Arkadaşlar ben haşimato hastasıyım boğazımda devamlı yanma oluyor sizinde oluyormu?
Merhaba canım,
Merak ettiğim bişey var doktor haşimato olduğuna nasıl karar veriyor.Hangi değerler göre.
Benimde boğazım şiştiği zaman acayip yanma yapıyor.Ama devamlı değil.
Arkadaşlar ben haşimato hastasıyım boğazımda devamlı yanma oluyor sizinde oluyormu?
cibeldemiroglu hamilemisinnnnnn hihoyyyt çok sevindim allah sağlıkla hayırla göndersin meleğini darısı bizlere
kızlar valla çok sevindim tebrikleeeeeeeeerrrrrrr cibeli ve mutluluk reçetemi kutluyorummmmmm sağlıklı hamilelikler diliyorum.hamile sayımız baya yükseldi devamı gelicek.
bende tiroid değerlerime baktırdım inanılmaz bir şekilde tsh 0.607 den 1.454 çıkmış daha 9 haftaya giricem.hamileyken değerler inanılmaz oynuyo kızlar.doktor ilacın dozunu aynı bıraktı.
acaba kızlar hamilelikte tsh için en iyi doz kaç olmalı?
ayyy kızlar topic şenlendiiii hihoyyyt cibelcimm tebrik ederim hayatım, Allah analı babalı büyütsün bitanem. Ankaradaydım dönünce burda çok güzel haberlerle karşılaştım. ohhh beee delikafadulden inşallah hayırlı, sağlıklı, dünyalar güzeli evletlarımız olsun.. isteyen herkesin..
amin canım dualarım hep sizinlee sabur yaa bide kafaya çok takmıcan strese çok bağlıyımışş oluruna bırakınnn ben bu ay öyleydim valla değerlerim düştü ya bideee
selam kızlar bende hipotroidi hastasıyım hergün yarım levotiron kullanıyorum
1,5 yıldır bebek istiyoruz inşallah rabbim bizede nasip eder
kızlar varmı özel olarak yaptığınız bişey hamişlik için
cibelcim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım senin troit değerlerin kaçtı ki hamile kalabildin bebek kaç haftalık?
selam kızlar bende hipotroidi hastasıyım hergün yarım levotiron kullanıyorum
1,5 yıldır bebek istiyoruz inşallah rabbim bizede nasip eder
kızlar varmı özel olarak yaptığınız bişey hamişlik için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?