- 21 Haziran 2008
- 966
- 76
- 323
- 41
yarın kontrolum var benimde kızar bakalım ne durumda tsh
hadi hayırlısı canım umarım çok iyi bir değerde çıkar :Saruboceq:
yarın kontrolum var benimde kızar bakalım ne durumda tsh
iklim sen nasılsın ne var neyokkkkkk tshl nasıl gittnimi kontrollere yaa kurtulsakta şu tiroidden bebişleri alsak kucaklarımızaaaaaallahım herkeze nasip etsin
canım hepimizin bu hafta desene bende perşembe gidicem bakalım sonuçlar cumaya çıkar heralde ay çok heyecanlıyım ben ya sende öylemisin inş normale gelir hepimizin amiinnn sonuda böyle olur inşallah :CüvCüv:
saol canım inşş olur çk heyecanlıyım ya bende sonuçlar nasıl acaba hayırlısı olsun tatlımmmm takmayalım fazlaaaa kafayı yormaktan bişi olmuoooo yaaaazemuszemus boşverrrrr olumlu düşünelim sende yaz sonuçları bekliorum hepimiziiiii
inşallah canımm..
yazmazmıyım hiç ama ben aşırı heyecanlıyım yaa anlatamam sana 3 aydır kullanıyorum levatironu en son 24.12 idi tsh :çok üzgünüm: bakalım ne kadar düştü acaba hepimizin sonucu bu hafta çıkıcak ay inş hayırlısı olur :Saruboceq:
bende levetiron kullanıyorum.üç ay sonraki tahlilimde ii çıkmıştı sonuçlar... ama diğer üç ay sonrakinde kötüydü..daha sonra ki ay ii ve şimdi sanırım yine kötü gibi geliyr bana... ben haşimato troidi olduğum için bu hastalıukta inişler ve çıkışlar maalesef oluyor.çok dengesiz bir hastalık...belli olmuyor o yüzden....ne yapabilrim bilmiyorum..sanıırm tek çarem böyle yaşamaya alışmam gerek..çünki antikorları düşürecek bir ilaç yok maalesef...bu da depresif bir yaşam demek...
kızlar herkese selaammmm.. ben de tshıma 3 hafta önce baktırnıştım. doktorlar dozu yükseltmemişlerdi ama ben çok korkuyodum ya birden yükselirse ya haberim olmazsa bi de ilk 3 ay ya bebeğe zarar verirse kaygılarımdan kurtulamıyordum. bi de çok stressliyim eşime falan tepkili bi hal aldım, geçmişte beni geren şeyler garip bi şekilde aklıma gelip gerilmeye başladım. e streeste tsh ın düşmanı hep korkuyodum yükeldimi diye, birde çok uyumaya ve halsizleşmeye başladım bende dayanamadım gittim kendi kendime tsh st3 st4 ölçtürdüm yarın alcam sonuçları, inşallah yükselmemiştir. zaten iştahsızım bi de tsh yüksekse bebiş gelişemez ki. Allah korusun. kadın doğumcular gerçekten bu işten anlamıyo, bana diyo ki tshın 4-5 olunca dozu yükseltiriz diyo ki hamilelikte 2,5 altında olması gerkiyo. tsh 5 ken olan olmuştur zaten ben öğrenene kadar. iklim sormuş nasıl bi duygu diye; o bebek karnıza düşsün diye ne sıkıntılar çektiğimizi bi Allah bi biz biliyoruz. Bir haberini versem eşime diye hayaller kuruyoruz, mucize olacak zannediyoruz. olmuyo arkadaşlar, tamam herkes çok seviniyo falan ama o kadar, sonra kendi kendine kalıyosun, o işine gücüne bakıyor sen evde yorgun halsiz onu koruma güdüsü ve beklentilerinle yalnız kalıyorsun. artık başka bir sen oluyorsun. Allahım hepinizden güzel haberler almayı nasip etsin inşallah, bebeğimi de sağlıkla hayırlısıyla bize nasip etsin.
kesinlikle Allahım yokluğunu göstermesin, gebelik psikolojisi çok başka Allahım hepinize yaşatıcak inşallah. değerler normale gelsin bi. yumurtlama hesabı yapmayın bence biz de adet düzensizliği de olduğu için geç yumurtlama olabiliyor yani bizim umudumuz her hafta devam ediyor adet olana kadar. canlarım benim güzel haberlerle coşsun bu topik tez zamanda.
geçmiş olsun canım inşallah benimde iyi çıkar bu rahatsızlıktan kurtulamıyoruz ama normal değerlere getirebiliyoruz bu sevindirici genede..
ama sana şaşırdım su an ilkkez duyuyorum yani ilacı aldığın halde nası değişiyor değerler hey allahım
Korktuğum oldu tsh yükselmiş 5,36 cok kotuyum cok.
korktuğum oldu tsh yükselmiş 5,36 cok kotuyum cok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?