Tiroid Rahatsızlığı Olup Gebe Kalamayanlar ya da Gebe Kalmayı Başaranlar

gerçekten mi çok sevindim demek 2 ayda düzene girebiliyo zaten eşim askerde 5 ay var belki düzelir içime su serptin allah senden razı olsun rabbimiz hepimize şifa versin normal olunca hamile olabilirim o zaman dimi

canıımm aminn sendende razı olsun sıkma canını 2 aya en geç düzene girer hormonun 5 aya oooo normale gelince hormonun bide kadın dr gider yumurtalıklarına baktırırsın allah büyüktür inşallah haberlerini alırız

burdayım canım anca girebildim.... veeeee ewttttt teyze oluyosunuz. Bugün kan testi yaptırdım darısı inşallah hepinizin başına olsun canlarımmm

annem annem annem, kuzum mu geliyo :teytey: topicimizin ilk gözağrısı maşaallah sübanallahh nasıl öğrendin, eşine nasıl söyledin, ne durumdasın??? kullandığın kürler falan varmıydı? belirtileri nelerdi anlat hadi yaa :asigim: :asigim: delikafadulden

canım hipertiroidsin, hipotiroidler ömürboyu ilaç kullanırken siz de öyle bi sorun yok. ilaçlarını düzenli kullanırsan hemen değerler normale geliyo ve nasipse hamile kalırsın inşallah.

Canım benim ya çok ama çok teşekkür ederim....Darısı başına olsun inşallah bitanem... Hiç bi kür falan kullanmadım vcanım ama her sabah aksatmadan ilacımı içtim 25mg ile başladım200mg çıktım(doktorum düzenli artıracağız demişti ben de doktora gidemedim dersler yoğun die kendim artırdım hata biliyom ama)Sonra geçen test yaptırdım yaklaşık 2 ay olmuştu ilaç kullanalı 0,03 çıktı çok düşmüş doktor 150mg indirdi. Adet olmadım şüphelendim ama imkan wermedim hatta dün kadın dr ile görüştüm sen nasıl hamile kaldın dedi.Şans eseri olsu yani... Eşim de ben de ağzımız kulaklarımızda geziyoz. Ama bişey söleyim bazı tüyolar almıştım kardeşimden onları uyguladım... (Kardeşim 3,5 aylık hamile) Bakın kızlar sayıyom:
1) İlişkiden sonra hemen kalkmayın
2) Üstünüzü hemen battaniyeyle falan örtün, sıcakta daha iyi ilerliyomuş spermler
3) Hemen banyo yapmayın, hatta mümkünse ertesi gün yapın
4) Bacaklarınızı duvara falan dayayıp yarım saat falan öle kalın

Ben bunları yaptım sadece hepinize başarılar canlarım benim inşallah allahım size de nasip etsin... Hamile kalsam da hep sizinleyim ve çocuğum ne mutlu ki bir sürü teyzesi var oleyyyyy hihoyyyt

Bu arada kızlar ctesi doktora gitcem bana troid ile ilgili de bilgi verecek... Sanırım gerçekten çok zor hamile kalmak hipotiroidken çünkü hipotiroidim ve hamileyim iyince çok şaşırdı....Neyse ctesi ben konuştuklarımızı yazarım size canlarım...

yaz tatlım bizi ihmal etme. bak şuan antalyadayım yılbaşı tatili için burda bile bi bilg. buldum cevap yazmak için. herzaman yanındayımm, kendine dikkat et. sonrada karnının resimlerini paylaşırsın bakarız inş. bu arada ben de ankaralıyım. ama istanbulda yaşıyorum.

çok teşekkürler canım sağolasın...Mutlu yıllar...Tabii ki her şeyi paylaşacağım...Çok sevindim canım ankara'ya gelirsen görüşürüz inşallah :) benim de kardeşim istanbul'da yaşıyor

ALLAH BENıM DE OLSUN DEDıĞıMıZ HERŞEYı BıZLERE VERSıN ıNŞALLAHH :Saruboceq: HERKESE GÜZEL SENELER OLSUN :lepi:

kızlar ben hala adet olamadım, şu adetler ne zaman düzene giricek

mrb canım bence biraz daha sabır herkesin bünyesi çok farklı bazılarının metabolizması hemen cevap veriyo bazılarıın ki çok geç mesela benim ki tam 6 ayda düzene girmişti yani 3 küsürlü falan olmuştu ben sabahları aç karna 1 tane eutrox kullanıyorum.eşim asker beklemedeyim şuan o gelsin gideceğim hemen doktora

off canım Allah kavuştursun. benim eşim de askere gidicek bakalım nasıl dayancaz :gitme: canım eninde sonunda düzene gircek diyosun yani, benim 3 ay oldu ilaç kullanalı.

slm kızlar onumuzdekı hafta kontrolum var bakalım ne olcak benımde ılac ıctıgımden berı adetım duzelmedı gercı daha bır ay oldu ıcelı ama adetım duzensız olması canımı cok sıkıyor bır duzelse

canım inşallah iyi sonuçlar alırsın. çok kötü ya bu düzensizlik. tiroid rahatsızlığı yumurtayı bozuyormuş o yüzden adet düzensizliği yapıyormuş. sen de bi sorsana doktoruna o ne diycek. ne zaman düzene girermiş bu adetler bilmiyorumkismile

günaydın kızlar

ya sanki bu aralar buraya pek kimse uğramaz oldu niye ya yoksa herkes pes mi etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…