam.benim yumurtlama olmuş ama çatlamamış.

ne bılıyım beklıyım pazarteıne kadar dıom bende baya akıntım oldu benım kıvamlı bole bayaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kıvamlı oldu ot mot ıctım ondandır dıom ben ama

ben bu ay ada çayı içtim. hiç akıntım olmadı. otlar işe yarıyorsa bana da gönder tarifi.

valla cnm bak kesınlılle bal corek otu tarcını dene her sabah ac karnına bır kasık yıyorsun adetın 2 gunu baslıyıp 12 gunune kadar bu yumurtanın catlamasına yarıyorumus ben bırde adacayı ıctım bır bucuk haftaaaaa bırde hayıt otunun suyunu ıctım gene bır bucuk hafta

canım doktorlar hep bişey olmaz diyo ama bilemiyorum. başka doktora da göster bir de diğer hormonların normalse guatrdan olabilir. çok geçmiş olsun.

ewt canım normal gözüküyor şuanda hiç bir problemin yok ama 1 yıldır bekliyorummm bilmiyorum dr.a gitmekten cok sıkıldımmm hiç bişi söylemiyorlar sinir oluyorum onlaraaaaa:mymeka:

yaa ben hazırladım o baldan ama yiyemedim yutamıyorum içim kalkıyor ama zorlayım o zaman. zaten soğan kürü ve incir kürü de uyguluycam. bi adet olabilirsem tabi.

ama gidip şimdi turplu su yapıcam saçım için, güzellik de önemli di mi -tatlicadiarzu- neyse konuyu saptırmıyım yerimseniben

ya canım benim ben de 2 aya yakındır EUTHYROX kullanıyorum ama adetlerim acayip şaştı. Oysa ki benim hep düzenli olurdu ve bu ay test yaptırdım tsh 2 olmuş.Hala nie böle oluyo anlamadım.hamileyim galiba die sevinmekten test yapmaktan bi hal oldum... Ama sonuç maalesef tek çizgi...:çok üzgünüm:

oooooooo ozaman benımde kesın gunlerım sascak cunku bende onu kullanıyorum hamılelık yalan oldu deseneeeeeeeeeeemafoldumben

oooooooo ozaman benımde kesın gunlerım sascak cunku bende onu kullanıyorum hamılelık yalan oldu deseneeeeeeeeeeemafoldumben

moralini bozma canım yaaa beim hala umudum war yerimseniben ben senin sölediğin balı bi de hayit tohumunu deneyecem. Özellikle hayit tohumundan memnun kalan çok.

moralini bozma canım yaaa beim hala umudum war yerimseniben ben senin sölediğin balı bi de hayit tohumunu deneyecem. Özellikle hayit tohumundan memnun kalan çok.

zaten adetım duzensızdı sımdı ılacdanda bole olursa oooooo 2 ayda adet olmus olcam ya oda sıkıntı ıste bosu bosuna pazartesı test yapcam yoksa yoktur akannehir

kızlar sız ılacları kullandıgınız haldemı bu otları cııyorsunuz ben zararlı olur dıye bıraktım bendemı ıcsem kı

kızlar dün gece test yaptım iki çizgi çıktı ama biri silikti. Hamile arkadaşlarıma sordum ve testin prospektüsünü okudum gebelik wardır diyodu çok sevindim... Amaaaaaaa boşunaymış mafoldumben sabah yaptım belirginleşir die ama daha da az gözüküyordu nerdeyse yoktu...Ne demek oluyo bu şimdi yaaa moralim sıfırrrr... 15 tatili bekliyom iyi bi doktor bulup başlayacam tedaviye falan ne gerekliyse işte.... Test yapmaktan bıktımmmm. Artık meleğimin gelmesini istiyorum mafoldumben mafoldumben

canımmm hadi inşallah vardır çok sevindim günün geçmişmiydi neden test yaptın bu arada kanında baktırıver hemen ayy inş vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…