kızlar bende bu adetımd eeger kıst gectıyse doktordan klomen verın bana desem olurmu sızce
kızlar bu catlama ıgnesı su bu normal kadın dogumcu tarafından mı verılıyor
yoksa farklı bır bolumemı gıtmek lazım hanı ınfertılemı ne ole bır bolum yarya orayamı gıtmek lazım
ben adetım ıcın gıtcem eger kıst yok olduysa bebek ıstıyoruz dıyecem doktor yardıme dermı bana yoksa yonlerdırımı
canım benim öylemi sandın kaydirigubbakcemile3 oda olucak inşboshayallersmile
kalbi güzel arkadaşım ne güzel yorumlamışsın çok teşekkür ederim bikerede sen rahatlattın çok saol..
tsh tam kontrollü değil benim dr sorunları falan biliyosun ama ilacı kullanıyorum ve nisanda kontrolum var
kızzz çok mutluyum yaa valla myom dışında başka bişicik yokmuş tsh da ihmal etmeden elbette buna inanılmaz sevindim çok mutluyum :)
cuma günü bakılıcak bakalım iğneyide aldım ovitrelle artık ne derlerse öyle olucak ama aşılama yapıcaz dedi ilkkez olucam bakalım :CüvCüv:
kızlar bende bu adetımd eeger kıst gectıyse doktordan klomen verın bana desem olurmu sızce
inan bende çok mutlu oldum, aşılamanı ol ne güzel bişeyler yapmak lazım öyle tshı düşürmekle olmuyor ki, doktorlar da diyor ya tiroid tek başına engel değil diye. eğer o ay hamile kalmasaydım direkt aşılama yaptırıcaktım, bekle diyenlere kulağımı tıkycaktım. şimdi bu bebek meslesini kafaya taktık ya takıntı oldu resmen. 1 ay bekle desen batıyor insana. düşük yapana bile en azından hamile kalmış diye düşünüyordum, halbuki o ne büyük acı yaşamış. biz yapıcağımızı yapıcaz takdir hayırlısı Allahtan dimii tatlım kaydirigubbakcemile5
ayy ankaradaymışsın ama en güzel doktorlar da orda. bende ankaralıyım.
kızlar benim bebiş iyi 5 nci haftaya girdik.tiroid değerlerim iyi ilaç dozajını değiştirmedi.10 gün sonra gel ultrasonda bakalım:).umarım herşey yolunda gider.ben bir ara panik yaptım bebeğime bişey olcak diye dişime kanal tedavisi yaptırdım 3hafta önce.bebeğide bilmiyordum tabi sordum hemde kaç doktora hepsi hiçbir problem olmaz dediler bu kadar stresse girme bebişi stresse sokma dediler.
sevilcim senin kaç haftadan doldu ?bebişlerimiz hayırlısıyla bir doğsun başkada birşey istemem annem hep derdi anlarsın diye ben şimdiden perişan oldum sonunu düşünemiyorum.
iklim sende kendini hiç üzme tatlım benim.hiç beklemediğim bir anda geldi seninde hiç ummadığında bir umudun olacak.
dualarım hepimiz için...kendinize iyi bakın hemde çok:enbuyukkk:
bız bır kac erteledık
benım trıot dengem suan cok cok ıyı masallahı var bır bucuklarda hep
ya ben uc ay once doktora gıttıgımde kıst yoktu
acaba ben bu ılacı 3 aydır ıcıyorum acaba bu ılac kıst yaparmı kızlar
tatlım bu tiroid ilacını bilmiyorum da eğer adet ve yumurtalık için ilaç kullanıyorsan onlar yapıyor. doktor o yüzden bana yazmamıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?