Tiroid Rahatsızlığı Olup Gebe Kalamayanlar ya da Gebe Kalmayı Başaranlar

selam canım bende günlerdir bakıyorum hiç yazan yok
aa hayırlısı inş vardır normalde gecikme olurmu sende peki olmassa sabah kan testi yaptırsana canım ayy inş vardır

selam canım bende günlerdir bakıyorum hiç yazan yok
aa hayırlısı inş vardır normalde gecikme olurmu sende peki olmassa sabah kan testi yaptırsana canım ayy inş vardır

valla cnm ıkı ay oncesıne kadar gecıkmelerım vardı ama boyle degıldı

ıcım bır garıp
acayıp streslıyım
mutsuzum

kan testı yapmak bıle ıcımden gelmıo

nefret edıyorum negatıf sonucunda

gene aynı olcak dıye korkuyorum

ay canım anlıyorum seni insan inansa bile korkuyo genede bekle bakalım az daha o zaman illa belirtileride olur

ay canım anlıyorum seni insan inansa bile korkuyo genede bekle bakalım az daha o zaman illa belirtileride olur

cok kafam karıısk bır yanım gıt tahlıl yap dıo bır yanım yelız yapma gene cıkmıyacak gene uzulceksın dıyo

genelede hep ıkıncısı cıkıyor

evet yaa bende 3 gün daha sabret en mantıklısı bu şimdilik

bende hipotroidliyimya adetimin ondan 3 yıldır gelmediğini hep ilaçlarla geldiğini düşünüyordu drum değiştirdim geçende başka dr gittim oda dediki 3 senedir adet olmamayı troide bağlayamam hemen rahim filmi istiyorum senden dedi benide korku saldı acaba tıkalıda ondanmı adet görmüyorum 3 senedir diye acaba hangisi 2 hafta sonra çıkıcak ortaya bakalım..

AY CNM SORUNUN DEVASI BULUNSUNDA BOSVER NE KORKUYORSUN ALLAH DERTSIZ DERMAN VERMESIN OH NE GUZEL ILGILENMIS DOKTOR SENLE ALLAHIM BIRAN ONCE YUZUNU GULDUR CNM :Saruboceq::Saruboceq:

saol canım bakalım temiz çıkarsa troide yoğunlaşıcaz daha ne olduğum belli değil bu acıtıyo ya..
amiinnn hayırlısı hakkımızda er yada geç sağlıkla gelsinler inş

saol canım bakalım temiz çıkarsa troide yoğunlaşıcaz daha ne olduğum belli değil bu acıtıyo ya..
Amiinnn hayırlısı hakkımızda er yada geç sağlıkla gelsinler inş

valla ben hıc takmıyorum trıotımı unutuyorum bıle bazen ama ılaclarımı asla aksatmıyorum

belkı yukselmıstır kım bılır ondna gelmıyordur adetım

evet fark ettiğimde 4 ay olucaktır nerdeyse ondan önce 24.12 idi 4 aydır levatirona devam ama hala adet olmadım toplam 3 senedir hiç adet olmadım hep yumurtlama hapları içtim ama sorunu yeni öğrenicem sayyılır ya troidden ki düştü baya 4 ayda yada tıkalı tüp sorunlarım var bilmiyorumki tam

ben sogan kuru yaptı cnm adetım eskı duzenıne gerı dondu onu denedın mı

evet denedim onu bende ama hiç akıntım bile gelmedi onla alakalı bişey olmadı bi ara incire merak saldım yapamadım kaldı bide hayıtıda yapmıştım bişey olmamıştı

evet denedim onu bende ama hiç akıntım bile gelmedi onla alakalı bişey olmadı bi ara incire merak saldım yapamadım kaldı bide hayıtıda yapmıştım bişey olmamıştı

alla alla sasırdım tuplerınde bır sorun olabılır cnm allah korusun

evet canım dr tüplerimden şüphelendi bakalım 2 hafta içinde çekilicem iyi bi yer arıyorum şimdide bakalım..

ay kızlar şükür kavuşturana nerelerdesiniz... ıKLıMcim bence de doktor haklı sadece tiroidden olsa geç de olsa adet olursun. bence sende baştan beri yanlış yöntem kullanıyorlar boşuna bekledin o kadar. biran önce baktır tüplerine bitanem. doktora sor, benim için ne düşünüyosunuz hangi tahlilleri uyguluycaksınız diye. bi program çıkartsın. var ya yakın olsak yürü beraber gidiyoruz dicem. sinir olmuştum senin eski doktora. inşallah bu hayırlı olur senin için. bak birçok insan tüpü tıkalı olsa bile tüp filmi çekildikten sonra hemen hamile kalabiliyorlar. çünkü bakmak için sıvı veriyorlarmış heralde tüplere o da açıyor heralde. senin tahlil sonuçların çok güzeldi. öncelikle neden adet görmüyor olabilirsin onu öğrenip onun üstüne git derim ben.

MIZMIIZZ hadi hayırlısı. ınşallah pozitif sonuç alırsın tatlım. ama sadece tiroid mi sorun o çok önemli. Allahım hayırlısını versin. çok zor ya. o negatif var ya hançer gibi onu birtek yaşayan anlar. bugünler de geçecek.

Iklim aslan pencesini denedin mi? Ben de bi aralar adet düzensizligi yasamistim, aslan pencesini aldim kaynatim ictim bi kac gün boyunca, gercekten ondan sonra zamani ni hic sasirmadan geldi. Doktoruna bi danis bakalim, uygun görürse denemeni tavsiye ederim.

canım zaten düşünüyorum benim o dr hademe olsa daha iyiymiş töbe töbe...
kız ne rahim filmi istedi ne tshıma bakim dedi verdi menogonu yolladı şimdide beğenmedi tüp diye tutturdu değiştirdim dr sayende saol canım desteklerin için şimdi çapaya gidiyorum inanılmaz memnun kaldım eşimin tahlillerini istedi vardı ama gene istedi benden patolojiye bişeyler gönderdi rahim filmi çekil hemen dedi vede adet hapı verdi 3. günü hormonlarıma bakıcakmış allahım sonunda yoluna giriyor inş saol bitanem çok faydanı gördüm Şeniz

canım çok saol hayır denemedim ama daha neden adet olmadığımı bilmiyoruz ki tüptenmi troiddenmi?
:uhm:

bu arada randevumu aldım özel bi hastanede pazartesi inş engel çıkmassa gidiyorum kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…