ben adapazarında yaşıyorum aslında burasaı çok küçük bir yer olmamasına karşın tek bir endokrin doktoru var o da devlet hastanesinde.... ben oraya gittim aşırı yoğun bir yer tabi o yoğunlukta doktorda çok verimli olamıyor elle muayenede nodül var bide ultrasonla göreyim dedi 1 aydan fazla zaman sonra yine büyük bir eziyetle yoğunluk açısından yani baktı troit+nodül teşhisi konuldu şu an ilaca gerek yok ama 6 ayda bir kontrol edilmesi gerekli dedi. ben sebepsiz infertilite grubundayım, sorun yok bekleyin diyorlar ancak yaşım itibariyle beklemek gibi bi lüksümde yok açıkçası yaş 37 oldu hiç gebelik yaşamadım doktorlara göre hiç sorun yok ya hani... burayı okuyunca acaba sorun bumu diye kafama takıldı şimdi... illa bir sebebi varda bulamayınca adını sebepsiz koyuveriyorlar... bana ne olur bu konuda yardımcı olun bu sebep olabilirmi eğer sebep buysa tedavi şansım varmı? sizler neler yaşadınız bilgisi tecrübesi olanlardan yardım rica ediyorum....
merhaba geschenk, kan tahlili yaptilar mi sende? Tiroid degerlerin normal mi?
yaa merahaba arkadaşlar.bende 2yıldır troid tedavisi görüyorum.4yıldırda ewliyim.ama benim hipertroidi ve atom içtim ve buyüzden çocuk yapmaktan çok korkuyorum.düşük tehlikesi ve çocuğun engelli olma ihtimalinin yüksek olduğunu okudum internette.benimle aynı kadri paylaşan biri varsa yazsın lütfen iyi günler hepinize
selsevil cim bu arada senin kullandığın bişeyler oldu mu incir ,bal falan??
cnm sen ılacını dıkkatlı kullanıp aksatmadıkdans onra bırsey olmaz
aksıne senın bu kadar streslı olman bebege zarar verıır ınan buna
hersey ALLAHDAN CNM ALLAHIM MELEGINI SANA BAGISLASIN SAGLIKLA GELSIN
ben adapazarında yaşıyorum aslında burasaı çok küçük bir yer olmamasına karşın tek bir endokrin doktoru var o da devlet hastanesinde.... ben oraya gittim aşırı yoğun bir yer tabi o yoğunlukta doktorda çok verimli olamıyor elle muayenede nodül var bide ultrasonla göreyim dedi 1 aydan fazla zaman sonra yine büyük bir eziyetle yoğunluk açısından yani baktı troit+nodül teşhisi konuldu şu an ilaca gerek yok ama 6 ayda bir kontrol edilmesi gerekli dedi. ben sebepsiz infertilite grubundayım, sorun yok bekleyin diyorlar ancak yaşım itibariyle beklemek gibi bi lüksümde yok açıkçası yaş 37 oldu hiç gebelik yaşamadım doktorlara göre hiç sorun yok ya hani... burayı okuyunca acaba sorun bumu diye kafama takıldı şimdi... illa bir sebebi varda bulamayınca adını sebepsiz koyuveriyorlar... bana ne olur bu konuda yardımcı olun bu sebep olabilirmi eğer sebep buysa tedavi şansım varmı? sizler neler yaşadınız bilgisi tecrübesi olanlardan yardım rica ediyorum....
Ben anlamiyorum ilacla eksik olan hormonu disardan aliyoruz buna ragmen nasil gebeligi etkiliyor... Peki adet duzensizligi oluyor mu sizde de? Doktora kalsa gebe kalmakta sIkinti yaratir demiyor ama sIkinti yasayan cok var. Heralde doktorlar stress yapip isi daha da zorlastirmamizi istemiyorlar.beni korkular iyice Sardi Allah yardimcimiz olsun.
canım verdiğin öoral için çok teşekkür ederim.
kullanmadım bitanem civanperçemi ve hayit tohumu kullanıyordum kullanırken hamile kalmışım.
sonuyok canım 1,5 25 lik kullanıyordum tahlil yaptırmıştım 1 küsürdü, 20 gün sonra 5,36 oldu mafoldumben
ayy canım yeni gördüm yaaa sanırım hamile kalmışsın çok sevindim nasıl gidiyo peki bizimle paylaşırsan sevinirim canımm :)
dr ne dedi sorun yaratır falan dedimi yoksa dozunu yükseltelim için rahat olsun falan mı dedi
dozu yükseltti canım sorun yok dedi. 50 lik içmeye başladım. 20 gün sonra 3.91 olmuş. yine dodu yükseltti. senin durumun ne şimdi anlat hadi...
yaa merahaba arkadaşlar.bende 2yıldır troid tedavisi görüyorum.4yıldırda ewliyim.ama benim hipertroidi ve atom içtim ve buyüzden çocuk yapmaktan çok korkuyorum.düşük tehlikesi ve çocuğun engelli olma ihtimalinin yüksek olduğunu okudum internette.benimle aynı kadri paylaşan biri varsa yazsın lütfen iyi günler hepinize
evet çok şükür ki hamile kaldım, kalmışım... hemde bu ay hamile kalman imkansız denilen ayda, ben hamileymişim. ben anladım ki onun kısmeti geldiğinde, tıpta hastalıkta bir yere kadar. endokrin bölümünde okuduğum tiroid hastaları bugün ya hamile ya doğurmuşlar. MızMız arkadaşın dediği gibi ilaçları alıp hastalığı unutmak lazım. ilacımı alıyorum bu engel ortadan kalktı demek lazım. onun dışında güzel gidiyor hamişlik, çok şükür bulantım falan olmadı, inşallah sizinde öyle olur öbür türlü çok zor oluyormuş. bir de ikili testlerini yaptırdık geçen gün, ense kalınlığı güzel çıktı, tahlil sonuçlarını da salı alıcaz. bebiş de sanıyorum erkek. işte böylee...
senin kayıplarına çok üzüldüm canım. onlar cennet kapısında seni beklesinler, tez zamanda sana kardeşlerini göndersinler inşallah.
3.91 olduğunda inemi yüksetti kaça çıkardı alla alla
benim durumum en son 8,5 tu bende 50lik içiyorum bakalım haftaya tahlil yapılır galiba ama hmileliğin etkisiyle inş dahada yükselmez düşmüştür sanırım tahlil yaptırınca sonucunu yazarım
kızlar tahlil sonucum çıktı. 2,59 doktor 25 mglık euthroyxa devam dedi. 6 ay sonra gel dedi ama bundan sonra heralde ayda bir test yaptırırım kendime:)
sizce bu değer nasıl, hamile kalmaya yeter mi?
amin canım inşallah bakalım hayırlısıyla bende 3. gebeliğimi doktor konturolünde geçiricem hayırlısıyla bakalım umarım tez zamanda hamile kalırımda
senin durumunada çok sevindim valla hiç bişeyi takma kafana hayırlısıyla kucağınada almak nasip eder inşallah canım benim haberleşiriz burdan öpüyorum seni kendine ve bebişine iyi bak bide bişey sorucam tiroid için bişey kullanıyomusun şimdi çünkü tsh hamileyken yükseliyoya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?