Tiroid Rahatsızlığı Olup Gebe Kalamayanlar ya da Gebe Kalmayı Başaranlar

Banucum idrardaki kan üşütmeden olabilir inşallah bebeğinin kalp atışını duyarsın müjdeli haberlerini bekliyoruz canım: ecrin_bebek: ilk hamilelikmi?

canlarım merhabalar hamile haberlerinizi aldım ve ççoookkkk sevindim anlatamam allah sağlıkla gelmelerini nasip etsin
sevsevilcim ikili tarama testleriniz güzel çıkmış sevindim canım ama sana kızdım ayrıca sakınnnnnnnnnnn kendin ayarlamaya kalkma dozunu ilaçlarının kızarım haa fazlada kafaya takma tatlımmm
iklimcim aşılamaya geçecekmişsiniz senin adınada sevindim bitanem inşaallah tutar
vee bana gelelim kızlar doktoruma kızdığım için ilacımı 1 ay kullanıp bırakmıştım güya engel değildi ya hamileliğe ve benim tiroitler almış başını gitmiş dün yaptırdım 7.61 çıktı ve doktorum (bu başka doktor ve çok memnunum doktorumdan)kesinlikle hamile kalamzsın dedi ve levotiron verdi yarım içiyorum sabah akşam 1 ay sonra görüşelim dedi bana dua edin nolur düşsün şu değerlerde hamiş kalayım artıkkkk

ilahi burcu yaa ben doktora kızdım ilacı kendim ayarlamaya kalktım, sen hepten bırakmışsın ya nediyim sana kaydirigubbakcemile3 inşallah tatlım güzelce iç ilaçlarını düşsün ve güzel haberlerini ver bize... hep duacıyım.

Allah Allah çok ilginç o zaman hiper tiroid tedavisi uygulancak sana tatlım tabi doktor en iyisini bilir burda hiç karşılaşmadık o yüzden benim tam bi tecrübem yok. hamile kaldığımda ilk ölçtürdüğümde 1 di. ama 0,16 iken kalmış olabilirim.

canım üç gün kendi kendime içmiş oldum, bugün aradım doktoru, dozajı yine 12,5 yükseltti her zaman ki gibi, ben de hep bu kadar yükseltiyoruz düşmüyo yeterince dedim ama birden çok yükseltemeyiz başımıza iş mi açıcaz, çarpıntında olur dedi. dediğini yapcam artık. kızlar sağolun. ama biliyorum o kafamda ki dozu uygulasaydım çok güzel 1 e 2 ye düşecekti. çünkü bu adam eninde sonunda kafamda daha önceden belirlediğim doza geçiyor. anladım ki birden yükseltemiyor.

evet gerçekten komik olmuş benim söylediğimde:roflol:ama napimmm sen hamişsin

kızlar benim hormonlarım iyi herhangi bir pürüz yok oysaki sorun bende çok kist çıktı sol yumurtalığımı sarmış ondanmış adet görememem pko gibi bişeymiş

kızlar benim hormonlarım iyi herhangi bir pürüz yok oysaki sorun bende çok kist çıktı sol yumurtalığımı sarmış ondanmış adet görememem pko gibi bişeymiş

canım benim hormonlarının iyi olmasına sevindim ama şu kistine üzüldüm yaaaa nasıl farketmemişler bu zamana kadar arkadaşım sol yumurtalığını sarana kadar yazık vallahi yaaa kendine çok dikkat et bitanem kafayada takma birşey birgün bizde hamiş olucaz rabbimin izniyle inşaallahmafoldumben

Banucum idrardaki kan üşütmeden olabilir inşallah bebeğinin kalp atışını duyarsın müjdeli haberlerini bekliyoruz canım: ecrin_bebek: ilk hamilelikmi?

kızlaaar ikinci kez idrar vermiştim çok şükür temiz çıktıbelkide rahim ağzındaki yaradan kan gelmiştir ama benim hiç yaramdan dolayı kanamam olmamıştı.neyse herşey yolunda şimdilik şükürler olsun:teytey:

evet canım,benim ilk hamileliğim.darısı hepinizeeeeeeeeeeeee:Saruboceq:

canım geçmiş olsun hiç kafana takma kisti benim arkadaşımın7 cm boyutunda çikolata kisti vardı ve bu şekilde hamile kaldı.Kiste canını sıkma.ilaçlarını düzenli kullanırsın hamile kalırsın en kısa zamanda tatlım kendini hiç üzmeee

Canım yakında 1.5 yıl olacak ben evleneli.Geçen sene mayıs ayında ilk denememde hamile kalmıştım.bebğimi kaybettim düşük oldu.o zamandan beri istiyoruz inşallah yakında gelicek.

inşallahh tatlım :Saruboceq:inanıyorum ben ama foruma baktığımda ben nezaman :CüvCüv: olcam diyip duruyordum olmuyacak diye üzülüyordum ummadığımda anda oldu.sende en kısa zamanda :CüvCüv: olucaksın güzel haberlerini duyucaz.

saol canım
bilmiyorum ama daha önce hiç kistmiş myommuş kaç tane özel olsun araştırma olsun kaç kadın dr gittim 2 senedir bitanesi bile bahsetmedi
bu ay klomen kullandım o mu yaptı acaba ?

teşekkür ederim canım çok saol
ilaç vermedi önemsiz dedi yumurtlamaya çalışıyorum su anda aşılama yapılıcak inş

canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına allahım sabırlao güzel günede erdirsin fotosunuda isteriz bebeğimizin :)

saol canım
bilmiyorum ama daha önce hiç kistmiş myommuş kaç tane özel olsun araştırma olsun kaç kadın dr gittim 2 senedir bitanesi bile bahsetmedi
bu ay klomen kullandım o mu yaptı acaba ?

evet canım doktor bana o ilaçlar kist yapıyor onu şimdilik vermicez demişti. belki de o yaptı. ama o kadar çok kullanan var ki... bir de senin adet sorunun yeni değil ama klomeni yeni kullanıyorsun. adet olmak için kullandığın başka ilaçlar varsa onlar yapmış olabilir. aşılama ne zaman?

bilmiyorumki canım benim dr önemsemedi kist için ilaç vermedi bile sorun değil dedi :bbo:
bu salı yine gidicem bakılıcak yumurtladımmı diye öyleyse eğer bu hafta içi olur sanıyorum aşılamam :hooray:

canım inşallah tutar, iyi haberlerini alırız :lepi: tutmazsa da çok üzülmek yok, kimisinde ilkinde tutmuyor ikincisinde tutuyor, ama inşallah senin tutar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…