Tiroid Rahatsızlığı Olup Gebe Kalamayanlar ya da Gebe Kalmayı Başaranlar

kızlar tahlılelrım temız cıktı o kıst belkı adetımle atabılırmısım onumuzdekı

fsh degerım 6,65
lh degerım 4,01
prolaktın degerım 20,69
estradıol degerım 35,2
total testesteron 0,472

bunlar kıst ıcın galıba
alfa feto proteın degerım 1,28 refaras aralıgı 0 - 9
CA-15-3 degerım 12,44 refaras aralıgı 0 - 25
CA-125 ''''''''' 8,27 '''''' ''''' 0 -35

kızlar HAMıLEYıMMMMMMMMM.Bugün beta hcg baktırdım 59.58 çıkmış.%80 hamilesindedi laborant.değerlerim normal mi acaba.çok sevindim ama kendimide hazırlamak istemyorum keseyi
görmeden.

değerlerimi sormuştun ya evde yazarım demiştim şimdi yazayım şöyle yazıyor raporda
FT4 16,25
TSH 0,87
ANTİ-TPO <5.61 KİT YOK
ANTİ-TG 9,35 <4.11
bunlar kan değerleri... ultrason ise şöyle,

Sağ Lob 19x21x50 mm
Sol Lob 17x20x45 mm
Parankim minimal heterojen, dopplerde kanlanma normal.
sol lob üst polde 4x4x4 mm hipoekoik perifekik kalsifikasyon içeren nodül.
Sobuç: Troidit + nodül

benim sonuçlar böyle.. ne dersin bunun etkisi varmıdır şu sebebi belli olmayan kısırlık teşhisinde....

kızlar HAMİLEYİMMMMMMMMM.Bugün beta hcg baktırdım 59.58 çıkmış.%80 hamilesindedi laborant.değerlerim normal mi acaba.çok sevindim ama kendimide hazırlamak istemyorum keseyi
görmeden.

:teytey::teytey::teytey::teytey:ŞenizŞenizŞeniz
canımm hadi hayırlı uğurlu olsun çok sevindimm allahım tamamına erdirsin :Saruboceq:

sağolun kızlar.kadın doğum uzmanına gitmeden emin olamıcam içim içimi yiyo.beta hcg baktırdım sadece özelde,cumartesi olması dolayısıyla doktor yoktu.Mutluyum ama bir okadar endişeliyim.

canım herşey olacağına varır boşver üzülme umarım vardır pazartesi mutlu haberlerini alıcaz sakın endişe etme

banu tebrikler canım ay biraz hikayeni anlat canım bir hipotroidli olarak neler yaptın ne kullandın galiba reglin 15 gün felan geçmiş test yapmışsın negatifmiş

hiç kafana takma tamam işte çıkmış aksini düşünme şimdi. hadi bakalım istirahat et stresten çooook uzak dur. Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah..

kızlar biz kocamla bu ay çok biraraya gelemedik.geldiğimizde nasıl olsa yumurtlama tarihi geçti dedik kafaya takmadan ilişkiye girdik. derlerdi de inanmazdım kafaya takma olur diye.doğruymuş.

umarım herşeyyolunda gider.adet tarihime göre 12-16 güngeçti adetler düzenli olmayacınca ortalama hesap ettik 12-16 günü.

2 gün sonra tekrar yaptırmak gerekiyormuş 2 katına çıkması lazımmış yoksa gebelik normal değilmiş.bakalım görcez hayırlısı olsun
sevinemedim bile doğru düzgün endişe sevincim kat be kat önünde.doktora gitmeden rahat edemicem.

testlerde çıkmadı ben hatta söktürücü bile almayı düşünmüştüm.eczanede vazgeçtim bekle biraz daha dedim.bugünde artık tak dedi gidelim baktıralım kafamızrahat etsin dedik yoksa başka bir sorun(kist falan gbi) mu var diye düşün düşün bir hal olmuştuk.

peki en son tsh kaç cnm kaçla hamile kaldın CADIARZU

hımm güzelmiş değerin hemen dr git hamile kalınca yükseliyo aniden canım

canım ya bu beni değerime baktıktan 1 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim bu da demek oluyor ki yüksek troid gebeliğe engel değil aslında bu kadar yüksek değildi gebelikten yükselmiş ben dha önce ilaç kullanmıyordum 1 aydır kullanıyorum
kızlar HAMİLEYİMMMMMMMMM.Bugün beta hcg baktırdım 59.58 çıkmış.%80 hamilesindedi laborant.değerlerim normal mi acaba.çok sevindim ama kendimide hazırlamak istemyorum keseyi
görmeden.
bencede hamilesin canım hayırlı olsun fakat şimdi gitsende keseyi görüceni sanmıyorum 6. haftada falan görebilirsin sakin ol herşey olacağına varır 2 güne birde beta hcg yaptırıp strese sokma kendini rahat ol çünkü elimizden birşey gelmiyor beklemekten başka

beklemediğin bir anda geldi işte dua et rabbime ve tadını çıkar hamilelğinin allah tamamına erdirsin

Banu çok tebrik ederim cnm.ınşallah bebişin sağlıcakla gelir.
Ben de yarın test yaptıracağım bakalım ne çıkacak

inşallah kızlar umarım bebiş tutunur.gögüs uçlarımın ucu çıban başı gibiydi ama bugün inmiş hepiniz en kısa sürede hamile kalcaksınız dualarım sizinle fıstıklar

SONU YOK senin hamilelik belirtilerin nasıl gögüslerde falan agrı sızı,karın ağrısı gibi? hamile olduğunu öğrendiğinde beta hcg değerin kaçtı?beta hcg sonuçların suanda nasıl değerlerini yazabilirmisin? senin bebiş kaç haftalık oldu?hamile kaldığını öggrendikten sonra kaç günde bir beta hcg veriyorsun?

keseyi görene kadar hamile olduğumu kimseye söylemicem çünkü öyle diyorlar keseyi görene kadar söyleme.herşey umarım yolunda gider.

SONU YOK SENDE İZMİRDEYMİŞ.hangi doktora gidiyorsun hem endokrin hemde kadın doğum için.bilgi verirsen canım çok sevinirim.benim şuanda belli bir doktorum yok hep ankya gidip tahlillerimi yaptırıyordum ama şimdi izmirde doktor bulucam.en kısa zamanda doktor ayarlamalıyım kendime.

çok soru sordummm çokkkkk:)) öptüm hepinizi

ben de hipotiroidim ama hamile kaldım, bence hipotiroidden başka sebepler vardır hamile kalmayı engelleyen iyice araştırın..Mesela benim de yaklaşık bir buçuk sene çocuğum olmadı hsg çektirerek hamile kaldım

canım benim ilk hamileliğinmi senin sanırım öyle benim üçüncü olduğu için senin kadar heyecan yapmıyorum sende fazla yapma sakin ol canım göğüslerde hassasiyet ve bel ağrısı hafif gaz olur karnında başka belirti olmuyor bende ayrıca ben sadece evde test yaptım beta hcg yaptırmadım o çok yıpratıcı ben almiyim onu önceki hamileliklerimde yaptırdım ve çok stres yarattığına karar verdim ama bilgim var 2 günde bir yaptırıyorsun değerin ikiye katlanması gerek burak ağca var tanıdığım iyi dr alsancakta canım ben sermet beye gidiyorum egede canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…