Tiroid Rahatsızlığı Olup Gebe Kalamayanlar ya da Gebe Kalmayı Başaranlar

Ne atılır ne satılır bir duygudur bu çekilir
Ne o anlar ne bu anlar ne anlatılır bir derttir
Ah be anam sarıl kokla bıraktığın yerden bana
Anlatamam dertlerimi senden başka birıneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

canım ben uzun süre doktora gidemedim ilk gittiğimde dozu artıracaz demişti ben de 15 günde bir atırdım sonra yaklaşık 1,5 ay sonra 0.03 olmuştu artırmayı abartmışım yani:) bu arada hamile kaldığımı öğrendim canım şimdi doz ayarlıyoz doktorumla...

ay bende bır garıbım haaaaaa kasıkalrım agrıo karnım sısss baha sırtım agrıo basım agrıo

hımm tamam anladım canım benim anladığım su o halde su tsh düşmeden bebek mebek gelmiyomuş eyvahedigeldismile
bakalımm subatın 11ine randevum var 3 aylık kullanmış olucam levatironu sabah 1 tam bir çeyrek şeklinde alıyorum ben umarım düşer yaa boshayallersmile

benımde yarın kontrol gercı benım cok yuksek deıldı abkalım ne olmus 5.04

aynen bende desem ne hissedersin canım kasıklarım hassas ve şiş sanki heralde ilaçtandır yabilmiyorumkismile

canım senınle berabar ucuncu kısıyız bence kesınlestı ılacdan

senın adetıne ne kadar avr benım daha daha var adetıme bole agrımasımı normalmı bılmıyorum

vallahi ben son 3 yıldır ilaçsız hiç adet olmadım zamanı yok hiç bilemiyorum eğer adet olursam bu ara şoka girerim

hmmm ben adet oluyorum bıraz gec olsada 39/42 gun oldu son 3 aydır

sogan suyu ıcıyorum 3 gundurrrrrr:sinifsinif:

hımm hadi bakalım canım senin işin bana göre daha kolay inşallah sendende güzel bir haber alırız ve sıra bana doğru gelir inşallah artıkk:ecrin_bebek:

amin canım.dediklerine aynen katılıyorum. 2 düşük eminim çok yıpratmıştır. ama ümidimizi kaybetmeyelim bizi yaradan rabbim bize en hayırlısını verir. Allahım sağlıkla versin.tsh 2 ken rahat hamile kalınıyor canım.

tatlım benim merakta bıraktın. nasıl gidiyor hamilelik??? tsh'ına baktırdınız mı doz ayarlaması yaptırdınız mı, kolay mı bu işler eyvahedigeldismile

evet hala psikolojsini atamadım. Arkadaş bana çk güzel morel verdi hamile kalan allhım bizede nasip etsin yaaa

tatlım benim merakta bıraktın. nasıl gidiyor hamilelik??? tsh'ına baktırdınız mı doz ayarlaması yaptırdınız mı, kolay mı bu işler eyvahedigeldismile

biliyorum canım kusura bakmayın dönem sonu geliyo die işlerim çok yoğun bi de çok uyuyom :) Haftaya tahlillerim var sonuçları alınca da endokrin dr gitcem bakalım nolcak??? Ama kadın dr.um bi sorun yok diyo bakalım haftaya da endokrinci ne diyecek yazarım canım...Her gün dua ediyom sizler için de inşallah olur...Ama bişey paylaşacam sizinle ki bizden daha kötü durumda olanların olduğunu bilip halimize şükredelim...Bizim okulda bi öğretmen arkadaş ikidir tüp bebek yapıyo olmuyo yaşamıyo yumurta sağlıklı büyümüyo ve çk ama çok kötü durumda ve ben ona hamile olduğumu falan sölemedim (zaten nasıl söylenir ki )Sanırım onun yumurtalarında sorun varmış ve giderilmiyo galiba ama bakın ben tsh normale dönünce hamile kaldım yani biz yine kötünün iyisiyiz arkadaşlar...Lütfen canınızı sıkmayın ve umudunuzu kaybetmeyin...Allah yanımızda ve yardımcımız olsun

çok teşekür edioyorum kendi adıma dilekleriniz ve dualrınız için .umarım olur gerçekten çok zor bi durum kaç senelik evlisiniz.allhım güzellikleriyle kucağınıza almayı nasip eder.... opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…