HORMON LABORATUARI
Serbest T4 1.11 N 0.93 - 1.7 nq/dl
Beta-Hcg 0.1 L 1 - 5.3 mIU/mL
TSH 1.54
kızlar offffffffff o kadar sıkıntıda trıot yerındne oynamamamıs cok sukurrrrrr
canım zaten düşünüyorum benim o dr hademe olsa daha iyiymiş töbe töbe...
kız ne rahim filmi istedi ne tshıma bakim dedi verdi menogonu yolladı şimdide beğenmedi tüp diye tutturdu değiştirdim dr sayende saol canım desteklerin için şimdi çapaya gidiyorum inanılmaz memnun kaldım eşimin tahlillerini istedi vardı ama gene istedi benden patolojiye bişeyler gönderdi rahim filmi çekil hemen dedi vede adet hapı verdi 3. günü hormonlarıma bakıcakmış allahım sonunda yoluna giriyor inş saol bitanem çok faydanı gördüm Şeniz
ne demek arkadaşım estafurullah. çapa süper bi hastane bana yakın olsa bende gitmek isterdim. gidenler çok memnun, bir kere araştırma hastanesi. bende salı gidicem 2'li testleri yapılcak, inşallah bebeğim sağlılklıdır, çok gerginim inşallah herşeyi normaldir.
slm kızlar ya bu adetım nedne boyle cıldırcam yaaaaaa 39 gunde gelıo gecen ay tam zamanında gelmıstı
selam canım sen geçen ay soğan suyu içmiştin dimi bu ay içmedin sanırım bir kaç ay üst üste içsenya canım a.s
ay canım değerlerin süper. bu değerlerle kalırsın valla. benimde adetten 6 gün sonra bile negatif çıkmıştı. çok sonra göğsüm hafif ağrıyınca test yaptım da 2. negatif çıktı. bu ay değilse de bi dahaki ay inşallah. kocana söyle tembellik yapmasın yumurtlama günlerinde ihmal etmesin :kedi: ben kimsenin teyzesi olmucam sizinkileri bekliyorum.
evet cnm ıctım ama gene
7 gun fılan ıctım sadece
gene baslıyacam yarın dan ıtıbaren of ALLAHIM NEDIR BU CEKTIGIMIZ BIR BEBEGIMIZ OLSA ADET UMRUMDA OLMAZ
SIMDI KORKUYORUM OLMUYACAK DIYE
BIR BAL VARMIS UREMEYE SPERME ETKILIYMIS ONDNA ALCAZ ESIME FINDIK FISTIK CEVIZ YIYECEZ BAKALIM NE OLCAK
BIRDE BU AY BELIMI CEKTIRCEM EHLI BIRINE:hulya:
hımm içtiğin halde gelmedi off ya anlıyorum seni canım dr ne diyo düzensizliğine sebebi bellimi tiroidin iyi tshın çok iyi neden gecikiyoki acaba ya hımm alın yiyin bakalım faydasını görürsünüz inşallah canım
belinide çektir bakalım şifan olsun canım :Saruboceq:
merhaba arkadaşlar bende troid hastasıyım ve maalesef 2 bebeğimi kaybettim karnımda öldüler kürtaj oldum fakat bu iki gebeliğimdede drlar ki büyük ihtimalle biliyorlardı troidimin yüksek olduğunu ama bişi söylemediler
şu anda tekrar bebek istiyoruz fakat troid8,5 olmuş şu an devam ettiğin kadın doğ drum bana troidini düşürmezsen hem hamile kalamazsın kalsan bile bebekte zekageriliğine sebep olabilir dedi 15 gündür ilaç kullanıyorum fakat bugün adet olmam gerekiyordu olmadım ayrıca 4 gündür kahverengi lekelenmem var drum hamilede olabilirsin adetin gelmezse test yap dedi ben de dua ediyorum şimdi inş hamile değilimdir diye çünkü ya bebeğe bir zararı olursa henüz troid düşmeden inş gebe kalmam dr ilaçlarını kullan 3 hafta sonra tekrar tahlil yaptır dedi
ayrıca bende kan pıhtılaşması da var bu yüzden gebe kaldığımda kan sulandırıcı iğne kullanmam gerek bazen umutsuzluğa kapılıyorum acaba bu sorunlarla bende çocuk sahibi olabilirmiyim diye
ayrıca son 4 gündür çok az gelen kahverengi lekeler sizlerdede oluyor mu troid ilacının böyle bişey yapma şansı varmı
çok yazdım kusura bakmayın fakat banada yardım edin lütfen
merhaba arkadaşlar bende troid hastasıyım ve maalesef 2 bebeğimi kaybettim karnımda öldüler kürtaj oldum fakat bu iki gebeliğimdede drlar ki büyük ihtimalle biliyorlardı troidimin yüksek olduğunu ama bişi söylemediler
şu anda tekrar bebek istiyoruz fakat troid8,5 olmuş şu an devam ettiğin kadın doğ drum bana troidini düşürmezsen hem hamile kalamazsın kalsan bile bebekte zekageriliğine sebep olabilir dedi 15 gündür ilaç kullanıyorum fakat bugün adet olmam gerekiyordu olmadım ayrıca 4 gündür kahverengi lekelenmem var drum hamilede olabilirsin adetin gelmezse test yap dedi ben de dua ediyorum şimdi inş hamile değilimdir diye çünkü ya bebeğe bir zararı olursa henüz troid düşmeden inş gebe kalmam dr ilaçlarını kullan 3 hafta sonra tekrar tahlil yaptır dedi
ayrıca bende kan pıhtılaşması da var bu yüzden gebe kaldığımda kan sulandırıcı iğne kullanmam gerek bazen umutsuzluğa kapılıyorum acaba bu sorunlarla bende çocuk sahibi olabilirmiyim diye
ayrıca son 4 gündür çok az gelen kahverengi lekeler sizlerdede oluyor mu troid ilacının böyle bişey yapma şansı varmı
çok yazdım kusura bakmayın fakat banada yardım edin lütfen
canım çok geçmiş olsun bebeklerin için nasıl üzüldüğümü anlatamam. ama eğer tiroid yüzünden kaybettiysen bebeklerini bu doktor ihmalini gösterir. çünkü zamanında yani ilk hamile kaldığında doktorun hormon tahlillerine bakması gerekirdi. belli ki hamile kaldığında tiroidin çok yüksek değilmiş ama bebekle beraber yükselmiş, doktorun bakıp hemen ilaçla tedavine başlaması gerekirdi. ben işini doğru yapamayan bu kutsal mesleğe ticareti önde tutan tüm doktorlara lanet ediyorum. artık kendi kendimizin doktoru olduk, biz öğreniyoruz soruyoruz da ancak o zaman bir şeyler yapıyorlar. canım hatırlatmak istemem ama sormadan edemiyorum kaç haftalıkken kaybettin bebeklerini?? onun dışında lekelenme biçiminde adet tiroidden kaynaklankıyor, bende de öyleydi. bence hamile değilsin tabi Allah bilir. ama tiroidin düşer düşmez hamile kalıcaksın inşallah. hamile kalıncada doktorun ilacın dozunu artıracak ayda ya da yirmi günde bir tahlil yaptıracaksın ona göre doz belirlenecek. Allahın izniyle birşey olmaz sıkma canını.
canım çok tşk ederim demek troid ilacı kullandığım içinmi lekelenme oluyor peki adet günümde adet olmucakmıyım ki senin nasıl oluyordu
benim bebeklerim 10 haftalık ve 8 haftalık kaybettim troid artı kan pıhtılaşması yüzünden canım çünkü benim kan pıhtılaşması içinde gebelikte hergün iğne olmam gerekmiş tabi bunların hiçbirini bilmiyordum iki kürtaj geçirince kendi kendime öğrendim hiç bi dr demedi bana sen bir test yaptır neden ölüyor bebeklerin diye neyse onlar geçmişte kaldı şimdi tekrar gebelik düşünüyorum inş hayırlısı olur sende boğazında sanki bir düğüm ve kulaklarında basınç ve huzursuzluk yarattımı bu troid ilacı en merak ettiğimde bu aslında hafta içi bu şikayetlerim için endokrinolojıye gidicem ama merak işte ha bide 50 mg eutroxy kullanıyorum troidde geçen hafta 8,5 idi
bu arada hamilesin allah tamamına erdirsin inş kucağına almayı nasip etsin banada nasip etsin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?