Tiroid Rahatsızlığı Olup Gebe Kalamayanlar ya da Gebe Kalmayı Başaranlar

tiroitle hamileleigin bi alakası yok ancak tiroid degerlerin yüksekke hamile kalırsan riski var sürekli dr kontrolü şart bebegin üretemedigi tek hormon tiroid bunu anneden alıyo e annde düzensizlik olunca bebegin beyni gelişmio o sebeple takip şart benimde tsh 5.5 dr hamile kalabilirsin ama sürekli ilaç kullanacaksın dedi ama istersen biraz bekle düşsün öyle kal daha saglıklı dedi bende beklemedeyim 1 ay dolsun bakıcam

ama korunmuyorum hala hamile kalamadım hipotroidiolmak çok zor yaşantımda zorluklar yaratıyo ewet biliyorum bebekte yapıcağı komlikasyonları engelli çocuklarla çalışıyorum bu nedenle bunun bilincindeyim ama gebe kalamamak beni korkutuyo salı günü tekrar kadın doğumcuya gidicem forumun başında arkadaşlarında gebelik sıkıntıları varmış ama şimdi sanırım bi çoğu hamile bu bana bugün umut verdi

canım hoşgeldin, geçmiş olsun. merak ettiğim 7 yıl boyunca ilaç kullanıyorsan ve takip edip dozunu ayarladıysan muhakkak değerleri 2 ya da altına düşürmüşsündür. bu da hamile kalmak için yeterli, eğer mesele sadece tiroidse. ki eğer öyle olsaydı hamile kalırdın diye düşünüyorum o yüzden diğer hormanlarına da baktırmanı detaylı bir muayeneden geçmeni tavsiye ederim belki sıkıntı başka bişeydir belki de eşindedir. sorunu tam öğrenip tedavisine bakarsan çözüme ulaşırsın inşallah.

benim tedavimde aksaklıklar ilaçlar ve doktor talihsizliği yüzünden oldu ya dozu ayarlanmadı ilaç değiştirim görebilecğim bu hastalığın en kötü hallerini yaşadım doktora gittim hamile kalmamda bi engel yok diğer hormonlarda ancak eşimle ilgili bir sorun varmı tabi bilmiyorum bu salı tekrar kontrolüm var yine değerlerimi paylaşırım sizinle ayrıca iyi bir endokrinoloji doktoru arıyorum teşekkürler

hamile kalamadıysan bunu troide baglama git hormonlarına baktır rahim filmi cektir belki tüplerde sorun vardır

kızlarr benim hormonlar iyide bebiş yok bende pko varmış
sizler nasısınız sevil kaç oldu yazıyom cevap yok nbr cnm bebek nası?

kızlarr benim hormonlar iyide bebiş yok bende pko varmış
sizler nasısınız sevil kaç oldu yazıyom cevap yok nbr cnm bebek nası?

datlım bende sana yazıyorum sen de yoksun, merak ediyorum aşılama noldu? pko kimde yok ki. bebek iyi canım çok şükür, devamlı kan vererek (artık 10 günde 1 e düştü) devam ediyoruz.

datlım bende sana yazıyorum sen de yoksun, merak ediyorum aşılama noldu? pko kimde yok ki. bebek iyi canım çok şükür, devamlı kan vererek (artık 10 günde 1 e düştü) devam ediyoruz.

aa ben yazılarını hiç görmedim be canım çokta kalamıyorum ondandır..
iyi olmana çok sevindim cnnm desene 10 günde bir kan veriyosun allah sabır versin sonu iyi olsunda cnm napalım..
aşılama olucaktım 3.kutu iğnemide vurununca dr gitti kontrole dr 6mmde kalmış gelişme yok deyip iptal etti tedaviyi boşuna vurundum 15 gün iğne
ama kısmet değilmiş demekki cnm şimdi bidaha gitmedim temmuzdan sonra gidicem dr

slm kızlar bende dün dr gittim troid değerlerim yüksek çıktı ultrason istediler bugün 19 mayıs olduğu için yaptıramadım yarın yaptırıcam bakalım ne durumda olucam

of canım ya hiç kıyamam sana o kadar iğneyi nasıl yedin ya benim bildiğim ilaç kullanılıyor yumurta belli bir boyuta gelince de iğne yapılıyor, ben öyle biliyordum ama senin ki zormuş. 2-3 gün önce mesajına cevap yazarken bilgisayarım bozuldu yeni yapıldı o yüzden geciktim biraz.

canım ilaçta kullandım ama etkilemedi bile o yüzden menogon iğneye geçtik daha etkili ama onunda dozu az geldi bidakine sabah akşam vurunucam popo oldu kevgir mafoldumben
olsun cnm benimkide çok ağırlaştı bi göstermek lazım bilgsaycıya

anladım canım, Allahım emeklerini boşa çıkartmasın, hayırlısıyla gzel haberi al inşallah. ama azmin sonu süper olucak :1hug:

kızlar merhabalar sonunda tiroidim düştükaydirigubbakcemile5 2,40
fakat size birşey sorucam ben adetimin 3.günü yenilettim hormon testlerimi ve estradiol hormonu 61 çıktı bu normalmi acaba yardımcı olabilirseniz sevinirim doktorumla yarın görüşücm ve çok merak ediyorumopuyorumnanaktan

merhaba kızlar bende hipotroid hatasıtım,teşhisocak ayında konuldu ve ömürboyu levotron kullanıcam.bende de adet düzensizliği var pko luyum yani.bizde bebiş istiyoruz bakalm hayırlısı

arkadaşlar moralinizi bozmak istemem ama tsh dğerleriniz normale dönmeden hamile kalmayın.benim ilk hamileliğimde tsh 54gelmişti.daha önce guatrım olduğunu bilmiyodum.tsh düşsün diye tefor ilaç kullandım.sonra birden düştü.0,002oldu.yükseltmek için propysile başladım.bebeğim7aylıkken karnımda öldü.beyin anomolisi olduğu söylendi.sebebi guatr ve çok ilaç kullanmam olduğu söylendi.propysili günde 6tane içiyordum.kusura bakmayın biraz uzun yazdım ama kimse üzülmesin diye arkadaşlar.öyle lanet bir hastalıkki dengede tutmak çok zor.tsh dengelensin,5-6ay dengede kaldıktan sonra hamilelik düşünün.allah korusun ama bebeklerde zeka geriliği,gelişim bozukluğu oluyor.

canım verdiğin bilgiler için çok teşekkürler ben ibni sinaya gidiyorum, ilk muayenemde doktor gebelik düşünmeyin çocuğun zekasında gerilik olabilir demişti ve ben korkudan öldüm yani.son verdiğim kan değerlerim iyiymiş gebe kalabilrsiniz dedi.sonuçlarımı bana vrmiyorlar ordaki dosyama koyuyo değerle hakkında bi fikrim yok:uhm:

merhaba kızlar bende hipotroid hatasıtım,teşhisocak ayında konuldu ve ömürboyu levotron kullanıcam.bende de adet düzensizliği var pko luyum yani.bizde bebiş istiyoruz bakalm hayırlısı

aynıyız senle geçmiş olsun cnm

bende tsh 5.5digerleri normal ama bana ömür boyu kullancaksın demedi dr hamile kalabilirsin dedi ilac verdi euroxyl die bi ilaç 2 3 ay kullan düzelir zaten bırakırsın ama kontrol ettir arada dedi

bende tsh 5.5digerleri normal ama bana ömür boyu kullancaksın demedi dr hamile kalabilirsin dedi ilac verdi euroxyl die bi ilaç 2 3 ay kullan düzelir zaten bırakırsın ama kontrol ettir arada dedi

dr bişey biliyoki söylemiş diycem ama ben geçeni hiç duymadımm bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…