ozgeozge bence antı tpo yu falan unut canım çünkü onunla ilgisi yok. onu düşürme şansın da yok ki düşürebilsen hastalığı bitirir, ömür boyu ilaç kullanmaktan kurtulursun zaten. bizim için önemli olan tsh, st3, st4. bak benim
VALLA CANIM NETTENDE ARASTIRDIM ANTİ TPOYU AYNEN YAZDIGIM GİBİ SEYLER DENMİŞ BENDE ANTİ TPO YOK Bİ ARKADAS İCİN YAZDIM BEN ONU BENDE TSH YÜKSEK DOKTORUMDA ANTİ TPO ÜZERİNDE İNANILMAZ DURDU DÜSÜK SEBEBİ VE KISIRLIK HERKESE OLCAK DİE BİŞİ YOK AMA GENEL KANI BU DOKTORDAN DOKTORA DEGİŞİYOR DEMEK TSH 5.5 BENİM İLAÇA BASLADIM BAKALIM ARTIK
bide kuzum sen hamile kalmıssın düsünme tabi:):)biz düsünelim nolcak nasıl olcak bebişin seninle fıstık gibi işteeee darısı basımızaozgeozge bence antı tpo yu falan unut canım çünkü onunla ilgisi yok. onu düşürme şansın da yok ki düşürebilsen hastalığı bitirir, ömür boyu ilaç kullanmaktan kurtulursun zaten. bizim için önemli olan tsh, st3, st4. bak benim bugüne kadar 1 kere anti tpoma bakıldı. tsh 6.45 ti. o 3 ay sonunda istenilen değere düştü 0,16 ya geldi ve ben o ay hamile kaldım. anti tpo düşmedi hala da düşmemiştir, doktorlar bakma gereği bile duymuyor sadece tsh ve st4 ü dengede tutmaya çalışıyorlar.
bende senin gibi hastalığımı ilk öğrendiğimde günlerce gecelerce netlerde gezdim, bunalıma girdim, çok gereksizmiş. bir gün tshım yükselince doktoruma sinirlendim siz hafife alıyorsunuz ama nette yazdıklarınız yenilir yutulur cinsten değil, niye yazıyorsunuz o zaman dedim, o da, bak dedi hastalık değil hasta vardır, ben seni senin komple durumuna bakarak değerlendiriyorum, ama nette öyle bi şans yok en kötü durumdaki hastaya göre yazıyoruz dedi, ikna oldum artık şişirmiyorum kendimi.
hasimato hastalarının hepsinin anti tposu yüksek o zaman herkes kısır, yok öyle bişey. kendini korkutma tshını düşür başka bi sorunun yoksa Allahın izniyle hamile kalcaksındır zaten.
kızlar günaydın bugün bebeğimin kalp atışlarını duymaya gidicem çok heyecanlıyım. kızlar tiroid hastalrı hamile kaldıktan saonrada levetiron ilaca dvm edioruz değilmi doktorum bana bişi demedi değiştiricem doktorumu bugün sorucam ama merak edioyrum devm edicez deilmi sevil balparmak siz içiormusunuzzz
kızlar bana dua edn olurmu canlarım yarın kontrolüm var inşaallah düşmüştür benim bu tiroit ufff:sinifsinif:
bide kuzum sen hamile kalmıssın düsünme tabi:):)biz düsünelim nolcak nasıl olcak bebişin seninle fıstık gibi işteeee darısı basımıza
sevilcim yakışıklı oğluşuna isimde yazmıştım daha önceden ama foruma eklenmemiş.kuzey,ege,mert,çınar,rüzgar,emre,yağız,yankı.aklıma geldikçe yazarım favorilerim benim emre,kuzey ve mert :)
burada sevilcim çin takvimi sende tuttumu?
herkesi öpüyorum :)
kızlar yeni bişi duydum ve cok güldüm ama denicem yinede:):) kadının biri sütü ısıtmış azcık legene oturmus sonra 1 saat falan hamile kalmıs o ay ne işe yarar ki acaba denesekmi yaaaa ay allahım çaresizlik cok zor bişi yaaa
ya kızlar kılom cok ne yapcam ben sımdı
öyle düşünme mız mız sendede hep olumsuz düşünceler var heeklava:kızıorum senin şu olumsuz düşüncelere neyapılm kg keyfimizden almıoruz kii kiloyu bak bana 62 kg hamile kaldım düşün artık hamişliğim boyunca alıcağım kg olumlu güzel şeyler düşün çok karamsarsın klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?