bu konuyla çocuk sahibi olamamamız ne kadar bağlantılı henüz onu bile bilmediğimiz için bir yorum yapamıyorum ben. ama bu sebepsiz infertilite nin altından bu çıkacak gibi bir his var içimde açıkçası.
kızlar HAMİLEYİMMMMMMMMM.Bugün beta hcg baktırdım 59.58 çıkmış.%80 hamilesindedi laborant.değerlerim normal mi acaba.çok sevindim ama kendimide hazırlamak istemyorum keseyi
görmeden.
testlerde çıkmadı ben hatta söktürücü bile almayı düşünmüştüm.eczanede vazgeçtim bekle biraz daha dedim.bugünde artık tak dedi gidelim baktıralım kafamızrahat etsin dedik yoksa başka bir sorun(kist falan gbi) mu var diye düşün düşün bir hal olmuştuk.
canım ya bu beni değerime baktıktan 1 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim bu da demek oluyor ki yüksek troid gebeliğe engel değil aslında bu kadar yüksek değildi gebelikten yükselmiş ben dha önce ilaç kullanmıyordum 1 aydır kullanıyorumsonuyokcum bi detaylı anlatmıyosun ki durumunu. benim anlamadığım 8,5 tshla nasıl hamile kaldın? tahlili yaptırdıktan ne kadar süre sonra hamile kaldığını öğrendin? ne zamandan beri ilaç kullanıyorsun???? ben hamile kaldığımı öğrendim ertesi gün test yaptırdım 1 küsürdü. sende hemen yaptır. ve doktor ona göre doz ayarlasın.tahlili kendi kendinede yaptırabilirsin benim gibi. tsh, serbest t3, serbest t4 yaptıracaksın. normalde dozun artırılması gerekiyor, özellikle 2. ayda tsh birden yükselmiş benim.
bencede hamilesin canım hayırlı olsun fakat şimdi gitsende keseyi görüceni sanmıyorum 6. haftada falan görebilirsin sakin ol herşey olacağına varır 2 güne birde beta hcg yaptırıp strese sokma kendini rahat ol çünkü elimizden birşey gelmiyor beklemekten başkakızlar HAMİLEYİMMMMMMMMM.Bugün beta hcg baktırdım 59.58 çıkmış.%80 hamilesindedi laborant.değerlerim normal mi acaba.çok sevindim ama kendimide hazırlamak istemyorum keseyi
görmeden.
kızlar biz kocamla bu ay çok biraraya gelemedik.geldiğimizde nasıl olsa yumurtlama tarihi geçti dedik kafaya takmadan ilişkiye girdik. derlerdi de inanmazdım kafaya takma olur diye.doğruymuş.
umarım herşeyyolunda gider.adet tarihime göre 12-16 güngeçti adetler düzenli olmayacınca ortalama hesap ettik 12-16 günü.
2 gün sonra tekrar yaptırmak gerekiyormuş 2 katına çıkması lazımmış yoksa gebelik normal değilmiş.bakalım görcez hayırlısı olsun
sevinemedim bile doğru düzgün endişe sevincim kat be kat önünde.doktora gitmeden rahat edemicem.
canım ya bu beni değerime baktıktan 1 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim bu da demek oluyor ki yüksek troid gebeliğe engel değil aslında bu kadar yüksek değildi gebelikten yükselmiş ben dha önce ilaç kullanmıyordum 1 aydır kullanıyorum
bencede hamilesin canım hayırlı olsun fakat şimdi gitsende keseyi görüceni sanmıyorum 6. haftada falan görebilirsin sakin ol herşey olacağına varır 2 güne birde beta hcg yaptırıp strese sokma kendini rahat ol çünkü elimizden birşey gelmiyor beklemekten başka
beklemediğin bir anda geldi işte dua et rabbime ve tadını çıkar hamilelğinin allah tamamına erdirsin
inşallah kızlar umarım bebiş tutunur.gögüs uçlarımın ucu çıban başı gibiydi ama bugün inmişhepiniz en kısa sürede hamile kalcaksınız dualarım sizinle fıstıklar
SONU YOK senin hamilelik belirtilerin nasıl gögüslerde falan agrı sızı,karın ağrısı gibi? hamile olduğunu öğrendiğinde beta hcg değerin kaçtı?beta hcg sonuçların suanda nasıl değerlerini yazabilirmisin? senin bebiş kaç haftalık oldu?hamile kaldığını öggrendikten sonra kaç günde bir beta hcg veriyorsun?
keseyi görene kadar hamile olduğumu kimseye söylemicem çünkü öyle diyorlar keseyi görene kadar söyleme.herşey umarım yolunda gider.
SONU YOK SENDE İZMİRDEYMİŞ.hangi doktora gidiyorsun hem endokrin hemde kadın doğum için.bilgi verirsen canım çok sevinirim.benim şuanda belli bir doktorum yok hep ankya gidip tahlillerimi yaptırıyordum ama şimdi izmirde doktor bulucam.en kısa zamanda doktor ayarlamalıyım kendime.
çok soru sordummm çokkkkk:)) öptüm hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?