kızlar selam hamileyim müjdeyi size vermek istedim önce
merhaba arkadaşlar,
ben aranıza yeni katıldım, forumu baştan sona okudum, hepiniz süpersiniz. insan kendi rahatsızlığı olan arkadaşlarının güzel haberlerini alınca daha da bir mutlu oluyor.
ben size hikayemi anlatıyım. 1,5 senelik evliyim, 1 senesi çocuk düşünmedik, korunmasak sanki hemen olucakmış gibi geliyodu. 6 ay önce denemeye başladık ama benim adet düzensizliğim vardı, birçok doktora gitmiştim ama hep jasmin verip gönderiyolardı. en son gittiğimizde doktor tsh testi istedi sonuç 4,86 idi, onun arkasından antkorlarıma da bakıldı,değerler 600 den büyük çıktı. haşimato hipotiroidi dendi, çocuk istediğin için ilk başta 25 mg lik euthroyxın yarısını içtim, sonraki ay 3,06 çıktı, 25 in tamamını verdi doktor.bu arada adet düzensizliğim var, ne zaman adet olacağımı kestiremiyorum.. bu arada doktor eşimden de tahlil istedi, eşimde varikosel çıktı, eşim amliyatını oldui doktor ilk başta eşinin değerleri düzelsin, sonra sana bakıcaz dedi. yani hem ben de hem onda problem var.. bakalım inşallah Allah yüzümüzü güldürür de bizim de bebeğimiz olur.. bazen çok ümitsiz oluyorum ama sağolsun eşim çok daha olumlu hep.. hayırlısı Allahtan ama çift çizgiyi görmeyi sabırsızlıkla bekliyorum...
bu arada sevsevil arkdaşımızın haberi beni daha da ümitlendirdi, ayrıca adetine yakın yumurtladığını söylemiş, biz o zamanda bitmiştir diye bırakıyoduk,artık bırakmak yok :)
kızlar bugün rahim filmim çekildi ay çok fenaydı ya
ama sonuç süper çıktı pırıl pırıl allahıma şükür
dr hemen endokrine yönlen kadın dr ile işin yok senin yumurtlaman da çok iyi dedi :)))
ayyy çokl sevindim tatlışım ohhh için rahatlamıştır. iyisin sen iyisin, tahliller iyi, tüpler iyi, tiroid iyi biz mutlu haberlerinii alırız yakında. yoksa siz bebek yapmıyo musunuz kız sempatiksalakcinni
dr aynen böyle kaldı akannehir nası olur değerlerin çok yerinde tüpler süper eşininkiside iyi sen nası olurda adet olmassın dedi adam şookkkk düşün 3 sene olmadım dahada yok
dediki bana sen direk endokrine direk dedi çapada özeline git dedi öyle yapıcam şimdi ve gel banada haber ver dedi inanamadım çok merak etti adam sookkkk durumum ne olursa arayıp haber vericem doktora
prolaktinimde yeni son yaptırdığı gördü eeeeeeeee buda süperrrr dedi :)napsam bilemiyorum
ve son yapılan testimde yine glikoz var oda normal o şekermi oluyoduki canımmm
stress malesef var azcıkta gaynana olayları
çocuk için beraber koşturuyoruz kaynanamla ama başka sorunlar var bizle değil onun akrabalarıyla alakalı ben niye gitmiyomuşum bilmemne beni her gördükleri yerde bu laflar bide selam dahi vermeden hiçç gelmiyosuunnnzorlamı yaaaa
işte kaynanamda onlara cevap veremediğine bana patlıyo sanane ne karışıyosun arada gitmiyozmu ee ne istiyolar daha diyorum artık.sorun bu canım başka yok sadece kardeşleri ve baskıları yaw ben canımla uğraşıyorum sizin gibi aylak değilim zırt pırt 2 vesait yol..
bu konu uzadıda uzadı evliliğimin ilk yılından beri devam ediyor onların geliceğini duyduğumda sinirlerim hopluyo yine laf sokucaklar diye uff yaa işte bu konuyu atlatamadım gitti ..
hımm şimdi farlutal kullanıyorum adetimin 3.günü gene hormonlarıma bakılıcak o zaman söylerim şekeride baksınlar bide benim aklıma beyinde ur felan varsa oda oldurmuyomuş o geliyo en son beyindende film çektiricem canım
bende senin için baktığımda onu okumuştum ama iyi huylu urdan bahsediyorlar canım. Ya Allah korusun. öyle olsa baş ağrısından duramazsın.
ya canım boşver hadi bize hadi size, aa ne pişirmiş, ne giymiş, ne demiş bende hiç sevmiyorum.
Slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
ya yumurtalıgımda kıst varmıs mandalına buyukluugunde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?