ah canım ah benim adetim kesinlikle düzene girmedi benim de bugün yarın olmam gerekiyodu ama tık yok. test yaptım negatif çıktı. zaten bu ay çatlama olmamış. beklemeye devam... bu arada ben 3 aydır ilaç kullanıyorum.
slm arkadaşlarrrr benim guatrm var aama tshta cıkmıo sadece boğazdan ultrasonda cıkıyo 1 yıldır hamilelik bekliyorum dr.um zararsız bişi demişti aama yinede hamile kalamamamın sebebi bu olabilirmiiii yardımcı olursanız cok seviniimmmm
sen kac gunde adet oluyorsun cnm bende tık yok yumrutlama donemım ıyı gectı yanı bole baya kıvamlı aktı bılmıom yumurtladımmı
cnm doktor bana sen trıot hastasısın dedı hemde guatrsın dedı anlamadım sımdı ben
ayy yumurtladın o zaman. hemen bi test yap inşallah hamişsindir.ben 2 ayda bir oluyorum. eğer bugünlerde adet olursam düzene girmiş demektir ama sanmam.benim yumurtlama olmuş ama çatlamamış.
canım hiper tiroid misin? sen ne kadar arayla adet oluyosun?
ben bu ay ada çayı içtim. hiç akıntım olmadı. otlar işe yarıyorsa bana da gönder tarifi.
canım doktorlar hep bişey olmaz diyo ama bilemiyorum. başka doktora da göster bir de diğer hormonların normalse guatrdan olabilir. çok geçmiş olsun.
valla cnm bak kesınlılle bal corek otu tarcını dene her sabah ac karnına bır kasık yıyorsun adetın 2 gunu baslıyıp 12 gunune kadar bu yumurtanın catlamasına yarıyorumus ben bırde adacayı ıctım bır bucuk haftaaaaa bırde hayıt otunun suyunu ıctım gene bır bucuk hafta
ayy yumurtladın o zaman. hemen bi test yap inşallah hamişsindir.ben 2 ayda bir oluyorum. eğer bugünlerde adet olursam düzene girmiş demektir ama sanmam.benim yumurtlama olmuş ama çatlamamış.
ya canım benim ben de 2 aya yakındır EUTHYROX kullanıyorum ama adetlerim acayip şaştı. Oysa ki benim hep düzenli olurdu ve bu ay test yaptırdım tsh 2 olmuş.Hala nie böle oluyo anlamadım.hamileyim galiba die sevinmekten test yapmaktan bi hal oldum... Ama sonuç maalesef tek çizgi...:çok üzgünüm:
oooooooo ozaman benımde kesın gunlerım sascak cunku bende onu kullanıyorum hamılelık yalan oldu deseneeeeeeeeeeemafoldumben
moralini bozma canım yaaa beim hala umudum war yerimseniben ben senin sölediğin balı bi de hayit tohumunu deneyecem. Özellikle hayit tohumundan memnun kalan çok.
moralini bozma canım yaaa beim hala umudum war yerimseniben ben senin sölediğin balı bi de hayit tohumunu deneyecem. Özellikle hayit tohumundan memnun kalan çok.
kızlar sız ılacları kullandıgınız haldemı bu otları cııyorsunuz ben zararlı olur dıye bıraktım bendemı ıcsem kı
kızlar dün gece test yaptım iki çizgi çıktı ama biri silikti. Hamile arkadaşlarıma sordum ve testin prospektüsünü okudum gebelik wardır diyodu çok sevindim... Amaaaaaaa boşunaymış mafoldumben sabah yaptım belirginleşir die ama daha da az gözüküyordu nerdeyse yoktu...Ne demek oluyo bu şimdi yaaa moralim sıfırrrr... 15 tatili bekliyom iyi bi doktor bulup başlayacam tedaviye falan ne gerekliyse işte.... Test yapmaktan bıktımmmm. Artık meleğimin gelmesini istiyorum mafoldumben mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?