Tiroid Rahatsızlığı Olup Gebe Kalamayanlar ya da Gebe Kalmayı Başaranlar

ozgeozge bence antı tpo yu falan unut canım çünkü onunla ilgisi yok. onu düşürme şansın da yok ki düşürebilsen hastalığı bitirir, ömür boyu ilaç kullanmaktan kurtulursun zaten. bizim için önemli olan tsh, st3, st4. bak benim bugüne kadar 1 kere anti tpoma bakıldı. tsh 6.45 ti. o 3 ay sonunda istenilen değere düştü 0,16 ya geldi ve ben o ay hamile kaldım. anti tpo düşmedi hala da düşmemiştir, doktorlar bakma gereği bile duymuyor sadece tsh ve st4 ü dengede tutmaya çalışıyorlar.

bende senin gibi hastalığımı ilk öğrendiğimde günlerce gecelerce netlerde gezdim, bunalıma girdim, çok gereksizmiş. bir gün tshım yükselince doktoruma sinirlendim siz hafife alıyorsunuz ama nette yazdıklarınız yenilir yutulur cinsten değil, niye yazıyorsunuz o zaman dedim, o da, bak dedi hastalık değil hasta vardır, ben seni senin komple durumuna bakarak değerlendiriyorum, ama nette öyle bi şans yok en kötü durumdaki hastaya göre yazıyoruz dedi, ikna oldum artık şişirmiyorum kendimi.

hasimato hastalarının hepsinin anti tposu yüksek o zaman herkes kısır, yok öyle bişey. kendini korkutma tshını düşür başka bi sorunun yoksa Allahın izniyle hamile kalcaksındır zaten.

kızlar günaydın bugün bebeğimin kalp atışlarını duymaya gidicem çok heyecanlıyım. kızlar tiroid hastalrı hamile kaldıktan saonrada levetiron ilaca dvm edioruz değilmi doktorum bana bişi demedi değiştiricem doktorumu bugün sorucam ama merak edioyrum devm edicez deilmi sevil balparmak siz içiormusunuzzz

kızlar bana dua edn olurmu canlarım yarın kontrolüm var inşaallah düşmüştür benim bu tiroit ufff:sinifsinif:

bide kuzum sen hamile kalmıssın düsünme tabi:):)biz düsünelim nolcak nasıl olcak bebişin seninle fıstık gibi işteeee darısı basımıza

tabi ki içiyoruz tatlım. hatta doktorunun dozu %30 oranında yükseltmesi lazım. şu anda bebek o içtiğimiz haplara muhtaç, yeterli tiroid hormonu olmazsa bebeğimiz gelişmez Allah korusun. hiç aksatmadan iç canım zaten doktor doz ayarlaması yapacaktır.

bide kuzum sen hamile kalmıssın düsünme tabi:):)biz düsünelim nolcak nasıl olcak bebişin seninle fıstık gibi işteeee darısı basımıza

amin darısı isteyen herkesin başına. devamlı dua ediyorum Alllahım yavrumun şifasını ver ve isteyen herkese yavrularını ver diye. artık hamile kalma sıkıntısı değil, tsh sıkıntısı çekiyorum her 20 günde bir kan veriyorum ki hamileyken o kana çok ihtiyacın var ve bir de burada beraber yola çıktığımız arkadaşlarım var onları kafaya takıyorum ama iyi haberler alıyoruz artık..

ben hiç düşünmediğim, doktorun bu ay imkansız dediği ay hamile kaldım. Allah yavrularımızın geleceği zamanı biliyor. inşallah hepimiz sağsalim kucağımıza alırız.amin.

off yankı'ya bayıldım. çok zevklisin canım ya boshayallersmile kocişe bi söyleyim bakim. çin takvimi tuttu canım bi de 2010 erkek senesi diyebilirim du bakalım senin ne olcak. bu arada meyveli soda yasak, sade serbest.

slm sevsevıl nasılsın cnm

ben adetımı beklıyorum bır oluyum doktora gıtcem

ama bazende gıtmıtım bu ay bır denıyım olmazsa gıderım dıye aklıma gelıyor bılmıyorum ne yapsam

bu ay kocısle anlastık cok calıscaz 2 gunde bır olcak bakalım tutcakmı sence ne yapsam

kızlar yeni bişi duydum ve cok güldüm ama denicem yinede:):) kadının biri sütü ısıtmış azcık legene oturmus sonra 1 saat falan hamile kalmıs o ay ne işe yarar ki acaba denesekmi yaaaa ay allahım çaresizlik cok zor bişi yaaa

tuper ıcın yapıyorlar ama bazılarıda rahım buzusur zararlı dıo ben bır kere yaptım onu duyunca bıraktımohaoldumsmile

slm kızlar
dün dr. kontrolüne gittgim bebiş 7 haftalık olmuş
kalp atışlarını duyduk..:)çok hızlı atıyordu...
kalp atışlarını dyunca benm kalbim durdu sanki
miniminicik henüz...
nasipse doğum 12 aralık tarihine geliyor
diğer tedavimde ise endokrin ile ilgili tahlilimi aldım...
henüz dr. a göstermedim...kadın doğum uzmanı ii dedi ama
bana biraz düşük gibi geldi..tsh 7.5 tan 0.360 olmuş..
ilacın dozu artırıldı sanırım ondan bu kadar düştü

kızar birde tahlilimde sedim değeri yüksek çıktı
dr. haşimatodan olabilir dedi
hamile olan arkadaşlar siz de nasıl bu değer?
sağlıcakla ...dua ile...

kızlar nasılsınız bakimm ne var ne yokk bende dün doktordaydım kızlar bebeğimi gördüm kalp atışını duydum çok güzel bi duygu allahım hepinize nasip etsin şekerler:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: değerlerime daha bakılmadı 3hafta sonra dedi doktorum kçib öpüyorum sizi

of ya doktora gıdınce kesın dıyecek cok sısmansın

ya bu trıot hapını kullandıgımdan berı hıc gelmedıgım kıloya geldım anlamadım yaaaaaaaaaa offfffffffffff

ya kızlar kılom cok ne yapcam ben sımdı

öyle düşünme mız mız sendede hep olumsuz düşünceler var heeklava:kızıorum senin şu olumsuz düşüncelere neyapılm kg keyfimizden almıoruz kii kiloyu bak bana 62 kg hamile kaldım düşün artık hamişliğim boyunca alıcağım kg olumlu güzel şeyler düşün çok karamsarsınklava:

ama 62 kılo olsam ne ıstemem kı keske 60larda olsam 75 kılo olmusum delırcem boyum kısacık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…