Tiroid Rahatsızlığı Olup Gebe Kalamayanlar ya da Gebe Kalmayı Başaranlar

amin canım.0 16 ydı değerler çok güzeldi ve hemen kaldım hamile canımm.5 haftalık canım daha cumart ultrasona giricem artık hayırlısı allahım herkeze isteyene nasip etisn rabbim :asigim:

Amin canım İyi haberlerini bekliyoruz bakalım kalp atışını duyacakmısınız bu hafta bizi habersiz bırakmaolumunekankayizsmile

SEVıL doktorun sana sosisle ilgili birşey demişmiydi?ben bugün sosisli sandviç yaptım kendime sosisleri pişirdim ama yinede içime kurt düştü.mayonezde döktüm sonra aklıma geldi mayonez yasaktır diye düşündüm.sonra gittim istifra ettim suçluluk duydum kısacası bende öyle yaptım.

okadar da dikkat ediyorum bugün canım istedi.keşke yemeseydim:sinifsinif::sinifsinif:

kızlar selam tsh 5.51 cıktı free t3 2.88 free t4 1.31 nasıl sizce degerlendirirmisiniz ilaçlık bir durummu yada hamilelige engelmidir

kızlar selam tsh 5.51 cıktı free t3 2.88 free t4 1.31 nasıl sizce degerlendirirmisiniz ilaçlık bir durummu yada hamilelige engelmidir

Merhaba canım tsh değerin normal sınırların üstünde çıkmış.
Hamile kalmak için kesinlikle ilaç kullanıp değerlerini düşürmen gerekiyor.
Sakın ha sakın ihmal etme hemen başvur bir doktora.

benım degerlerım cok normal suan ama dıger aylarda hamıle kalmadım baska seyler var galıba bende

inşş canım anca öyle inanıcam zaten hamileolduğuma şuan hiçbi belirti yokkk valla habersiz bırakırmyım :1hug:

İçini rahat tutmaya çalış canım daha çok küçük belirti olmaması çok normal Allah bizede isteyen herkesede en kısa zamanda sağlıklı bebekler nasip etsin.olumunekankayizsmile

Özgecim tsh değerlerin biraz yüksek gibi ama bu değerler hastaneden hastaneye değişiyor sen elindeki sonuç kağıdında yazar normal değerler ona göre değerlendirirsen daha sağlıklı olur.Bu tahlilleri hangi dr. yaptırdı o sana söylemedimi ilaç kullanıp kullanmayacağını?

İçini rahat tutmaya çalış canım daha çok küçük belirti olmaması çok normal Allah bizede isteyen herkesede en kısa zamanda sağlıklı bebekler nasip etsin.olumunekankayizsmile

saol canım hep dualrım sizinle emin olun hep dua ediorum bende yaşadım sizin yaşadığınız duygularııı kızlar 3 sene bekledim triodimden dolayıı allhım aratmasın kucakalrınızı boş bırakmasın dualrım hep sizinlee:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:yerimseniben

kızlar bişi dicem yaa hamilellikte tiroid hastaalrına folic asit ii gelmiomuşş yaa siz neler içiorsunuz vitamin olarak kafam karıştı benimm yardım edim cumrt giidicem zaten doktora bakalıkm nedicekk

Bende salı doktora gittim.
Yumurtam çatlamış
Yumurta çatlamadan önceki gece ve çatladığı günün akşamı ilişki oldu.
Doktor yumurtanın 48 saat yaşadığını spermlerin daha az yaşadığını anlattı biz tam tersi biliriz ya.

basvurdum canım tshın hamilelikle alakası yokmus ilac verdi tabi ama hamile kalmanda bi sorun yok dedi anti t die bişi daha yaptırmıstı o yüksek cıksaydı hamile kalamazdın düsürmek gerekti ama tsh yüksekligi hamilelige engel degil dedi

özel merkezde yaptırdım canım bugunde doktrora gittim ilac verdi 1 ay kullancam hamilelik olabilir dedi sorun diil tsh yüksekligi hamilelik icin ki zaten cok cok hafif bi yükseklik var dedi allhın izniyle cumartesi rahim filmi ve haftayada asılama calsmaları baslıcak

arkaşdaşlar merhaba
benim şu tesler nasıl cıkmiş bi yorum yaparmısınız

serbest T4 0.91

TSH 1.553

PROLAKTıN 14.76

teşekkürler arkadaşlar

canım cevap yazıyorum ama geç oldu farkındayım, Ankaradaydım. tatlım sosis, sucuk, pastırma gibi yicekleri doktorlar tavsiye etmiyor. illaha yiyceksen muhakkak çok iyi pişirip yemek gerekiyor. çiğ et asla yemiyoruz, salam gibi... toxoplazma diye bir bakteri bulaşabiliyor ve çok tehlikeli. bu bakteri kedi dışkısından da bulaşıyor. ama çok canın istedi diyelim iyi pişirerek yiyebilirsin sakın korkma.

doktorum işlem görmüş hiçbirşeyi yememi istemiyor. light yoğurt, az yağlı süt, meyveli yoğurt gibi. mayonez çiğ yumurtayla yapıldığı için tavsiye etmiyorlar.

kızlar benim tsh 5*5 cıktı hafif dedi dr ilaç verdi digerleri normal antikorlarda cok iyi gebelik icin antikorlar cok önemli onlar yüksek cksa kötü olurdu dedi 1 ay kullan düser zaten dedi ama diyelim mesela düsmedi ve ben gebe kaldım nolcak ozaman cocuk düsecekmi yani

eutroxy die bi ilaca basladım bende doktorum hamilelikte anti t daha önemli dedi antikorlar yüksekse hamileli olmuyo dedi ama tsh yüksekse hamile kalınıyor sorun yaratmıyor ama hamileliktede ilac kullanmak gerek dedi kafam karıstı benim yaaaaa tsh 5 5 digerleri normal cıktı benim kızlar yorum yapınnn nolurr

kızlar ben folikasit içiyorum doktorum bana folicasitle ilgili birşey demedi.hergün mutlaka 1 tane içiyorum.haşimoto hipotiroidim ben ve benim ANTı-TPO yüksek ve ben o şekilde hamile kaldım.bence onunla bir ilgisi yok hamileliğin.10 yıldır da yüksek,bir kere tiroid iltihaplandı mı kurtuluşun yok ANTı TPO imkanı yok düşmüyor ama tshım normal sınırlarda.nasıl şeker hastasıysa insanlar bizlerde ömür boyu tiroid hastasıyız.ben kabulllendim hastalığımı yaşıyoruz gül gibi 10 yıldıryerimseniben Çook şükür bebişimizde sağlıklı bir şekilde dünyaya gelirse başkada bişey istemem.tanrım başka dert vermesin.

sevilcim meyveli soda yasak ama normal sodada yasak mı?ben o gün sormamışım heyecandan bebişi görünce unuttum kafamda ne var yok.sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…