Tiroid Rahatsızlığı Olup Gebe Kalamayanlar ya da Gebe Kalmayı Başaranlar

kızlar selam hamileyim müjdeyi size vermek istedim önce

aaaaaaaa :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
çok sevindimm allah tamamına erdirsin canımm sağlıkla sıhhatle gelsin bizlerede umut oldun ŞenizŞeniz

kızlar bende guatr yada troid yok ama olanlara yazmak istiyorum alt komşum yaşlı bir teyze kendisinde guatr var ve kızında da öyle konuşurken söyledi kendimi bildim bileli troid hastasıyım aynı kızımda benim gibi oldu falan dedi ve bu teyzenin 10 tane çocuğu olmuş 4 ü ölmüş 6 sı yaşıyor kızı da 3 yıllık evli ve 2. çocuğunu gecen ay dünyaya getirdi nasıl oluyor ya.
teyzemin eski ev sahibi bi kadın vardı o zamanlar bekardım ben kadın şöyle demişti;hayatımda hiç adet görmedim bir damla kan bile o yıllar ankarada yaşıyorduk eşim beni hacettepe tıp fakültesine götürdü gittim gittim geldim hiçbirşey yapamadılar ne ilaç ne iğne bi türlü adet olamadım 19 yaşıma geldim ilk çocuğumu dünyaya getirdim 2 3 4 derken son ikiyi maddi yetersizlikten aldırmak zorunda kaldım demişti kadın.
şimdi bende sadece testesteron yüksekliği var o da çok aşırı değil ama gelgelelim 1 kere bile hamile kalamadım 2.5 yıldır.

hayırlı olsun..
darısı olmayanların başına inş.
bahsettiğin lekenlenmeler bende oluyor adetten 3 ya da 4 gün önce..sanırım troidten kaynaklanıyor..bu hastalıktan önce bu sorun yoktu bende..
sağlıklı günler

hoşgeldin aramıza...bende haşimato hipotroidi hastasıyım...bu hastalıkla baya mücadele ettim...hala da sürüyor...zamanla alışılıyor insan, çok şükür bu kadarına ....bu hastalığı olupta bebek sahibi olan arkadaşlar var..ümidinimizi hiç bir zaman kesmeyelim...yoksa en büyük hastalığa yakalanmış oluruz...herşeyde bir hayır vardır..Rabbim bizleri hayırlara çıkarsın...sağlıklı ve huzurlu günler dilerim hepimize ...

lalehan ve iklim tşk ederim kızlar şoktayım allahım tamamına erdirsin inş ve allahım isteyen herkese nasip etsin

Allaahhhhhhhhhh süper yaa. çok tebrik ederim tatlım. Allah tamamına erdirsin, Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin, güzel hamilelikler dilerim. biz konuşurken sen hamişmişsin demek ki. ama tiroidim yüksek diyodun düşmüş demek ki. hemen ilacın dozunu yükseltin. gerizekalı doktor benimkini yükseltmedi 1 olan değerim 5.36 ya çıkmış ilaç kullanmama rağmen. kabus gibi günler geçirdim korkudan. şimdi 3.91 bir türlü istediğim değere getiremiyor doktor. neyse içini karartmayım tatlım. size mutluluklar canım çok sevindim... :asigim:

ayyy çokl sevindim tatlışım ohhh için rahatlamıştır. iyisin sen iyisin, tahliller iyi, tüpler iyi, tiroid iyi biz mutlu haberlerinii alırız yakında. yoksa siz bebek yapmıyo musunuz kız sempatiksalakcinni

tebrik ederim üatlım darısı başımıza bende bu hastalıktan muzdarımıp hipo tiroit haşımato e benmide yok bebeğim ama umut oluyonus böyle haberleri alıncasositosositosositososito

ayyy çokl sevindim tatlışım ohhh için rahatlamıştır. iyisin sen iyisin, tahliller iyi, tüpler iyi, tiroid iyi biz mutlu haberlerinii alırız yakında. yoksa siz bebek yapmıyo musunuz kız sempatiksalakcinni

dr aynen böyle kaldı akannehir nası olur değerlerin çok yerinde tüpler süper eşininkiside iyi sen nası olurda adet olmassın dedi adam şookkkk düşün 3 sene olmadım dahada yok
dediki bana sen direk endokrine direk dedi çapada özeline git dedi öyle yapıcam şimdi ve gel banada haber ver dedi inanamadım çok merak etti adam sookkkk durumum ne olursa arayıp haber vericem doktora

adam şok ben de şok anlamadım ben bu işi. endokrin napcak ki ya. ben şimdi araştırdım, senin yaptırdıklarından hariç şeker hastalığı ve prolaktin yüksekliği sebep olabiliyormuş. ya bi de stres mi yapıosun acaba..

prolaktinimde yeni son yaptırdığı gördü eeeeeeeee buda süperrrr dedi :) napsam bilemiyorum
ve son yapılan testimde yine glikoz var oda normal o şekermi oluyoduki canımmm
stress malesef var azcıkta gaynana olayları

ahh ah illa eşinin ailesinde bi tane lüzumsuz oluyor. ama takılma derim hiç sıkma kendini tabi dile kolay ama ben anladım ki bu dünyada nabza göre şerbet veren, oynayanlar kazanıyor, onu da biz yapamıyoruz. sana tek söyliceğim ne yaparsa yapsın sonuçta o eşinin annesi, eşin senin yüzüne sen haklısın der ama kimse anasını atmaz, içten içe seni suçlar. o yüzden iyisimi sallama boşver. iyisin, hoşsun de geç. eğer bebeği mesele yapıyorlarsa koşturup uğraşıyorum, bende hiçbir şey yokmuş de. bende olayı bilmeden amma yazdım di mi sempatiksalakcinni
evet canım glikoz şekerle ilgili. ama bir de açlık tokluk şekeri var 2 saat arayla yapılıyor. tiroid hastaları aynı zamanda şekere meyilli oluyor.

çocuk için beraber koşturuyoruz kaynanamla ama başka sorunlar var bizle değil onun akrabalarıyla alakalı ben niye gitmiyomuşum bilmemne beni her gördükleri yerde bu laflar bide selam dahi vermeden hiçç gelmiyosuunnn zorlamı yaaaa
işte kaynanamda onlara cevap veremediğine bana patlıyo sanane ne karışıyosun arada gitmiyozmu ee ne istiyolar daha diyorum artık.sorun bu canım başka yok sadece kardeşleri ve baskıları yaw ben canımla uğraşıyorum sizin gibi aylak değilim zırt pırt 2 vesait yol..
bu konu uzadıda uzadı evliliğimin ilk yılından beri devam ediyor onların geliceğini duyduğumda sinirlerim hopluyo yine laf sokucaklar diye uff yaa işte bu konuyu atlatamadım gitti ..
hımm şimdi farlutal kullanıyorum adetimin 3.günü gene hormonlarıma bakılıcak o zaman söylerim şekeride baksınlar bide benim aklıma beyinde ur felan varsa oda oldurmuyomuş o geliyo en son beyindende film çektiricem canım

bende senin için baktığımda onu okumuştum ama iyi huylu urdan bahsediyorlar canım. Ya Allah korusun. öyle olsa baş ağrısından duramazsın.

ya canım boşver hadi bize hadi size, aa ne pişirmiş, ne giymiş, ne demiş bende hiç sevmiyorum.

ayy bilmiyorum artık son durum onada baktırmak olur inş gerek kalmaz ya belirsizlik ne kötü.
yaşları 50.60 benle ne işleri var kokanaların onu çözemiyorum bi espiri yapsam bön bön bakıyolar -tatlicadiarzu-

meraba canım olsun üzülme onun çaresi var araştır biraz canım allah şifa versin..

Slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr

ya yumurtalıgımda kıst varmıs mandalına buyukluugunde

aaa o nerden çıktı yaa iyi huylumu kötü huylumu baktırmadan sakın aldırmaya kalkma. çok üzüldüm ya birden şaşırdım, ama sıkma canını eğer gebeliğe o engel oluyorsa alınınca geçer. onu bulmuş olmak da birşey.

kızlar selam, yarın tsh ıma baktırıcağım.
gene daralmalarım başladı, doktor tshına baktır eğer 1-3 arasında ise ilaca devam değilse hemen bana gel dedi. bakalım inşallah düzgündür de gerek kalmaz doktora gitmeye.
he bu arada antikorlara hiç baktırma(benim antikorlar tavanda da) onlar ömrünün sonuna kadar öyle gider önemli olan tshını dengede tutmak dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…