kızlar selam, yarın tsh ıma baktırıcağım.
gene daralmalarım başladı, doktor tshına baktır eğer 1-3 arasında ise ilaca devam değilse hemen bana gel dedi. bakalım inşallah düzgündür de gerek kalmaz doktora gitmeye.
he bu arada antikorlara hiç baktırma(benim antikorlar tavanda da) onlar ömrünün sonuna kadar öyle gider önemli olan tshını dengede tutmak dedi
Merhaba iklimcim prolaktinin kaçtı canım yüksekkenprolaktinimde yeni son yaptırdığı gördü eeeeeeeee buda süperrrr dedi :)napsam bilemiyorum
ve son yapılan testimde yine glikoz var oda normal o şekermi oluyoduki canımmm
stress malesef var azcıkta gaynana olayları
Merhaba iklimcim prolaktinin kaçtı canım yüksekken
şimdi kaç oldu
kızlar benimde adet geçti 15 günoldu.2defa test yaptım çıkmadı.bebiş yok.farlutal alıyım diyorum.adetlerim aldı başını gittii bu yaşta böyle olursa ilerde ne yapcam evlenince düzelir nerdeee dahada beter olduüffffffff
Merhaba hepinize
Dün oturdum bütün konuyu okudum.
Hepinize çok geçmiş olsun
Hamile kalan arkadaşlar hepiniz adına çok sevindim tebrik ederim..
Ben 1 yıl 4 aylık evliyim, evlendikten sonra 5 ay korunduk ve nisan ayı bıraktığım ilk ay hamile kaldım
Mayısın 1 inde hamile olduğumu öğrendim 8 mayısta düşük yaptım.
İçim yandı başına gelen bilir..
Vee o zamandan beri korunmadığımız halde hamile kalamadım adetleim gittikçe düzensizleşti
son 5 aydır falanda öyle az geliyorduki adetim bide 2 ayda bir falan oluyordu.
İyi bir doktor buldum tavsiye üzerine adet olamadığım için adetliyken olması şart
olmayan hormon tahlillerini istedi benden.Prolaktin ve Tsh..
Yaptırdım; TSH: 5.15 , Prolaktin: 29 çıktı.
Gösterdim tahlillerimi prolaktinim sınırı aşmış haftada 2 gün yarım tablet alıyorum,
Dahiliye doktorum ise her sabah çeyrek tablet kullanmamı istedi.
15 gündür düzenli kullanıyorum ilaçlarımı 15 gün sonra yenidn yaptırıcam tahlillerimi.
Eğer bunlar normal düzeylerde çıkarsa rahim filmide çektirmemi istedi kadın doğum doktorum
onuda çektiricem.Birde boğaz ultrasonografim var 15 gün sonra.
Bakalım sonuçları ne olucak.
Merak ettiğim dr unuz hipotiroid için kaç tabletle başlattı ve değeriniz kaçtı,
ne kadar süre içinde normal seviyeye indi değerleriniz.Hepsini yazmışsınız
geçmiş sayfalarda ama ayrı ayrı okuduğumuz için akılda kalıcı olmuyor.
Herkez bir kezde hepsini birarada yazarsa yeni okuyan arkadaşlara da
yardımcı olmuş oluruz.
ahh canım takma kafana onu bunu mecbur musun herkesi memnun etmeye sanki zaten etmeye kalksanda kimse memnun olmaz bacım yinede arkandan konuşurlar boşverçocuk için beraber koşturuyoruz kaynanamla ama başka sorunlar var bizle değil onun akrabalarıyla alakalı ben niye gitmiyomuşum bilmemne beni her gördükleri yerde bu laflar bide selam dahi vermeden hiçç gelmiyosuunnnzorlamı yaaaa
işte kaynanamda onlara cevap veremediğine bana patlıyo sanane ne karışıyosun arada gitmiyozmu ee ne istiyolar daha diyorum artık.sorun bu canım başka yok sadece kardeşleri ve baskıları yaw ben canımla uğraşıyorum sizin gibi aylak değilim zırt pırt 2 vesait yol..
bu konu uzadıda uzadı evliliğimin ilk yılından beri devam ediyor onların geliceğini duyduğumda sinirlerim hopluyo yine laf sokucaklar diye uff yaa işte bu konuyu atlatamadım gitti ..
hımm şimdi farlutal kullanıyorum adetimin 3.günü gene hormonlarıma bakılıcak o zaman söylerim şekeride baksınlar bide benim aklıma beyinde ur felan varsa oda oldurmuyomuş o geliyo en son beyindende film çektiricem canım
bir tek troidin olsun canım onu hiç kfana takma hiç olmasa hapı var kontrol altına alabiliyorsun onun için üzülmeye değmez bende birde kan pıhtılaşması var hergün iğne yapıyorum kendime allah daha beterinden korusun çaresiz dert vermesin rabbim o yüzden isyn etmeyelim sabır edelim allah kalbimize göre versin canımtebrik ederim üatlım darısı başımıza bende bu hastalıktan muzdarımıp hipo tiroit haşımato e benmide yok bebeğim ama umut oluyonus böyle haberleri alıncasositosositosositososito
şu an kaç mglık kullanıyorsun canım ben şu 50 mg kullanıyorum inş yükselme yoktur düşüktür inşAllaahhhhhhhhhh süper yaa. çok tebrik ederim tatlım. Allah tamamına erdirsin, Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin, güzel hamilelikler dilerim. biz konuşurken sen hamişmişsin demek ki. ama tiroidim yüksek diyodun düşmüş demek ki. hemen ilacın dozunu yükseltin. gerizekalı doktor benimkini yükseltmedi 1 olan değerim 5.36 ya çıkmış ilaç kullanmama rağmen. kabus gibi günler geçirdim korkudan. şimdi 3.91 bir türlü istediğim değere getiremiyor doktor. neyse içini karartmayım tatlım. size mutluluklar canım çok sevindim... :asigim:
olsun git dra ihmal etme canım kendini bırakma sakınkızlar selam, yarın tsh ıma baktırıcağım.
gene daralmalarım başladı, doktor tshına baktır eğer 1-3 arasında ise ilaca devam değilse hemen bana gel dedi. bakalım inşallah düzgündür de gerek kalmaz doktora gitmeye.
he bu arada antikorlara hiç baktırma(benim antikorlar tavanda da) onlar ömrünün sonuna kadar öyle gider önemli olan tshını dengede tutmak dedi
ahh canım takma kafana onu bunu mecbur musun herkesi memnun etmeye sanki zaten etmeye kalksanda kimse memnun olmaz bacım yinede arkandan konuşurlar boşver
ha birde beynimde urmu var falan demişsin yapma allah aşkına sen bu meseleyi çok takmışsın kafana bak bence rahat ol biraz herşeyi oluruna bırak allah isterse ol derse kendiliğinden olur tabiki tedavini olma demiyorum ama birazda rahat ol çünkü herşey olacağına varıyor ne yaparsak yapalım üzme kendini
bir tek troidin olsun canım onu hiç kfana takma hiç olmasa hapı var kontrol altına alabiliyorsun onun için üzülmeye değmez bende birde kan pıhtılaşması var hergün iğne yapıyorum kendime allah daha beterinden korusun çaresiz dert vermesin rabbim o yüzden isyn etmeyelim sabır edelim allah kalbimize göre versin canım
şu an kaç mglık kullanıyorsun canım ben şu 50 mg kullanıyorum inş yükselme yoktur düşüktür inş
olsun git dra ihmal etme canım kendini bırakma sakın
sonuyok canım 1,5 25 lik kullanıyordum tahlil yaptırmıştım 1 küsürdü, 20 gün sonra 5,36 oldu mafoldumben
cnm sen cok takıyorsun stresten tabı otamatıkman cıkıo
ya unut sankı bole bır rahatsızlıgın yok dusunme ustunde durma
canım bana olsa umrumda olmaz ama bebeğe bişey olacak diye insan çok korkuyor. ama iyim şimdi. Allaha emanetiz.
canım inşallah hiçbişey olmaz, sen kafanı da rahat tutsevsevil kullanıcısından alıntı
canım bana olsa umrumda olmaz ama bebeğe bişey olacak diye insan çok korkuyor. ama iyim şimdi. Allaha emanetiz.
Merhaba hepinize
Dün oturdum bütün konuyu okudum.
Hepinize çok geçmiş olsun
Hamile kalan arkadaşlar hepiniz adına çok sevindim tebrik ederim..
Ben 1 yıl 4 aylık evliyim, evlendikten sonra 5 ay korunduk ve nisan ayı bıraktığım ilk ay hamile kaldım
Mayısın 1 inde hamile olduğumu öğrendim 8 mayısta düşük yaptım.
İçim yandı başına gelen bilir..
Vee o zamandan beri korunmadığımız halde hamile kalamadım adetleim gittikçe düzensizleşti
son 5 aydır falanda öyle az geliyorduki adetim bide 2 ayda bir falan oluyordu.
İyi bir doktor buldum tavsiye üzerine adet olamadığım için adetliyken olması şart
olmayan hormon tahlillerini istedi benden.Prolaktin ve Tsh..
Yaptırdım; TSH: 5.15 , Prolaktin: 29 çıktı.
Gösterdim tahlillerimi prolaktinim sınırı aşmış haftada 2 gün yarım tablet alıyorum,
Dahiliye doktorum ise her sabah çeyrek tablet kullanmamı istedi.
15 gündür düzenli kullanıyorum ilaçlarımı 15 gün sonra yenidn yaptırıcam tahlillerimi.
Eğer bunlar normal düzeylerde çıkarsa rahim filmide çektirmemi istedi kadın doğum doktorum
onuda çektiricem.Birde boğaz ultrasonografim var 15 gün sonra.
Bakalım sonuçları ne olucak.
Merak ettiğim dr unuz hipotiroid için kaç tabletle başlattı ve değeriniz kaçtı,
ne kadar süre içinde normal seviyeye indi değerleriniz.Hepsini yazmışsınız
geçmiş sayfalarda ama ayrı ayrı okuduğumuz için akılda kalıcı olmuyor.
Herkez bir kezde hepsini birarada yazarsa yeni okuyan arkadaşlara da
yardımcı olmuş oluruz.
Saol canım.4 ay bile iyi dayanmışsın sen.benim doktorum 1 ay kullan tahlil yapıcaz dedi ama ben o kadarda sabredemicem.çeyrek dozla başlattığı için beni az geldimi acaba diye takılyo aklıma.inşallah sonuçların güzel çıkar canımcanım çok geçmiş olsun,korkma sakın bu hastalıkla beraber yaşamayı öğrenicez, dikkatli olucaz o kadarbenim ilk başta tsh 4,86 çıktı, doktor 25 mg ın yarısını verdi, sonra 1 ay sonra test oldu 3,06 çıktı 25 mg a çıkardı, 6 ay bu şekilde kullan 6 ay sonra gel dedi. ama tabi ben bu 4. ay sabredemedim, bugün tahlil yaptırıcam tekrar. bakalım hayırlısı, inanıyorum herşey düzelecek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?