Tiroid Rahatsızlığı Olup Gebe Kalamayanlar ya da Gebe Kalmayı Başaranlar

heyooo herkes nerde ve nasıll?

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanben buralardayım asıl sizler nerdesiniz ve nasılsınz oğlun nasıl selsevil
benim bugün sonuçlar çıkcak bakalım kaç olmuş düştü mü değerlerler yüksekmi allah bilir inşallah herşey normaldir tatlım bizlere dua edinnnnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq:

kızlar 1 ay önceki değerlerime bakın bide şimdiklere bakın hemen yazıyom sanırım patlıcam artık
SHBG 113.0
FREE T3.2.54
FREE T4 1.97
TSH 6.76
PROLAKTİN 10.96
FSH 7.64
LH 13.15
DHEA S04 322.6FREE TESTESTERON 5.7
İŞTE BÖYLE KIZLAR
doktor bana bu değerelr ne dedi bende gördüğün gibi bu işte dedim hapın dozunu artırdı günde 1 buçuk içicem
diane 35 e devam kızlar 5_6 ay filan kullanalım dedi belki hamile kalırsın dedi ama biraz zor gibi kızlar puffffffffffffffffffffffffff:1no2::1no2:mafoldumbenmafoldumben

Selam arkadaşlar,
ben 3 senedir hamile kalmak için uğraşanlardanım evlendiğim günden beri korunmuyorum ama maalesef hala hamile kalamadım.
Endometriosist hastasıyım çikolata kistlerim vardı, eylülde bir ameliyat geçirdim kistlerimi patlattılar ameliyatta, 2001 de evli değilken laparoskopi oldum endometriosist nedeniyle
başıma gelmeyen kalmadı desem yeridir aslında
eylülden beri hamile kalmak için uğraşıyorum
hsg çektirdim bir tüpte tıkanıklık rahimde de polip çıktı
nisan da histeroskopiyle polipi aldırdım, ondan sonra TSH larım sapıttı 4 senedir de hipotroiditiyim,
yükseldi yani gene hamile kalma şansım direk düştü doktorum ilacın dozunu arttırdı ama TSH larda hemen düşmezmiş 8,08 den 25 günde 7,48 düştü doktor gene arttırdı 100 mg eutrox içiyorum her gün
benimle aynı durumda olanlardan destek bekliyorum siz naapıyosunuz benim için aylar geçmek bilmiyo walla TSH ım düşsün de biran evvel denemeye başlamak istiyorum doktor klomen verdi tek tüp tıkalı diye onla hamile kalmaya çalışıcam yani 2 kere zor

Merhabalar
tsh değerlerim
Mart 5.15
Nisan 2.29
Haziran 1.59

ama hala hamile kalamadım adetlerim hala gecikiyor en son döngüm 50 günü buldu.
ve çok az oluyor.
Ne zaman herşey yoluna giricek bilmiyorum.

slm kızlar trıotı hallettık sımdı basıma

fsh cıktı fsh hormonum dusuk 2.40 rahım ıcı kalınlasmıstı adet olmadım doktor farlutal verdı bakalım ne olacak

adetın 21 gunu yapılan testımde dusuk 0.774 yumurtam catlamamıs ama ben o testı yaptkdan sonra yumurtlamma oldu garıp yanı

neyse bakalım ılacı ıcyımde gelsın adetım

Merhabalar
tsh değerlerim
Mart 5.15
Nisan 2.29
Haziran 1.59

ve çok az oluyor.

cnm cok guzel duzenlı bekle cnm gelecek

ama genede baska tahlıllerde yaptır

mesela benımkı sapıttı 14 gundur olmuo bebek yok megerse rahım kalınlasması olmus fsh dusmus ondanmıs

Merhabalar
tsh değerlerim
Mart 5.15
Nisan 2.29
Haziran 1.59

ve çok az oluyor.

canım benimde aynen böyleydi adetlerim bir türlü düzelmiyordu tsh düzelmiş olmasına rağmen ama bir gün bi baktım hamileyim. yani adetlere takılma, hamile kalıyorsun ve doktor geç yumurtlamayla hamile kalmışsın diyor bence seninde öyle olacak.

canım Allah şahit hep dua ediyorum. bebiş iyi Allaha binlerce şükür. ilacın dozunu kendim ayarlıyorum mutluluğu böyle buldum iyi ki cesaret etmişim diyorum. sonuçlara üzüldüm yaa off dozu bu sefer yeter inşallah.

ne bileyim hep 2 yada 2.5 iyidir dediniz ya kafam karıstı kadınında basını yedim 50 kere sordum valla

canım dozu azıcık daha yükseltsen 25 mg çeyreği kadar 1 hafta 10 gün içinde 2.5 a düşer zaten zor bişey değil. ben dozu yükseltip 10 günde bir kan verdiğim için ilacın etkilerini artık çok iyi biliyorum çok çabuk düşüyor.

yok ya kafadan yükseltmem korkarım 3.2 oluversin napalım:):) sen valla iyi cesaret ediyosun ben edemem

benim de en son 0,47 çıktı tsh
100 mg içiyordum 75mg.a düşürdüle. Kolestrolüm de çıkmış
Hipertiroidin doğuma yan etkileri fazlaymış, internette okuduğum kadarı ile. Henüz çocuk yapmayı düşünmüyorum, inşallah bir an önce dengelenir şu hormonlarım

selam kızçeler
bende şimdi öğrendim en son 7.9 a çıkmıştı ilacımı değiştirmişti doktorum
eutrox 150 mg içiyodum
2.3 e düşürmüşüm :lepi:
bi daha asla aksatmıycam bi aksattım 7.9 a çıktı sempatiksalakcinni

allahım tez zamanda meleğimide gönderir inşlhh
tüm isteyenlerin :Saruboceq:

heyyyyyyyyyyyyyyyyyy tiroit hastaları hep iyileştinizmi neeeeee aaa kızıyom ama nerdesinizizzzzzzz

ya kızlar gebelikte şu tsh ı dengede tutmak çok zor. şöyle söyleyim 20 günde bir kan verirken 10 günde bir kan vermeye başladım ve daha hiç iki kan verme sonucum aynı olmadı hep daha yüksek çıktı ki dozu artırmama rağmen. en son 1.55 di çok iyi diye dozu artırmadım 15 gün sonra ölçtürdüğümde ki artık damarımdan kan gelmiyor 4.2 çıktı acayip yükselmiş. yoruldum ama Allahım beterinden korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…