Tiroid Rahatsızlığı Olup Gebe Kalamayanlar ya da Gebe Kalmayı Başaranlar

kızlar valla çok sevindim tebrikleeeeeeeeerrrrrrr cibeli ve mutluluk reçetemi kutluyorummmmmm sağlıklı hamilelikler diliyorum.hamile sayımız baya yükseldi devamı gelicek.

bende tiroid değerlerime baktırdım inanılmaz bir şekilde tsh 0.607 den 1.454 çıkmış daha 9 haftaya giricem.hamileyken değerler inanılmaz oynuyo kızlar.doktor ilacın dozunu aynı bıraktı.

acaba kızlar hamilelikte tsh için en iyi doz kaç olmalı?

selam kızlar baya baya oldu giremiyorum buraya özledim sizleri nasılsınız hamiş varmı?
beni soracak olursanız :) aşılamaya start verdik bu ay iğnelere başladım 3.günüm kısmetse bu ay aşılama yaptırıcam tutarsa tutucak artık bilmiyorum valla:)
bu salıda tiroid için gidicem gene tahliller falan bakalım ne durumda tsh hanım :))
öpüyorum sizleri hoşçakalın

cibeldemiroglu hamilemisinnnnnn hihoyyyt çok sevindim allah sağlıkla hayırla göndersin meleğini darısı bizlere

Hamilelerimizi,anne adaylarımızı bende tebrik ediyorum.
Sağlıkla geçsin hamilelikleriniz inşallah.
Darısı başımıza,
Kızlar clearblue hamilelelik monitörü kullandığımı daha önce söylemiştim
bugün 13.günüm 2.seviyeye yeni geçtim.
Yarın doktoruma gidicem yumurta takibi için inşallah büyümüşlerdir yummuryumlar :1rolleyes:

ıklimcim seni de tebrik ederim.Aşılmanın olumlu olmasını dilerim.
Allah gönlümüze göre versin.

cibeldemiroglu hamilemisinnnnnn hihoyyyt çok sevindim allah sağlıkla hayırla göndersin meleğini darısı bizlere

amin canım dualarım hep sizinlee sabur yaa bide kafaya çok takmıcan strese çok bağlıyımışş oluruna bırakınnn ben bu ay öyleydim valla değerlerim düştü ya bideee

teşekkür eder,m canımm. sorma yükseldi baya umarım herşey herkezin gönlünce olur amin. ah bende bilmiorum cumart günü gidiicem doktora bakalım nedicek ama bişi dicem k doğum uzmanına mı görüncez yoksa endokrinoloji doktorunamı ben hala baktırmadım bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

hem kadın doğuma git hemde endokrin uzmanına git.doktorum kesinlikle endokrin uzmanına gitmelisin dedi.bizim işimiz değil dedi tsh falan.kesinlikle hamileyken endokrin uzmanına gidin dahiliye uzmanına değil.hayırlı hamilelikler diliyorum hepimize.sağlıkla mutlulukla.
öpüyorum hepinizi

ayyy kızlar topic şenlendiiii hihoyyyt cibelcimm tebrik ederim hayatım, Allah analı babalı büyütsün bitanem. Ankaradaydım dönünce burda çok güzel haberlerle karşılaştım. ohhh beee delikafadulden inşallah hayırlı, sağlıklı, dünyalar güzeli evletlarımız olsun.. isteyen herkesin..

mutlulukreçetem sen tiroid hastası mıydın canım? Allahım sağlıkla kavuşmayı nasip etsin, güzel rahat bir hamilelik geçirirsin inşallaahhh :CüvCüv:

tatlım teşekkür ederim canım benim. amin cümlemizinkini valla bende şoktayım hiç beklemiodum süpriz oldu şekerim.allahım herkeze versin nasip etsin

amin canım dualarım hep sizinlee sabur yaa bide kafaya çok takmıcan strese çok bağlıyımışş oluruna bırakınnn ben bu ay öyleydim valla değerlerim düştü ya bideee

cibelcim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım senin troit değerlerin kaçtı ki hamile kalabildin bebek kaç haftalık?

selam kızlar bende hipotroidi hastasıyım hergün yarım levotiron kullanıyorum
1,5 yıldır bebek istiyoruz inşallah rabbim bizede nasip eder
kızlar varmı özel olarak yaptığınız bişey hamişlik için

Geçmiş olsun kumsalcım sabret allah bizede nasip eder inşallah.Hiç hamilelik yaşadınmı yoksa ilk mi?

cibelcim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım senin troit değerlerin kaçtı ki hamile kalabildin bebek kaç haftalık?

amin canım.0 16 ydı değerler çok güzeldi ve hemen kaldım hamile canımm.5 haftalık canım daha cumart ultrasona giricem artık hayırlısı allahım herkeze isteyene nasip etisn rabbim :asigim:

canım bende levotiron kullanıorum ve onun sayesinde hamile kaldım devam et ve saatinde iç geciktrime hiçç ben 3 senedir bekliordum allahın taktir ilahisi değerlerim düştü hamiş kaldım o ay sende dvm et ilaçlarına düzenlii tamammı şeker..hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…