merhaba arkadaşlar yıllardır yalnızım diye düşünüyordum evlendiğimden bu yana çocuk yapmakta korkularım artı hipo troidi hastasıyım yaklaşık 14 yıldır ama 7 yılını çıkaralım çünkü habersiz yaşadım ben bu yedi yılı saçlarım döküldü önce hepsi hala çıkmadılar ama saçlarımın değil şuan sorun anne olmak istiyorum elleri yumuk yumuk bir bebek öğretmenim bir çok miniklerim var ancak benim değil canımdan bir parça olsun istiyorum hormonlarım hep düşük hamile kalamamamın sebebi sanırım buu adet düzensizliği yaşamıyorum ama kadın doğum doktoruda troitlerin düzelmeden hamile kalamazsın dedi arkadaşlar lütfen benim içimi rahatlatıcak bir cevap bekliyorum
ama korunmuyorum hala hamile kalamadım hipotroidiolmak çok zor yaşantımda zorluklar yaratıyo ewet biliyorum bebekte yapıcağı komlikasyonları engelli çocuklarla çalışıyorum bu nedenle bunun bilincindeyim ama gebe kalamamak beni korkutuyo salı günü tekrar kadın doğumcuya gidicem forumun başında arkadaşlarında gebelik sıkıntıları varmış ama şimdi sanırım bi çoğu hamile bu bana bugün umut verdi
ama korunmuyorum hala hamile kalamadım hipotroidiolmak çok zor yaşantımda zorluklar yaratıyo ewet biliyorum bebekte yapıcağı komlikasyonları engelli çocuklarla çalışıyorum bu nedenle bunun bilincindeyim ama gebe kalamamak beni korkutuyo salı günü tekrar kadın doğumcuya gidicem forumun başında arkadaşlarında gebelik sıkıntıları varmış ama şimdi sanırım bi çoğu hamile bu bana bugün umut verdi
kızlarr benim hormonlar iyide bebiş yok bende pko varmış
sizler nasısınız sevil kaç oldu yazıyom cevap yok nbr cnm bebek nası?
datlım bende sana yazıyorum sen de yoksun, merak ediyorum aşılama noldu? pko kimde yok ki. bebek iyi canım çok şükür, devamlı kan vererek (artık 10 günde 1 e düştü) devam ediyoruz.
aa ben yazılarını hiç görmedim be canım çokta kalamıyorum ondandır..
iyi olmana çok sevindim cnnm desene 10 günde bir kan veriyosun allah sabır versin sonu iyi olsunda cnm napalım..
aşılama olucaktım 3.kutu iğnemide vurununca dr gitti kontrole dr 6mmde kalmış gelişme yok deyip iptal etti tedaviyi boşuna vurundum 15 gün iğne
ama kısmet değilmiş demekki cnm şimdi bidaha gitmedim temmuzdan sonra gidicem dr
of canım ya hiç kıyamam sana o kadar iğneyi nasıl yedinya benim bildiğim ilaç kullanılıyor yumurta belli bir boyuta gelince de iğne yapılıyor, ben öyle biliyordum ama senin ki zormuş. 2-3 gün önce mesajına cevap yazarken bilgisayarım bozuldu yeni yapıldı o yüzden geciktim biraz.
canım ilaçta kullandım ama etkilemedi bile o yüzden menogon iğneye geçtik daha etkili ama onunda dozu az geldi bidakine sabah akşam vurunucam popo oldu kevgir mafoldumben
olsun cnm benimkide çok ağırlaştı bi göstermek lazım bilgsaycıya
arkadaşlar moralinizi bozmak istemem ama tsh dğerleriniz normale dönmeden hamile kalmayın.benim ilk hamileliğimde tsh 54gelmişti.daha önce guatrım olduğunu bilmiyodum.tsh düşsün diye tefor ilaç kullandım.sonra birden düştü.0,002oldu.yükseltmek için propysile başladım.bebeğim7aylıkken karnımda öldü.beyin anomolisi olduğu söylendi.sebebi guatr ve çok ilaç kullanmam olduğu söylendi.propysili günde 6tane içiyordum.kusura bakmayın biraz uzun yazdım ama kimse üzülmesin diye arkadaşlar.öyle lanet bir hastalıkki dengede tutmak çok zor.tsh dengelensin,5-6ay dengede kaldıktan sonra hamilelik düşünün.allah korusun ama bebeklerde zeka geriliği,gelişim bozukluğu oluyor.
merhaba kızlar bende hipotroid hatasıtım,teşhisocak ayında konuldu ve ömürboyu levotron kullanıcam.bende de adet düzensizliği var pko luyum yani.bizde bebiş istiyoruz bakalm hayırlısı
bende tsh 5.5digerleri normal ama bana ömür boyu kullancaksın demedi dr hamile kalabilirsin dedi ilac verdi euroxyl die bi ilaç 2 3 ay kullan düzelir zaten bırakırsın ama kontrol ettir arada dedi
dr bişey biliyoki söylemiş diycem ama ben geçeni hiç duymadımm bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?