sağol canım allah razı olsunda ya bide kist illeti olmasa belki herşey daha güzel olur evet 2 düşse çok iyi olucakta ya selsevilciğim benim önceki halilirim hep 0 altında ama o zamanlar eutrox içiyordum o zamanda çok düşmüş dedi doktor levotiron içiyom ayyy keşke yumrtlamam iyi olsa ya bende yumurtlama günlerini takip edebilsen ama adet düzensizliğim var 3 4 ayda bi adet görüyom
ha selsevil doktor bana diane 35 verdi ama çok sallıyorkafamçokkarıştıbenimahvediyor valla
ee canım sen nasılsın ya beben nasıl tatlım iyisinizdir inşallah:Saruboceq:
tatlım euhtroxla levotiron aynı ilaçlar. yani çok düşmüş olmasının ilaçla ilgisi yok ilacın dozunu ayarlayamamış doktor, bende de öyle oldu sonunda kendim ayarladım. ilacın dozunun çok az daha yükseltilmesi lazım bence onu ihmal etme.
bende korunurken diana 35 kullandım 2 sene kadar, ben hiç yan etkisini görmedim ama kişiden kişiye değişebilir tabi. örneğin yasmin kullandığımda resmen mahvolmuştum. sende değiştirebilirsin ilacını.
canım bende acildeydim yeni geldim, afedersin bağırsaklarım acayip bozulmuş doktor hemen çağırdı hamilelikte riskliymiş, serum verdiler tahliller yapıldı takip etcez ama bebeğim iyi çok şükür.
darısı isteyen tüm arkadaşlarımın başına.
amın cnm amınnnn
sevsevıl cnm sorma basımıza ne geldı esım spermlerı kotuymus ben o yuzden hamıs kalamıyormusum yaaaaaa yenı ogrendım:çok üzgünüm:
hadi canım inanmıyorum(( tüh yaa çok mu kötü anlatsana ne nedir noldu??
tatlım euhtroxla levotiron aynı ilaçlar. yani çok düşmüş olmasının ilaçla ilgisi yok ilacın dozunu ayarlayamamış doktor, bende de öyle oldu sonunda kendim ayarladım. ilacın dozunun çok az daha yükseltilmesi lazım bence onu ihmal etme.
bende korunurken diana 35 kullandım 2 sene kadar, ben hiç yan etkisini görmedim ama kişiden kişiye değişebilir tabi. örneğin yasmin kullandığımda resmen mahvolmuştum. sende değiştirebilirsin ilacını.
canım bende acildeydim yeni geldim, afedersin bağırsaklarım acayip bozulmuş doktor hemen çağırdı hamilelikte riskliymiş, serum verdiler tahliller yapıldı takip etcez ama bebeğim iyi çok şükür.
darısı isteyen tüm arkadaşlarımın başına.
cnm spermlerınde canlı hucre bulunamadı
bır doktora sordum tek sansın tup bebek dedı
sımdı kocaya ne varsa yedırıom fındık fıstık bal polen kecı boyuzu ıncır cınko hapıııı:çok üzgünüm:
inan çok üzüldüm mızmız. eşin de çok kötü olmuştur eşinin ailesi de. tüp bebek düşünüyor musunuz? bi de aktarlarda çok güzel karışım yapıyorlar canım ben yaptırmıştım, hem sperm sayısını hem de kalitesini artırıyormuş. hay Allah yakız senin kaderin ikiz mi yoksa.
canım çok geçmiş olsun bi tanem ya iyisiniz dimi şimdi bebeğinle allahım iyilik versin canım yaaa amin canım aminnnn sen iyi bak kendine bebene bizleri bakma zamansız çiçek açmazmış öptüm seniŞenizopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sevsevıl o karısımın adı nee polen arı sutu bal karısımı yoksa
sevilcim nasılsın ben ikili tarama testi yaptırdım sonuçlar 1 hafta sonra.ense kalınlığı 1.74 birinde birinde 1.81 2 kez bakmış ikisinde de farklı değer çıkmış.sende ense kalınlığı kaçtı?sonuçlar çıkana kafayı yicem sorun çıkmıcak ama olsun annelik farklı bişeymiş kendimden daha çok kızımın derdindeyim.doktor sağlıklı dedi.
kızım olcakmış nasıl sevindim nasıl sevindim anlatamam kızım kızım diye seviyordum zaten.annesinin minik prensesi.bende de çin takvimi tuttu.
beğendiniz kız isimlerini bekliyorum arkadaşlar.kızıma isim bulalım :)
dua edin bana ikili tarama temiz çıksın.kızım sağlıklı olsun başkada birşey istemem.
sevilcim nasılsın ben ikili tarama testi yaptırdım sonuçlar 1 hafta sonra.ense kalınlığı 1.74 birinde birinde 1.81 2 kez bakmış ikisinde de farklı değer çıkmış.sende ense kalınlığı kaçtı?sonuçlar çıkana kafayı yicem sorun çıkmıcak ama olsun annelik farklı bişeymiş kendimden daha çok kızımın derdindeyim.doktor sağlıklı dedi.
kızım olcakmış nasıl sevindim nasıl sevindim anlatamam kızım kızım diye seviyordum zaten.annesinin minik prensesi.bende de çin takvimi tuttu.
beğendiniz kız isimlerini bekliyorum arkadaşlar.kızıma isim bulalım :)
dua edin bana ikili tarama temiz çıksın.kızım sağlıklı olsun başkada birşey istemem.
bu arada sen nasılsın sevilcğim oğluşun baya büyüdü hee ne güzel allahı tamamna erdirsin bende 9 haftalık oldumm ne çabuk geöio günler valla
biz büyüdük canım 5 ay bitti, tekmelerle anlaşıyoruz artık en güzeli de bu.. bulantı falan var mı rahat geçiyor mu hamişlik?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?