valla 5.5 die olabilirmi acaba cok az yüksek daha baslangıc baslangıc asamasında ilaç yükleyerek düşürüyoruz dedi ama anlamadım senin kactı canım
arkadaşlar moralinizi bozmak istemem ama tsh dğerleriniz normale dönmeden hamile kalmayın.benim ilk hamileliğimde tsh 54gelmişti.daha önce guatrım olduğunu bilmiyodum.tsh düşsün diye tefor ilaç kullandım.sonra birden düştü.0,002oldu.yükseltmek için propysile başladım.bebeğim7aylıkken karnımda öldü.beyin anomolisi olduğu söylendi.sebebi guatr ve çok ilaç kullanmam olduğu söylendi.propysili günde 6tane içiyordum.kusura bakmayın biraz uzun yazdım ama kimse üzülmesin diye arkadaşlar.öyle lanet bir hastalıkki dengede tutmak çok zor.tsh dengelensin,5-6ay dengede kaldıktan sonra hamilelik düşünün.allah korusun ama bebeklerde zeka geriliği,gelişim bozukluğu oluyor.
cnm benim 24.12lerdeydi ilaç kullandım şu anda 1.5 -2 gibi ve kullanmassam ilacımı artıcak biliyorum
ozgecikk benim durumum farklı dediğin gibi ama şu anda ilaç kullanmıyorum.daha doğrusu 10 aydır(doğumdan sonra)kullanmıyorum.ve değerlerim çok normal.gebelikte daha çok yükseliyor tsh değerleri.ben bunun için normale dönmden gebe kalmamaya çalışın dedim.tabiki hepsi allahtan gelen bişey.ikinci hamileliğimde sürekli gözetim altındaydım.ama tsh 5in üzerine çıkmadı hamileliğimde.allah isteyen herkesi evlat sahibi yapar inşallah.hepinize acil şifalar diliyorum
ya benimki düşsünde ben kullanmaya razıyım ilaç hamile kalmak istiyorum ben ona ugrasıyorum yani 2.5 olsa mükemmel olcak 5.5 ti sanırım düşer dimi 1 aya senin kac ayda düştü digerleride yüksekmiydi benim bitek tsh yüksek digerleri normal anti tpolarda normal
5 dediğin nedir 15 günde düşer sıkma canını önemli olan drun ilacın dozunu iyi ayarlasın ..
benim 2 ay sonra baktırmıştım fazlasıyla düşmüştü sonra birazda fazla kullandım çoğaldı tsh ve normallerde şimdi ..bende antitipo 600lerde
inş düser asılama yaptırcam dr sorun olmaz dedi ama benim icim rahat etmedi haftaya bitio ilacım kontrole gitcem anti tponun da ilacı yokmus heralde
arkadaşlar moralinizi bozmak istemem ama tsh dğerleriniz normale dönmeden hamile kalmayın.benim ilk hamileliğimde tsh 54gelmişti.daha önce guatrım olduğunu bilmiyodum.tsh düşsün diye tefor ilaç kullandım.sonra birden düştü.0,002oldu.yükseltmek için propysile başladım.bebeğim7aylıkken karnımda öldü.beyin anomolisi olduğu söylendi.sebebi guatr ve çok ilaç kullanmam olduğu söylendi.propysili günde 6tane içiyordum.kusura bakmayın biraz uzun yazdım ama kimse üzülmesin diye arkadaşlar.öyle lanet bir hastalıkki dengede tutmak çok zor.tsh dengelensin,5-6ay dengede kaldıktan sonra hamilelik düşünün.allah korusun ama bebeklerde zeka geriliği,gelişim bozukluğu oluyor.
sevsevilcim tsh 54 çıkmıştı.hamile olduğum için değeri hemen dengeleyebilmek için 6tane ilaç alıyordum.ilk başlarda tefor kullanmıştım düşsün diye.15günde 0,002ye düştü.yükseltmek içinde propysili 6tane içimeye başladım.çünkü düşük olunca bebeği zehirleyebilirdi.bebeğimde bütün tetkikler yapıldı.25..haftada bebeğin gelişimi gerilemeye başlamıştı.sevsevil ilaç içmeme rağmen tshım yükselmemişti o zaman.bebeğim öldüğünde beyin anomolisi olduğu söylendi.zaten dünyaya gelse bile zeka özürlü olucakmıştı.nedenide benim guatr hastası olmam.ikinci hamilliğimdede sürekli ilaç kullandım ama değerler normaldi.çok şükür oğlum sağlıklı birşekilde geldi dünyaya.doğar doğmaz doktorumuz onunda tshına baktırdı.gayet normalmiş.
kızlar nödülüm yokmus cok sevindim haftaya tsh tahlili yaptırcam ve asılama olcak umarım hersey yolunda gider
Arkadaslar icinizi rahat tutun olumlu dusunun.Hipotiroit hastasiyim ve 2 ay once 12cm lik yumurtalik kistimi aldirdim. Allah ima sukurler olsun ki simdi hamileyim. Iyi dusunun iyi olsun. Moralinizi bozmayin. Istediginiz hayatin hayalini kurun. Oluyo
meraba ben aranıza yeni katıldım 2 yıllık evliyim ve bir ay önce hasimato hastası oldugumu ögrendim tsh 5.67 cıktı hamile kalamamaktan cok korkuyorum ne olur düsüncelerinizi benimle paylasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?