slm canım tekrar tebrik ederim seni
ben bişey sormak istiyorum sana tsh 16 idi demişsin benimde 24.12
peki sen tsh düşmedenmi yada düşüncemi hamile kaldın veya kaç ayda düştü acaba yardımcı olursan çok sevinirim canımbilmiyorumkismile
senağlama süperdi mızmızcımm
hımm tamam anladım canım benim anladığım su o halde su tsh düşmeden bebek mebek gelmiyomuş eyvahedigeldismile
bakalımm subatın 11ine randevum var 3 aylık kullanmış olucam levatironu sabah 1 tam bir çeyrek şeklinde alıyorum ben umarım düşer yaa boshayallersmile
ay bende bır garıbım haaaaaa kasıkalrım agrıo karnım sısss baha sırtım agrıo basım agrıo
benımde yarın kontrol gercı benım cok yuksek deıldı abkalım ne olmus 5.04
aynen bende desem ne hissedersin canım kasıklarım hassas ve şiş sanki heralde ilaçtandır yabilmiyorumkismile
vallahi ben son 3 yıldır ilaçsız hiç adet olmadım zamanı yok hiç bilemiyorum eğer adet olursam bu ara şoka girerim
hmmm ben adet oluyorum bıraz gec olsada 39/42 gun oldu son 3 aydır
sogan suyu ıcıyorum 3 gundurrrrrr:sinifsinif:
kızlar slm:çok üzgünüm: aynu durum bendede var bunladım artık çokkk 3senelik evliyim 2tane düşük yaptım doktorum tiroid tahlili yaptı bukadar önemli olduğunu bilmiordum birde benim hormonlarım yavaş çalışanlardanmış günden güne yemesemde kilo alıoyorum çk kötü morelim kimseye derdini anlatamıyorsun görüncedeee aaaaaa bune kilo diolar cahiller içime ata ata bunaldım.enson tahlil yaptırdım da değerler normaldi2 düşmüş dedi doktorum.çk güzel dedi ilk gittiğimde 5 diyüksekti ve kalınlığı 4mm.normalmıi kızlar sizzce çk merak ediyorum böyle olupta hamile kalan varmıyaaaa yumurtaları çk etkiloyormuş.anne olmak çok istiyorum eşim sürekli dışarı çıktığımızda güzel bebişler görse bizimde ne zman olcak dior offff çk kötü bi durummm allahım bunu kimseye yaşatmasın çok zor anlayan bilirrrrr:Saruboceq: bizede nasip etsin rabbim:1no2: ÜMİDİM KALMADI HİÇÇÇÇÇÇÇ
öncelikle herkese selammm...Kusura bakmayın giremedim uzun zamandır çünkü nette sorun vardıKıslar kesinlikle moralinizi bozmayın ben hipo olduğumu öğrendiğimde tsh16 idi.Şimdi ise 6 haftalık hamileyim ve bugün bebişimin kalp atışlarını duydum.Allah dilerim hepinize nasip etsin canlarım ve sakın kafanıza takmayın ( gerçi bu söylemenin kolay yapmanın zor olduğunu biliyorum ama) Ben ilacımı düzenli kullandım ve tamam artık olmayacak en az 1 seneyi gözden çıkardım dediğim anda hamile olduğumu öğrendim. İnanıyorum ki hepinizin olacak bebişleriniz ama lütfen ilaçlarınızı ihmal etmeyin ve moralinizi bozmayın...
ay bende bır garıbım haaaaaa kasıkalrım agrıo karnım sısss baha sırtım agrıo basım agrıo
opuyorumnanaktanolumunekankayizsmile
amin canım.dediklerine aynen katılıyorum. 2 düşük eminim çok yıpratmıştır. Ama ümidimizi kaybetmeyelim bizi yaradan rabbim bize en hayırlısını verir. Allahım sağlıkla versin.tsh 2 ken rahat hamile kalınıyor canım.
tatlım benim merakta bıraktın. nasıl gidiyor hamilelik??? tsh'ına baktırdınız mı doz ayarlaması yaptırdınız mı, kolay mı bu işler eyvahedigeldismile
biliyorum canım kusura bakmayın dönem sonu geliyo die işlerim çok yoğun bi de çok uyuyom :) Haftaya tahlillerim var sonuçları alınca da endokrin dr gitcem bakalım nolcak??? Ama kadın dr.um bi sorun yok diyo bakalım haftaya da endokrinci ne diyecek yazarım canım...Her gün dua ediyom sizler için de inşallah olur...Ama bişey paylaşacam sizinle ki bizden daha kötü durumda olanların olduğunu bilip halimize şükredelim...Bizim okulda bi öğretmen arkadaş ikidir tüp bebek yapıyo olmuyo yaşamıyo yumurta sağlıklı büyümüyo ve çk ama çok kötü durumda ve ben ona hamile olduğumu falan sölemedim (zaten nasıl söylenir ki)Sanırım onun yumurtalarında sorun varmış ve giderilmiyo galiba ama bakın ben tsh normale dönünce hamile kaldım yani biz yine kötünün iyisiyiz arkadaşlar...Lütfen canınızı sıkmayın ve umudunuzu kaybetmeyin...Allah yanımızda ve yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?