amin canım.0 16 ydı değerler çok güzeldi ve hemen kaldım hamile canımm.5 haftalık canım daha cumart ultrasona giricem artık hayırlısı allahım herkeze isteyene nasip etisn rabbim :asigim:
Amin canım İyi haberlerini bekliyoruz bakalım kalp atışını duyacakmısınız bu hafta bizi habersiz bırakmaolumunekankayizsmile
kızlar selam tsh 5.51 cıktı free t3 2.88 free t4 1.31 nasıl sizce degerlendirirmisiniz ilaçlık bir durummu yada hamilelige engelmidir
inşş canım anca öyle inanıcam zaten hamileolduğuma şuan hiçbi belirti yokkk valla habersiz bırakırmyım :1hug:
kızlar selam tsh 5.51 cıktı free t3 2.88 free t4 1.31 nasıl sizce degerlendirirmisiniz ilaçlık bir durummu yada hamilelige engelmidir
İçini rahat tutmaya çalış canım daha çok küçük belirti olmaması çok normal Allah bizede isteyen herkesede en kısa zamanda sağlıklı bebekler nasip etsin.olumunekankayizsmile
merhaba canım tsh değerin normal sınırların üstünde çıkmış.
Hamile kalmak için kesinlikle ilaç kullanıp değerlerini düşürmen gerekiyor.
Sakın ha sakın ihmal etme hemen başvur bir doktora.
özgecim tsh değerlerin biraz yüksek gibi ama bu değerler hastaneden hastaneye değişiyor sen elindeki sonuç kağıdında yazar normal değerler ona göre değerlendirirsen daha sağlıklı olur.bu tahlilleri hangi dr. Yaptırdı o sana söylemedimi ilaç kullanıp kullanmayacağını?
arkaşdaşlar merhaba
benim şu tesler nasıl cıkmiş bi yorum yaparmısınız
serbest T4 0.91
TSH 1.553
PROLAKTİN 14.76
teşekkürler arkadaşlar
SEVİL doktorun sana sosisle ilgili birşey demişmiydi?ben bugün sosisli sandviç yaptım kendime sosisleri pişirdim ama yinede içime kurt düştü.mayonezde döktüm sonra aklıma geldi mayonez yasaktır diye düşündüm.sonra gittim istifra ettim suçluluk duydum kısacası bende öyle yaptım.
okadar da dikkat ediyorum bugün canım istedi.keşke yemeseydim:sinifsinif::sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?