Tiroid Rahatsızlığı Olup Gebe Kalamayanlar ya da Gebe Kalmayı Başaranlar

kızlar bu catlama ıgnesı su bu normal kadın dogumcu tarafından mı verılıyor

yoksa farklı bır bolumemı gıtmek lazım hanı ınfertılemı ne ole bır bolum yarya orayamı gıtmek lazım

ben adetım ıcın gıtcem eger kıst yok olduysa bebek ıstıyoruz dıyecem doktor yardıme dermı bana yoksa yonlerdırımı
 
kızlar bende bu adetımd eeger kıst gectıyse doktordan klomen verın bana desem olurmu sızce


meraba canım ben çapa tüp bebeğe gidiyorum gerekeni bilip yapıyorlar sende interfiliteye git dr gerek yokki vermemiş olsa vermezmiki bilmiyorumkismile
 

inan bende çok mutlu oldum, aşılamanı ol ne güzel bişeyler yapmak lazım öyle tshı düşürmekle olmuyor ki, doktorlar da diyor ya tiroid tek başına engel değil diye. eğer o ay hamile kalmasaydım direkt aşılama yaptırıcaktım, bekle diyenlere kulağımı tıkycaktım. şimdi bu bebek meslesini kafaya taktık ya takıntı oldu resmen. 1 ay bekle desen batıyor insana. düşük yapana bile en azından hamile kalmış diye düşünüyordum, halbuki o ne büyük acı yaşamış. biz yapıcağımızı yapıcaz takdir hayırlısı Allahtan dimii tatlım kaydirigubbakcemile5
 
kızlar bende bu adetımd eeger kıst gectıyse doktordan klomen verın bana desem olurmu sızce

de canım talep et, gerçekten doktorlar içimizdeki duyguları anlamıyorlar, istersen yakınsa sana iklimin doktoruna da görünebilirsin. benim çok hoşuma gitti meseleyi çözdü, tedaviye başlıcak. yani öyle bir dr olması gerekiyor.
 

saol bitanem ya aşılama dediğinde çok şaşırdım ben demek normalle uğraşmak daha riskli bakalım tsh ne hallerde olucak ilerde diye hemen yapalım dediler belkide ne biliyim umutluyum önce allah sonra doktorum bakalım kısmet tutsa ne sevinirim ben değil tanıyan herkez sevinir önce iki annem babam allahım yarabbim bi nasip etse bana da boshayallersmile
 
inşallah canım tutar, herkes çok seviniyor, ben de ağlamışlardı. iklimcim önemli olan sadece kalmak değil o bebeğin sağlıklı ve hayırlı bir evlat olması. hep öyle dilemek lazım.
 
evet canım hayırlı sağlıklı olsun da bekleriz daha
bende babam bile ağlar :gitme:
 
kızlar benim bebiş iyi 5 nci haftaya girdik.tiroid değerlerim iyi ilaç dozajını değiştirmedi.10 gün sonra gel ultrasonda bakalım:).umarım herşey yolunda gider.ben bir ara panik yaptım bebeğime bişey olcak diye dişime kanal tedavisi yaptırdım 3hafta önce.bebeğide bilmiyordum tabi sordum hemde kaç doktora hepsi hiçbir problem olmaz dediler bu kadar stresse girme bebişi stresse sokma dediler.

sevilcim senin kaç haftadan doldu ?bebişlerimiz hayırlısıyla bir doğsun başkada birşey istemem annem hep derdi anlarsın diye ben şimdiden perişan oldum sonunu düşünemiyorum.

iklim sende kendini hiç üzme tatlım benim.hiç beklemediğim bir anda geldi seninde hiç ummadığında bir umudun olacak.

dualarım hepimiz için...kendinize iyi bakın hemde çok:enbuyukkk:
 

ayol sen hamilesin de niye söylemedin bacım. ben de ne zaman kesinleşcek diyorum. Allah sağlıcakla kucğına almayı nasip etsin canım. çok çok iyi bak kendine ve bebişine..
 
troid hormonları gebe kalmayı etkiliyor gerçekten benim kız arkdaşım 4 yıldır hap kullanıyordu. 1 doktor ömür boyu bu ilacı kullannmam gerek hamile kalman zor olur demişti kızcağız günlerce ağlayıp durdu sonra evlendi. 1 yıl önce bu rada hap içmeyi bırakmştı.ve evlendşkten 3 ay sonra hamile kaldı. ve şimdi sağlıklı bir bebği var troid değerleri de Allah aşükür normal çıkıyor. boll bol tere yeşillik falan yiyn çok faydalıymış bitkisel ilaçlar kullanarak tedavvi etti . o aldığı ilaç d abünyeyi çok etkilyormuş. inşallah siz de şifa bulursunuz arkadaşlar
 
canım konuşmuştuk ama değerlerim düşüktü 1haftada içinde yükselmiş.bugünde keseyi gördük ama doktor tam olarak ne zman hamile kaldığımı anlamadı adet tarihlerim düzensiz olunca.2 hafta sonra ultrasonda bebeğin gelişimine bağlı olarak ne zman hamile kaldığımı anlıcaz. çok şükür herşey yolunda tiroidi aklına takma dedi kontrollü bir hasta olduğun sürece problem yok.

darısı sizlerin başına ...kocaman kocaman göbişlerinizzzzzz olsun :)
 
bız bır kac erteledık
benım trıot dengem suan cok cok ıyı masallahı var bır bucuklarda hep
ya ben uc ay once doktora gıttıgımde kıst yoktu
acaba ben bu ılacı 3 aydır ıcıyorum acaba bu ılac kıst yaparmı kızlar
 
ADET DÜZENSıZLıĞı VE GUATR

Guatr’lı hastalarda adet düzensizliği oldukça yaygındır. Bu hastalarda tedavi ile tiroid hormonları normale dönene kadar kadınlık hormonları ile yapılan tedaviler genelde adet düzensizliğini çözmez. Adet düzensizliklerinin tetkikinde tiroid hormonları ölçülmelidir. Bu hastalardaki adet düzensizliği ve kısırlıkta Hipofiz-Tiroid-Yumurtalık ilişkisindeki bozulmanın rolü olduğu düşünülmektedir.
 

tatlım bu tiroid ilacını bilmiyorum da eğer adet ve yumurtalık için ilaç kullanıyorsan onlar yapıyor. doktor o yüzden bana yazmamıştı.
 
merhabalar.yeni üye oldu. ben de hashimato troidiyim.
20 gün önceki değerlerim
t3: 3.5
t4:1.4
tsh:0.11
anti tg: 2.97
anti tpo:192 çıktı
eutrox 50 den günde bir tane içiyodum. değerler böyle çıkınca bıraktım.

bugün tahlil yaptırdım.
t3: 2.8
t4:1.4
tsh:0.10
anti tg: 4.42
anti tpo:363 çıktı.

bebek düşünüyoduk.doktor bu değerlerle çok zor dedi.çok üzgünüm :)
 
aysenay kardeşim geçmiş olsun
Rabbim şifalar versin
ilacını düzenli kullan ve stres yapma..bu hastalığın en büyük düşmanı kaygı ve yersiz endişeler...bende haşimato hiopotroid hastasıyım...ömür boyu ilaç kullanacam...hastalığın ilk evreleri zordur bende yaşadım bunu ..kabullenmek çok zor oldu ama yapacak bişey yok..Allah dermansız dert vermesin...yine çok şükür ilacı var...zamanla sende alışacaksın ve ilacın etkisi inş. fayda sağlar..istikrarlı tedavilerini aksatma...en büyük ilaç ta kendinsin unutma .ve bu ilaç hiçbiryerde satılmaz...sadece sende saklı...Sağlıklı günler dilerim...a.s.
 
saol lalehancım. ben yaklaşık 2 yıldır tedavi görüyorum. tam düzene giriyor sonra hadi tekrar sil baştan. moralimi bozanda o oluyor zaten. gerçi burda okudum tsh'ın düşük olması gebeliği etkilemiyormuş galiba. bu konuda fikri olan varmı?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…