Tiroid Rahatsızlığı Olup Gebe Kalamayanlar ya da Gebe Kalmayı Başaranlar

bebişim haftada iki de yeter yaa, tamam bu ay sıklaştırın yine olmazsa gidersin doktora ama bu ay rahatla, gevşe... bi de diyete başla artık yemek işini azalt biraz.

bebişim haftada iki de yeter yaa, tamam bu ay sıklaştırın yine olmazsa gidersin doktora ama bu ay rahatla, gevşe... bi de diyete başla artık yemek işini azalt biraz.

ay sekercım zaten bırde yedıgım ıcın alsam dert yemıyecem

ben gunduz yemek yıyemıyorum aksamları acıkıyorum

neyse bugun hormon testı yapıldı trıot tsh 4 olmus ıalc yetersız gelıo galıba bır bucuk yapıyımfisfisfis

arkadaşlar merhaba,ben de 2 senedir hipotiroidliyim ve haşimato.2senedir tsh değerlerim bir düzene girmemişti ama 2 aydır çok şükür 4'ün altına indi 3-3,5 arasıydı ve biz 3 aydır çocuk düşünüyorduk ama çok şükür istememizin 3.ayı oldu,ben çok takıyordum ama Allah'a binlerce şükürler olsun ki verdi bize.Yani demem oki bence çok engel değil hatta benim doktorum da demişti engel değil diye ama ben tabi pek inanamaıştım açıkçası.Şu an 5 haftalık hamileyim,biliyorum çok zor ama içinizi ferah tutun ben çok takmıştım çünkü,zaten çoğunuz kontrol altındasınızdır,inşallah rabbim en kısa zamanda meleklerinizi size kavuşturur,tabi bana da kaydirigubbakcemile5
Bu arada hamile kalmadan önce tsh 3 idi dün ölçtürdüm hemen 4,42 olmuş tabi hemen ilacın dozunu arttırdık,hayırlısı olsun inşallahhihoyyyt

bende olmamasına rağmen oğlumda var.tsh.çok yüksek olmasada ilaç kullanıyoruz.umarım doğumsaldır ve geçicidir bizimki.sürekli kan vermek zor oluyo.allahım herkesin şifasını versin inşallah

selsevil canım nasılsın benim sana bi kaç sorum olucak nolur yardım et bana tahlil sonuçlarımı yazıyom tatılm ben
dhea s04 310.5 bu ney ben anlamom
free testesteoron 4.4
total t389.41
tsh sensitive 4.10 prolaktin 6.59 buda yüksek galiba sanırım
fsh 6.79
lh 14.95
total testesteron 0.573
17.aOHP 1.48
CANIM BEN BıŞEY ANLAMIDIM DEĞERLERıM ÇOK YÜKSEK GALıBA AMA BURDAN ANALADIĞIM KADARIYAL DEĞERLER 2 Mı OLMASI LAZIM Bı YORUMLAR VE DEĞERELENDıRıRSEN ÇOK SEVıNıRıM TEŞEKKÜRLER

buraya aksilik bugün kimse uğramamış galiba selsevillllllllllllllllllllllllllllllllllllll

tsh sınırda canım prolaktin normal digerlerini bilmiyorum hamilelik icin tsh 2 olursa iyi olur ama öyle olmadanda hamile kalınıo ilaç kullancaksın düsürmek için fsh ta fena diil güzel

vereliniortak
tsh sınırda canım prolaktin normal digerlerini bilmiyorum hamilelik icin tsh 2 olursa iyi olur ama öyle olmadanda hamile kalınıo ilaç kullancaksın düsürmek için fsh ta fena diil güzel

bencede 2 olsa güzel olur ama nasıl ufffffff allah bana yardım etsin tüm isteyenlere canım çok sağollllllllllllllllllvereliniortakvereliniortakvereliniortak

merhaba kızlar
benim de hipotiroidim var, prolaktin de yükseliyor. 7-8 aydır ilaç kullnıyorum. şimdi normal sınırlarda. ama henüz benim de bebeğim yok. eşimde de varikosel çıktı. aşılama dedi doktor önümüzdeki ay için. bekliyoruz işte.

tiroidi düzelip de hamile kalanlar var mı?

var canım var bende tiroid hasatsıyım değerlerim düştü hemen hamiş kaldım şuan 2 aylık hamileyim allahım sizede hepinize nasip etsinn bende az beklemedim değerlerimin düşmaesin nasip işteee dularım hep sizinle :Saruboceq:

ah canım yaa geçmiş olsun yaz geldi ben evde durmuyorum artık bir de annem emekli oldu hep ondayım opuyorumnanaktan bebişim senin bütün hormonlarına bakılmış eminim şimdiye kadar doktora da göstermişsindir. burda benim anlamadığım bir sürü tahlil var. ama ilk yapman gereken belli ki tiroid ilacınının dozunu hemen biraz daha yükseltmek, zaten sınırda dozu yükseltirsen hemen 2 ye düşer. (ben artık ilaç dozumu kendim ayarlıyorum yani tavsiye etmem tabi ama ben kendim için doktorun yapamadığını yaptım, yapmaya da devam ediyorum) yumurtlamanda da sıkıntı yok ama onun dışında ki tahlilleri ben kendim için yaptırmadığımdan bilmiyorum. çok geçmiş olsun canım inşallah iyi haberler almışsındır.

sağol canım allah razı olsunda ya bide kist illeti olmasa belki herşey daha güzel olur evet 2 düşse çok iyi olucakta ya selsevilciğim benim önceki halilirim hep 0 altında ama o zamanlar eutrox içiyordum o zamanda çok düşmüş dedi doktor levotiron içiyom ayyy keşke yumrtlamam iyi olsa ya bende yumurtlama günlerini takip edebilsen ama adet düzensizliğim var 3 4 ayda bi adet görüyom
ha selsevil doktor bana diane 35 verdi ama çok sallıyorkafamçokkarıştıbenimahvediyor valla
ee canım sen nasılsın ya beben nasıl tatlım iyisinizdir inşallah:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…