Tiroid Rahatsızlığı Olup Gebe Kalamayanlar ya da Gebe Kalmayı Başaranlar

tatlım euhtroxla levotiron aynı ilaçlar. yani çok düşmüş olmasının ilaçla ilgisi yok ilacın dozunu ayarlayamamış doktor, bende de öyle oldu sonunda kendim ayarladım. ilacın dozunun çok az daha yükseltilmesi lazım bence onu ihmal etme.

bende korunurken diana 35 kullandım 2 sene kadar, ben hiç yan etkisini görmedim ama kişiden kişiye değişebilir tabi. örneğin yasmin kullandığımda resmen mahvolmuştum. sende değiştirebilirsin ilacını.

canım bende acildeydim yeni geldim, afedersin bağırsaklarım acayip bozulmuş doktor hemen çağırdı hamilelikte riskliymiş, serum verdiler tahliller yapıldı takip etcez ama bebeğim iyi çok şükür.

darısı isteyen tüm arkadaşlarımın başına.

amın cnm amınnnn

sevsevıl cnm sorma basımıza ne geldı esım spermlerı kotuymus ben o yuzden hamıs kalamıyormusum yaaaaaa yenı ogrendım:çok üzgünüm:

canım çok geçmiş olsun bi tanem ya iyisiniz dimi şimdi bebeğinle allahım iyilik versin canım yaaa amin canım aminnnn sen iyi bak kendine bebene bizleri bakma zamansız çiçek açmazmış öptüm seniŞenizopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

inan çok üzüldüm mızmız. eşin de çok kötü olmuştur eşinin ailesi de. tüp bebek düşünüyor musunuz? bi de aktarlarda çok güzel karışım yapıyorlar canım ben yaptırmıştım, hem sperm sayısını hem de kalitesini artırıyormuş. hay Allah ya kız senin kaderin ikiz mi yoksa.

cnm ne bılıyım tup bebek suanlık duusnmuyoruz

kımse bılmıyor durumumuzu kımseye deme dıo esım

esım cok kotu baya uzgun hle su tup bebek olayını duydu yıkıldı

allah hayırlısı versın cnm ne dıyım baska hersey ust uste gelıo bu aralara:çok üzgünüm:

iyiz tatlım çok şükür. nasıl bakmayım ben size yol arkadaşı olduk burda. olacak iyi haberler gelecek Allahın izniyle, bebeciklerin nefes alacakları gün Allahın huzurunda belli, ne yaparsak yapalım bu değişmez. tevekkül bizden takdir Allahtan. sana tek tavsiyem kendine iyi doktorlar bul, çözüm odaklı doktor olsun, gittiğin doktoru sonuna kadar sorularınla sömür. hoşgeldin güle güle olmasın. lanet olsun o insan sağlığıyla psikolojisiyle oynayan doktor müsvettelerine, o kadar çoklar ki.

sevilcim nasılsın ben ikili tarama testi yaptırdım sonuçlar 1 hafta sonra.ense kalınlığı 1.74 birinde birinde 1.81 2 kez bakmış ikisinde de farklı değer çıkmış.sende ense kalınlığı kaçtı?sonuçlar çıkana kafayı yicem sorun çıkmıcak ama olsun annelik farklı bişeymiş kendimden daha çok kızımın derdindeyim.doktor sağlıklı dedi.

kızım olcakmış nasıl sevindim nasıl sevindim anlatamam kızım kızım diye seviyordum zaten.annesinin minik prensesi.bende de çin takvimi tuttu.

beğendiniz kız isimlerini bekliyorum arkadaşlar.kızıma isim bulalım :)

dua edin bana ikili tarama temiz çıksın.kızım sağlıklı olsun başkada birşey istemem.

slm arkadaşlar bende troid hastasıyım az çalışıyo ve şu an berbatım her yaz başlangıcında sorunlarım azıyo elim ayağım yanıyo soğuk suların içinden çıkmıyo ayaklarım deli olcam

oy maşallah bana gelin geliyor hahahahahaaha kaydirigubbakcemile3 tatlım benimkinin ense kalınlığı 1 mm idi. 2,5 un altında normal canım endişe etme. sonuçlar çıksın hayırlısıyla iyice rahatlarsın . o sağlıklı mı korkusu beni de yiyip bitiriyor özellikle şu tiroid beni bu hale getirdi. senin tsh değerlerin sırasıyla kaçtı? bide ne kadar zamanda bir ölçtürüyorsun?
ayy bi de kızın ne kadar erken göstermiş cinsiyetini kızlar çok çok geç gesteriyor normalde. benim oğluşumun ismi POYRAZ. kızım olsaydı kesin duru koycaktım çok seviyorum.

benim tsh 2ye çıktı.giderek yükseliyor.20 günde bir baktırıyorum canım.suanda dozu değiştirmedi 2 normal dedi.bundan sonra arttırabilir belki.inşallah sonuçlar ii çıkıcak kızıma birşey olmasında.tiroidden yana sıkıntı yaşamazsın diyorlar hiç birşey olmaz taş gibi doğurursun diyorlar bana.hiç tiroid bezi olmayanlar bile doğuruyorlarmış.

sağlıkla alalımda bebişlerimizi.senin ne güzel yolun yarısı bitti.poyraz ismi çok güzel adıyla yaşasın.

canım benim gözün aydın benimde 2 hafta sonra tarama testii nasıl çıktı hemencecik gösterdi kendini kız olduğunu ayy negüzell umarım herşey gönlünce olur canımm o nasıl hemen gözüktü canım doktorum böyle bi ihitmal yok dedi ama negüzelll şaşırdım vallaakannehirzemuszemus

bu arada sen nasılsın sevilcğim oğluşun baya büyüdü hee ne güzel allahı tamamna erdirsin bende 9 haftalık oldumm ne çabuk geöio günler valla

biz büyüdük canım 5 ay bitti, tekmelerle anlaşıyoruz artık en güzeli de bu.. bulantı falan var mı rahat geçiyor mu hamişlik?

canım benim vardı ama bu aralar iyiyim çok kötü günlerdi hatırladıkça bile miğdem bulanıo şuan iyiym canım şükür olsun bebeğim üzüldü herhalde annesine umarım benimde kızım olur çok heveslyim bakalım hayırlısı artık canım herhalde en güzeldi o tekmeler zaetn hissetmek çok güzell allahım bütün herkeze nasip etisn isteyen herkeze versinnn :Saruboceq::Saruboceq:

merhaba arkadaşlar yıllardır yalnızım diye düşünüyordum evlendiğimden bu yana çocuk yapmakta korkularım artı hipo troidi hastasıyım yaklaşık 14 yıldır ama 7 yılını çıkaralım çünkü habersiz yaşadım ben bu yedi yılı saçlarım döküldü önce hepsi hala çıkmadılar ama saçlarımın değil şuan sorun anne olmak istiyorum elleri yumuk yumuk bir bebek öğretmenim bir çok miniklerim var ancak benim değil canımdan bir parça olsun istiyorum hormonlarım hep düşük hamile kalamamamın sebebi sanırım buu adet düzensizliği yaşamıyorum ama kadın doğum doktoruda troitlerin düzelmeden hamile kalamazsın dedi arkadaşlar lütfen benim içimi rahatlatıcak bir cevap bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…