gerçekten mi çok sevindim demek 2 ayda düzene girebiliyo zaten eşim askerde 5 ay var belki düzelir içime su serptin allah senden razı olsun rabbimiz hepimize şifa versin normal olunca hamile olabilirim o zaman dimi
burdayım canım anca girebildim.... veeeee ewttttt teyze oluyosunuz. Bugün kan testi yaptırdım darısı inşallah hepinizin başına olsun canlarımmm
sonunda bende hasta oldum :gitme:
merhaba kızlar bende yeni triod olduğunumu öğrendim nodül yokmuş serbest T3 serbest T4 normal ama tsh 0,02 yani çok düşük çocuğum olmaycak diye çok korkuyorum proycill diye ilaç kullanıyorum durumumla ilgili fikri olna var mı
annem annem annem, kuzum mu geliyo :teytey: topicimizin ilk gözağrısı maşaallah sübanallahhnasıl öğrendin, eşine nasıl söyledin, ne durumdasın??? kullandığın kürler falan varmıydı? belirtileri nelerdi anlat hadi yaa :asigim: :asigim: delikafadulden
canım peki adetin zamanında da mı geldi? eğer öylese o da güzel. ben hala olmadım yarın bakıcam tekrar.
yaz tatlım bizi ihmal etme. bak şuan antalyadayım yılbaşı tatili için burda bile bi bilg. buldum cevap yazmak için. herzaman yanındayımm, kendine dikkat et. sonrada karnının resimlerini paylaşırsın bakarız inş. bu arada ben de ankaralıyım. ama istanbulda yaşıyorum.
çok teşekkürler canım sağolasın...Mutlu yıllar...Tabii ki her şeyi paylaşacağım...Çok sevindim canım ankara'ya gelirsen görüşürüz inşallah :) benim de kardeşim istanbul'da yaşıyor
kızlar ben hala adet olamadım, şu adetler ne zaman düzene giricek
mrb canım bence biraz daha sabır herkesin bünyesi çok farklı bazılarının metabolizması hemen cevap veriyo bazılarıın ki çok geç mesela benim ki tam 6 ayda düzene girmişti yani 3 küsürlü falan olmuştu ben sabahları aç karna 1 tane eutrox kullanıyorum.eşim asker beklemedeyim şuan o gelsin gideceğim hemen doktora
slm kızlar onumuzdekı hafta kontrolum var bakalım ne olcak benımde ılac ıctıgımden berı adetım duzelmedı gercı daha bır ay oldu ıcelı ama adetım duzensız olması canımı cok sıkıyor bır duzelse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?