Tiroid Rahatsızlığı Olup Gebe Kalamayanlar ya da Gebe Kalmayı Başaranlar

teyzoşlar ikili test sonuçl:ecrin_bebek:arımız temiz çıktı. müjdeyi verelim dedik
Maşşallah allahıma şükür çok sevindim canım en kadar güzel bir müjde bu su gibi geçsin al sağlıkla bebeğini kucağına

:ecrin_bebek:

amin bitanem çok sağol. Allah sizinde müjdeli haberlerinizi almayı nasip etsin. ben topiğe şöyle pozitif enerji yayim istiyorum :ecrin_bebek: iklimcim senin şu avatarlarına bayılıyorum ya...

oy amin gülüm avatarım buyur senin olsun hediyem olsun :) sen al hemen değiştiriyorum canım

yok canım sağol sadece bu değil ki koyduğun bütün avatarlar çok çok güzel, zevkli hatunsun bayanssulusmile

sevsevil gerçekten çok sevindim test sonuçlarının olumlu çıktığına allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Hamileliğinin kaçıncı ayındasın sende bu hamilelikten önce hiç düşük yaşadınmı teşekkür ederim canım şimdiden

yok canım bu benim ilk hamileliğim, düşük yaşamadım. gelinimiz düşük yaptı şimdi o da tekrar hamile 3 ay beklediler sonra hamile kaldı ama o çabuk kapıyor. bu arada hamileliğin 3. ayını bitirdik üzerine 1 hafta 3 gün geçti.

sevsevıl cnm herseyın yolunda gıtmesıne cok sevındım

saglıklla kucagına al bebısını

sağol bitanem. sen nasılsın, kistin iyi huylu çıkmıştı inşallah atarsın bu reglinde.

sağol bitanem. sen nasılsın, kistin iyi huylu çıkmıştı inşallah atarsın bu reglinde.

evet cnm kıstım tehlıkelı bır yanı yokmus adetle atılır dedı

bız ıkı kez sey oldu kocısle kocam korunda korkuom valla

sansa olmuo olmuo kıstlı halıme denk gelır olur
dıye doktor olmasın dıdı

hadi ya bi korunmamız eksikti deseydin neyse bacım ya iyi huylu olsun da. çok korktum ben mandalina büyüklüğünde deyince başına iş çıktı kızın dedim, çikolata kisti sandım.

hadi ya bi korunmamız eksikti deseydin neyse bacım ya iyi huylu olsun da. çok korktum ben mandalina büyüklüğünde deyince başına iş çıktı kızın dedim, çikolata kisti sandım.

aman cnm dert bıtmıokı

trıot dedıler hallettık onu masallahı var

sımdı kıst

hadı oda geccek

bakalım ne gelecek cnm ya sıkıldım haaaaa

selam kızlar dün adetimin 3.günüydü kan verdim bugün sonuçlarımı aldım :)))
ilk önce şunu söyliyim adetimin gelmeme sebebi miyommuş ufakmış ama sorun değil dedi geçmesi için Glukofen 850mg bu ilacı verdi hep kullan dedi basit bişey dedi :)
ve klomende verdi
bide ovitrelle çatlatma iğnesi verdi
şimdi haftaya bugün gidicem gene yumurta oluşmuşsa iğneyi olucam sanırım ve aşılama yapılıcak sana dedi haftaya aşılama olucam sanırım gidişata göre değişicek ..artı bide FOLIC PLUS aldım eczaneden gebeliğe hazırlık için çok iyiymiş bebeğin omuriliğine faydası varmış extra olarak onada başlıyorum..ve sonuçlarım bunlar ....sevsevilcim yorumunu heyecanla bekliyorum
FT4: 19.04
TSH:))))):1.340 :)))))(ÇOK ŞÜKÜR)
LH:6.1
FSH:5.9
ESTRADıOL:32.7
PROLAKTıN:8.6
TABıbunlarla beraber eşimin sonucunu benim rahim filmimi patoloji sonucumu artı alttan muayene vs.. miyom dışında hepsi ideal dedi

Son düzenleme:

ay iklim var ya çok fena oldum birden, yazdığın ilk paragrafı görünce nefesim içime kaçtı, hamileyim diycen sandım. ay çok fena oldum yemin ederim.

onun dışında çok şükür hep senin için istediğim burda içim içimi yiyen meseleler halloluyor, aynen istediğim gibi oldu şimdi. neden adet olmadığın çıktı ortaya, tedavisi kolaymış ve bence senin asıl meselen böylelikle çözüldü, onun dışında diğer sonuçların muhteşem, tsh tam hamile kalma değerinde :) , diğer sonuçlar yumurtladığını, süt hormonlarının gayet iyi olduğunu gösteriyor.

bi de şimdi yumurtlaman takip edilip, çatlama olmazsa çatlatılcak ya iğneyle, işte buna sonuç odaklı gerçek muayene diyorum. çok çok mutlu oldum. senin ayrıca yapman gereken rahat ve mutlu ol, bol bol yürüyüş yap rahmin kanlansın, sonra güzel haberlerini bekliyoruz arkadaşım.

canım benim öylemi sandın kaydirigubbakcemile3 oda olucak inşboshayallersmile
kalbi güzel arkadaşım ne güzel yorumlamışsın çok teşekkür ederim bikerede sen rahatlattın çok saol..
tsh tam kontrollü değil benim dr sorunları falan biliyosun ama ilacı kullanıyorum ve nisanda kontrolum var
kızzz çok mutluyum yaa valla myom dışında başka bişicik yokmuş tsh da ihmal etmeden elbette buna inanılmaz sevindim çok mutluyum :)
cuma günü bakılıcak bakalım iğneyide aldım ovitrelle artık ne derlerse öyle olucak ama aşılama yapıcaz dedi ilkkez olucam bakalım :CüvCüv:

kızlar bende bu adetımd eeger kıst gectıyse doktordan klomen verın bana desem olurmu sızce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…