kadın doktoruna cok inanma bu işin uzmanı endokrinoloji ona danıs bence hasimato hastalarının gebe kalma sansı cxok düsükmüş anitokrlar yeniyormus vücutta cünkü
BEN ENDOKRİNOLOJİ DOKTORUMLADA KONUSTUM HAMILE KALMAN ICIN BIR SORUN DEGIL DEDI CUNKU BENIM SADECE ANTI TPO DEGERIM YUKSEK TSH DEGERIM NORMAL AMA HASIMATO HASTALARININ GEC HAMILE KALABILCEGINI SOYLEDI EGER NORMAL BIR INSAN 3-4 AYDA HAMILE KALABILIYOSA SENINKI DAHA UZUN OLABILIR DEDI AMA HEMENDE KALABILIRSIN DEDI HANI KESIN BIR YARGI YOKMUS. BENCE CNM COK FAZLA KAFANA TAKMICAN BU HASTALIGI BENIM KOMSUMDA HASIMATO HASTASI VE AYNI ZAMANDA HIPOTROIDI VAR İLAC KULLANIYO VE KADIN 4.COCUGUNA HAMILE.BAKALIM BIZ NE ZMN HAMILE KALCAZ BENDE 2 SENELIK NERDEYSE EVLIYIM YENI KORUNMAYI BIRAKTIK BAKALIM ALLAH BIZEDE NE ZMN NASIP ETCEK.
ama 62 kılo olsam ne ıstemem kı keske 60larda olsam 75 kılo olmusum delırcem boyum kısacık[/Q
olsun canım ne hamileler var görsen daha 3 aylık hamile 80 klio almış şimdiden düşün sende gebe kalsan etsen aşerme döneminde vericeksin zaetn hiç bunaltma kendini şimdi yaz geldi bol bol sulu sulumeyvler tüket meyve ye beyaz ekmeği kesinlikle kess o varya baş düşmanı klionun
ama 62 kılo olsam ne ıstemem kı keske 60larda olsam 75 kılo olmusum delırcem boyum kısacık[/Q
olsun canım ne hamileler var görsen daha 3 aylık hamile 80 klio almış şimdiden düşün sende gebe kalsan etsen aşerme döneminde vericeksin zaetn hiç bunaltma kendini şimdi yaz geldi bol bol sulu sulumeyvler tüket meyve ye beyaz ekmeği kesinlikle kess o varya baş düşmanı klionun
kızlar bugün adet günüm olmadım ama testimde negatif çıktı.
derecem 36.3 günlerdir.hamilelik için düşük bi derece.
göğüslerim hiç şişmedi ağrı vs. yok.
sinirli değilim.
canım tatlı çekm,yo.adet olucak gibide durmuyorum gebe gibide.
hiç bir tarafa ağırlık veremedim.
yumurtam 14.gün çatlamıştı bugün 28.günüm.
çözemedim yorumu olan varsa bildirsin lütfen.
kızlar bugün adet günüm olmadım ama testimde negatif çıktı.
derecem 36.3 günlerdir.hamilelik için düşük bi derece.
göğüslerim hiç şişmedi ağrı vs. yok.
sinirli değilim.
canım tatlı çekm,yo.adet olucak gibide durmuyorum gebe gibide.
hiç bir tarafa ağırlık veremedim.
yumurtam 14.gün çatlamıştı bugün 28.günüm.
çözemedim yorumu olan varsa bildirsin lütfen.
canım göğüslerini yokla eğer ağrı başlarsa ve hala adet olmamışsan bir daha test yap. inşallah hamilesindir..
slm sevsevıl nasılsın cnm
ben adetımı beklıyorum bır oluyum doktora gıtcem
ama bazende gıtmıtım bu ay bır denıyım olmazsa gıderım dıye aklıma gelıyor bılmıyorum ne yapsam
bu ay kocısle anlastık cok calıscaz 2 gunde bır olcak bakalım tutcakmı sence ne yapsam
bebişim haftada iki de yeter yaa, tamam bu ay sıklaştırın yine olmazsa gidersin doktora ama bu ay rahatla, gevşe... bi de diyete başla artık yemek işini azalt biraz.
canım göğüslerini yokla eğer ağrı başlarsa ve hala adet olmamışsan bir daha test yap. inşallah hamilesindir..
Yok canım ya göğüslerimde ne ağrı ne şişlik hiçbişey yok normalde adetim yaklaşınca hep şişerdi şimdi günüm 2 gün geçti hala ağrı şişlik yok.test yapıyorum negatif çıkıyor.
Yumurtamın çatladığı tarihi bilmesem geç yumurtladım dicem ama 19 unda çatladı.
çatlamadan 14 gün sonra adet gelmesi lazım ama yok.ben bugün bi doktorumu arıcam.
bir anlam veremedim bu gelişmelere.
selsevil canım nasılsın benim sana bi kaç sorum olucak nolur yardım et bana tahlil sonuçlarımı yazıyom tatılm ben
dhea s04 310.5 bu ney ben anlamom
free testesteoron 4.4
total t389.41
tsh sensitive 4.10 prolaktin 6.59 buda yüksek galiba sanırım
fsh 6.79
lh 14.95
total testesteron 0.573
17.aOHP 1.48
CANIM BEN BİŞEY ANLAMIDIM DEĞERLERİM ÇOK YÜKSEK GALİBA AMA BURDAN ANALADIĞIM KADARIYAL DEĞERLER 2 Mİ OLMASI LAZIM Bİ YORUMLAR VE DEĞERELENDİRİRSEN ÇOK SEVİNİRİM TEŞEKKÜRLER
tsh sınırda canım prolaktin normal digerlerini bilmiyorum hamilelik icin tsh 2 olursa iyi olur ama öyle olmadanda hamile kalınıo ilaç kullancaksın düsürmek için fsh ta fena diil güzel
merhaba kızlar
benim de hipotiroidim var, prolaktin de yükseliyor. 7-8 aydır ilaç kullnıyorum. şimdi normal sınırlarda. ama henüz benim de bebeğim yok. eşimde de varikosel çıktı. aşılama dedi doktor önümüzdeki ay için. bekliyoruz işte.
tiroidi düzelip de hamile kalanlar var mı?
selsevil canım nasılsın benim sana bi kaç sorum olucak nolur yardım et bana tahlil sonuçlarımı yazıyom tatılm ben
dhea s04 310.5 bu ney ben anlamom
free testesteoron 4.4
total t389.41
tsh sensitive 4.10 prolaktin 6.59 buda yüksek galiba sanırım
fsh 6.79
lh 14.95
total testesteron 0.573
17.aOHP 1.48
CANIM BEN BİŞEY ANLAMIDIM DEĞERLERİM ÇOK YÜKSEK GALİBA AMA BURDAN ANALADIĞIM KADARIYAL DEĞERLER 2 Mİ OLMASI LAZIM Bİ YORUMLAR VE DEĞERELENDİRİRSEN ÇOK SEVİNİRİM TEŞEKKÜRLER
ah canım yaa geçmiş olsun yaz geldi ben evde durmuyorum artık bir de annem emekli oldu hep ondayım opuyorumnanaktan bebişim senin bütün hormonlarına bakılmış eminim şimdiye kadar doktora da göstermişsindir. burda benim anlamadığım bir sürü tahlil var. ama ilk yapman gereken belli ki tiroid ilacınının dozunu hemen biraz daha yükseltmek, zaten sınırda dozu yükseltirsen hemen 2 ye düşer. (ben artık ilaç dozumu kendim ayarlıyorum yani tavsiye etmem tabi ama ben kendim için doktorun yapamadığını yaptım, yapmaya da devam ediyorum) yumurtlamanda da sıkıntı yok ama onun dışında ki tahlilleri ben kendim için yaptırmadığımdan bilmiyorum. çok geçmiş olsun canım inşallah iyi haberler almışsındır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?