Maşşallah allahıma şükür çok sevindim canım en kadar güzel bir müjde bu su gibi geçsin al sağlıkla bebeğini kucağınateyzoşlar ikili test sonuçl:ecrin_bebek:arımız temiz çıktı. müjdeyi verelim dedik
canım çok sevindim çok şükür herşey yolundateyzoşlar ikili test sonuçlarımız temiz çıktı. müjdeyi verelim dedik
yok canım sağol sadece bu değil ki koyduğun bütün avatarlar çok çok güzel, zevkli hatunsun bayanssulusmile
sevsevil gerçekten çok sevindim test sonuçlarının olumlu çıktığına allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Hamileliğinin kaçıncı ayındasın sende bu hamilelikten önce hiç düşük yaşadınmı teşekkür ederim canım şimdiden
canım çok sevindim çok şükür herşey yolunda.herşey daha da güzel olucak :)))
sağol bitanem. sen nasılsın, kistin iyi huylu çıkmıştı inşallah atarsın bu reglinde.
hadi ya bi korunmamız eksikti deseydin neyse bacım ya iyi huylu olsun da. çok korktum ben mandalina büyüklüğünde deyince başına iş çıktı kızın dedim, çikolata kisti sandım.
aman cnm dert bıtmıokı
trıot dedıler hallettık onu masallahı var
sımdı kıst
hadı oda geccek
bakalım ne gelecek cnm ya sıkıldım haaaaa
selam kızlar dün adetimin 3.günüydü kan verdim bugün sonuçlarımı aldım :)))
ilk önce şunu söyliyim adetimin gelmeme sebebi miyommuş ufakmış ama sorun değil dedi geçmesi için Glukofen 850mg bu ilacı verdi hep kullan dedi basit bişey dedi :)
ve klomende verdi
bide ovitrelle çatlatma iğnesi verdi
şimdi haftaya bugün gidicem gene yumurta oluşmuşsa iğneyi olucam sanırım ve aşılama yapılıcak sana dedi haftaya aşılama olucam sanırım gidişata göre değişicek ..artı bide FOLIC PLUS aldım eczaneden gebeliğe hazırlık için çok iyiymiş bebeğin omuriliğine faydası varmış extra olarak onada başlıyorum..ve sonuçlarım bunlar ....sevsevilcim yorumunu heyecanla bekliyorum
FT4: 19.04
TSH:))))):1.340 :)))))(ÇOK ŞÜKÜR)
LH:6.1
FSH:5.9
ESTRADİOL:32.7
PROLAKTİN:8.6
TABİbunlarla beraber eşimin sonucunu benim rahim filmimi patoloji sonucumu artı alttan muayene vs.. miyom dışında hepsi ideal dedi
ay iklim var ya çok fena oldum birden, yazdığın ilk paragrafı görünce nefesim içime kaçtı, hamileyim diycen sandım. ay çok fena oldum yemin ederim.
onun dışında çok şükür hep senin için istediğim burda içim içimi yiyen meseleler halloluyor, aynen istediğim gibi oldu şimdi. neden adet olmadığın çıktı ortaya, tedavisi kolaymış ve bence senin asıl meselen böylelikle çözüldü, onun dışında diğer sonuçların muhteşem, tsh tam hamile kalma değerinde :) , diğer sonuçlar yumurtladığını, süt hormonlarının gayet iyi olduğunu gösteriyor.
bi de şimdi yumurtlaman takip edilip, çatlama olmazsa çatlatılcak ya iğneyle, işte buna sonuç odaklı gerçek muayene diyorum. çok çok mutlu oldum. senin ayrıca yapman gereken rahat ve mutlu ol, bol bol yürüyüş yap rahmin kanlansın, sonra güzel haberlerini bekliyoruz arkadaşım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?